Oktatás linktár Oktatás linkgyüjtemény Oktatás linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Oktatás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A tőzsdei kereskedés oktatása.
Az 55 órás Aktív tőzsdetanfolyam az alapoktól és az alapfogalmaktól kezdve fokozatosan vezeti be a hallgatókat a tőzsdézés gyakorlatába. Nem szükséges gazdasági, pénzügyi vagy tőzsdei előismeret!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· DVD Programleírások, oktatóvideók
DVD és Blu-ray praktikák, megoldások a VIDEO szerkesztéshez
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Érettségi
Érettségi! Sok sok kidolgozott tétel mp3-ban! 500 mp3- és 900 szöveges érettségi tétel, jegyzet tölthető le INGYEN az Mp3lecke.hu oldalról! "Regisztrálj, keresd meg és töltsd le!" Magyar irodalom, világirodalom, fizika, kémia, földrajz, biológia, kémia, nyelvtan...
· Érettségi tételek, feladatok
Kidolgozott érettségi tételek és érettségi feladatok, feladatsorok Magyarország első számú érettségi oldalán! Gyere hozzánk és készülj fel az érettségi nehézségeire velünk!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Géniusz Plusz Oktatási Kft.– OKJ-s tanfolyamok indulnak!
Géniusz Plusz Oktatási Kft.– Szerezz biztos tudást tanfolyamunkon!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Informatika tanfolyamok
Informatika tanfolyamok, kommunikációs tréningek
· informatikai képzés
informatikai képzés
· Ingyenes nyelvtanár
Ingyenes nyelvtanár és nyelviskola kereső és szaknévsor
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kozmetikus képzés
Tanulj egy divatos szakmát melynek segítségével megszépítheted az embereket. Kozmetikus tanfolyamok az ország sok településén. Jelentkezz a lakóhelyedhez közeli településbe és hamarosan megkapod a tanfolyam tartó cégek ajánlatát. A képzés OKJ-s bizonyítványt add.
· Könyvek az eredményes olvasástanuláshoz 3-10 éveseknek
Aranyfa könyvek, amelyek segítségével gyermekek nemcsak unszolásra, hanem önszántukból olvasnak. A könyvek elvarázsolják a gyerekeket és segítségükkel hangos olvasás közben nemcsak arra figyelnek görcsösen, hogy a szavakat hibátlanul és a megfelelő tempóban ejtsék ki, hanem élvezik és értik, amit olvasnak.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· OKJ képzések
OKJ képzések
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Pedagógus továbbképzés, ECDL
Pedagógus továbbképzés, ECDL - Debrecen A Suliszerviz Kft szakértői iroda fő profilja minőségi oktatás képzése. Pedagógus továbbképzés, ECDL vizsgaközpont - Debrecen városban. Pedagógus tanfolyamok és konferenciák szervezését végezzük. Telephelyünkön ECDL oktatást és vizsgáztatást végzünk.
· Pedagógus továbbképzés, ECDL - Debrecen
A Suliszerviz Kft szakértői iroda fő profilja minőségi oktatás képzése. Pedagógus továbbképzés, ECDL vizsgaközpont - Debrecen városban. Pedagógus tanfolyamok és konferenciák szervezését végezzük. Telephelyünkön ECDL oktatást és vizsgáztatást végzünk.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· SkypeSuli
A SkypeSuli.hu egy magántanár adatbázis, különlegessége, hogy kifejezetten a Skype-on való tanulást helyezi előtérbe. A rendszerünkben regisztrált oktatók tanítsanak akár konyhaművészeteket, akár németet, ezt Skype-on teszik. Skype-on tanulni mindkét félnek jó, hiszen rengeteg időt spórolunk meg azzal, hogy otthonról tanítunk-tanulunk, a Skype használata ingyenes, egyszerű, kényelmes.
· Számítástechnika tanfolyamok-Netlogi C School
Gyakorlatorientált informatika oktatás
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Tanfolyam
Kamatmentes részletfizetés! A régi és már az új OKJ rendszerben is tanulhat. JELENTKEZZEN MOST! Cégünk a Polgárék Kft. több mint tíz éve a felnőttképzés élvonalában biztosítja a minőségi képzést. Sok száz nálunk tanult, és vizsgázott tanuló talált megbecsült állást, munkát. Egyik legfőbb célkitűzésünk a munkaerő piac igényeihez való rugalmas fejlődés.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Vállalkozó Tanoda
üzleti-marketing tanfolyamok, marketing tanácsadás kisvállalkozóknak! Garantáltan működő ügyfélszerző megoldások kisvállalkozóknak!
  
Oktatás