Nyelvvizsga linktár Nyelvvizsga linkgyüjtemény Nyelvvizsga linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Nyelvvizsga
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· 10 hét alatt középfokú nyelvvizsga
A "kreatív" nyelvtanuló már kezdettől fogva aktív nyelvtudást szerez, amely még ha kevés is eleinte, de azonnal használható, mobilizálható. A rendszeresen ellenőrzött helyes megoldások sikerélményt, egészséges önbizalmat adnak, amelyek olyannyira szükségesek az idegen nyelven való megszólaláshoz!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Brainturbo nyelvoktatás - Tanulj ötször hatékonyabban
Nyelvoktatás kicsit másképp! A Brainturbo kreatív nyelvtanulási programjával könnyedén elsajátíthatod az angolt vagy a németet. Ha eddig unalmasan teltek a tanórák vagy nem tudtad megtanulni, amit kell, akkor próbáld ki a Brainturbot! Jelentkezz ingyenes bemutató óránkra! A nyelvoktatás során kétféle órán kell majd részt venned, egy gépi és egy tanári órán. A gépi órán egy kényelmes székben ülve kell memorizálnod a tananyagot egy speciális szemüveg és fülhallgató segítségével. A tanári órán a gépi órán memorizált tananyag kerül felelevenítésre. Keresd fel oldalunkat, a brainturbo.hu-t és tudj meg mindent nyelvoktatásunkról!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Hogyan készülj a német nyelvvizsgára?
Nyelvvizsgára van szükséged, de azt sem tudod, hogyan kezdj neki a felkészülésnek? Mi az amit tanulj? Kattints a linkre és megtudod, hogyan készülj a nyelvvizsgára!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
Nyelvvizsga