Nyelvoktatás linktár Nyelvoktatás linkgyüjtemény Nyelvoktatás linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Nyelvoktatás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Angol nyelviskola Érd
A New Tradition nyelviskola várja leendő hallgatóit az angol nyelv tökéletes elsajátítása érdekében. Fiatal felkészült tanárokkal és részletfizetési lehetőségekkel várjuk az érdeklődőket. Amennyiben Ön is szeretne kiválóan beszélni angolul bátran keressen minket. Látogasson el honlapunkra és döntsön mellettünk!
· Angol nyelvtanfolyam Budapesten
Nyelviskolánk az angol nyelvtanfolyamok széles skáláját kínálja. Legyen szó akár kezdő, újrakezdő, vagy haladó szintről, szakmai angol nyelvtanfolyamról, nyelvvizsga-felkészítésről, biztosítjuk tanulóinknak az igényeiknek legmegfelelőbb képzést. A képzéseinkről bővebb információt az insideword-nyelviskola.hu oladalon találhat.
· Angol nyelvtanfolyam Debrecen
Debreceni angol nyelviskolánkba már holnap csatlakozhatsz, nem kell csoportindításra várnod. Hétfőtől szombatig bármikor jöhetsz, te határozod meg az órarended!
· Angol nyelvtanulás
Felnőtteknek, gyerekeknek kreatívan, az életből ellesett pillanatokkal, ahogy az anyanyelvedet is elsajátítottad. Kreatív angol
· angolnyelv,hangok,nagyonkezdőknek
nyelvtanulás,angolhangok,kezdőknek
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ingyenes nyelvtanár
Ingyenes nyelvtanár és nyelviskola kereső és szaknévsor
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kreatív nyelv 10 hét alatt középfokú nyelvvizsga
A "kreatív" nyelvtanuló már kezdettől fogva aktív nyelvtudást szerez, amely még ha kevés is eleinte, de azonnal használható, mobilizálható. A rendszeresen ellenőrzött helyes megoldások sikerélményt, egészséges önbizalmat adnak, amelyek olyannyira szükségesek az idegen nyelven való megszólaláshoz!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Német nyelvtanuláshoz segítség
Elakadtál a német nyelvtanulásban? Nehezen megy az igeragozás? Gondjaid vannak a nyelvtannal? Kattints a linkre, mert segítek Neked eligazodni a német nyelvtanulásban!
· Nyelviskola
Nyelvtanulásra adná a fejét, de a sok nyelviskola közül nem tudja, hogy melyiket válassza? Érdekli az angol és a német nyelv is? Tapasztalt és megbízható módszerrel szeretné elsajátítani a nyelveket? Ha igen, akkor jó helyen jár.
· Nyelviskola
Nyelviskola, ahol a tanulásra legoptimálisabb környezet biztosítva van. A Yes You Can Nyelviskola különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a hatékony tanulást és fejlődést tartsa szem előtt az oktatásban
· Nyelviskola gyerekeknek
Tanuljon gyermeke angolul akár már bölcsődés korától! Angol nyelviskola gyerekeknek a XVI. kerületben, Mátyásföldön. Ismerkedjen meg velünk, hozza el gyermekét és nálunk játékos módszerekkel sajátíthatja el az angol nyelv szépségeit. Barátságos, családias környezetet biztosítunk, ahol gyermekét fiatalos, szakképzett és lelkes tanárok tanítják. Folyamatosan indítunk új csoportokat.
· Nyelvtanulás Gyorsan
Gyorsan, könnyen, hatékonyan Angolul, Németül! Nyelvtanulás gyorsan, a siker garantált! Brainturbo módszerrel, akár 10 hét alatt megtanulhat angolul vagy németül! Csak a tanuló dönti el, mikor kezdi el az angol vagy a német nyelvtanfolyamot, nem kell várni senkire és semmire. Beiratkozáskor CD-n és kinyomtatva megkapja az anyagot. A tanfolyamot tudásának megfelelő szintről kezdi.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Orosz nyelvtanfolyam
Cosmopolitan Lingua nyelviskola - Orosz nyelvtanfolyam
· Oxfordi könyvek gyermeked biztos angol nyelvi alapjaihoz
Különleges oxfordi könyvek, amelyekkel az 50-100-300 leggyakrabban használt angol szavakat és mondatokat tanulja meg gyermek és így azonnal használható szókincset szerez. Ezekkel a könyvekkel és játékokkal a mindennapi élethez szükséges nyelvezetet tudja hatékonyan elsajátítani gyermeked.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· SkypeSuli
A SkypeSuli.hu egy magántanár adatbázis, különlegessége, hogy kifejezetten a Skype-on való tanulást helyezi előtérbe. A rendszerünkben regisztrált oktatók tanítsanak akár konyhaművészeteket, akár németet, ezt Skype-on teszik. Skype-on tanulni mindkét félnek jó, hiszen rengeteg időt spórolunk meg azzal, hogy otthonról tanítunk-tanulunk, a Skype használata ingyenes, egyszerű, kényelmes.
· Szakmai tanfolyamok, felnőttképzések.
Ne csüggedj, ha nem sikerült a felvételid. Jelentkezz szakmai tanfolyamaink egyikére, vagy tanulj nyelvet nálunk,
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Tanulj a Drégelyvárban!
Nem vettek fel az egyetemre? Ne csüggedj! Jelentkezz a Drégelyvár Oktatási Központba a neked legjobban tetsző tanfolyamra.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Yes You Can! Nyelviskola Budapest
Kellemes hangulatú nyelviskolánk frekventált helyen található. Tanáraink diplomás nyelvvizsgáztató tanárok és anyanyelvi oktatók. Magánórák, csoportos órák és céges tanfolyamok kedvező áron. FŐ PROFILUNK: - Angol, német, török és magyar, mint idegen nyelv tanfolyamok kezdőtől a haladó szintig - EURO és EUROPRO, ECL, ORIGO TELC, LCCI, TELC nyelvvizsga és érettségi felkészítés - idegen nyelvi teambuilding - nyelvtani rendszerező - üzleti/gazdasági nyelvtanfolyam - anyanyelvi nyelvórák
  
Nyelvoktatás