Öntözés linktár Öntözés linkgyüjtemény Öntözés linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Öntözés
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Aqua-Matic Öntözéstechnikai Szaküzlet
Toro, Rain Bird, Hunter és IRRITROL öntözőrendszerek forgalmazása és kivitelezése, szivattyúk és tartozékaik, kpe és csepegtető csövek, fittingek tartozékok és alkatrészek kis és nagykereskedelme
· Automata öntözőrendszer
Napjainkban a legismertebb és egyben elismerten leghatékonyabb öntözési módszerek közé tartozik az automata öntözőrendszer kiépítése. A Budaörsi Kertészet segítségével megvalósítható technológia nem csupán energia és időtakarékos, de hatékonyan és megfelelő mértékben hasznosítja a vizet, ráadásul ez a fenntartható fejlődés ideális útja.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Gábor Öntözéstechnika
Automata öntözőrendszer kivitelezés, terv készítés, szivattyúk és öntözési anyagok kis és nagykereskedelmi forgalmazás. Parképítés, park fenntartás, dísztavak, kerti tavak, tótechnikai és kültéri hűtéstechnikai berendezések kivitelezése kereskedelme.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kertvarázs Dísznövényáruház
A növények forgalmazása mellett foglalkozunk kertépítéssel, ehhez tartozó termékek forgalmazásával, fűvetéssel, öntözőrendszer tervezésével és telepítésével, valamint árokásással is. Az öntözőrendszereket saját tervek alapján telepítjük, a szükséges földmunkát árokásó géppel végezzük, amely segítségével minimális sérülést okozunk a gyepben, ha már füvesített területen kell az öntözést kialakítani. Az öntözés lehet a legegyszerűbb kézi működtetésűtől az automata vezérléssel ellátott bonyolult rendszerig bármilyen, ami a helyi igényeknek megfelelő.
· Kútfúrás
Kútfúrás Csepelen, Szigetszentmiklóson, Budapesten és környékén,Pest és Bács-Kiskun megyében!Helyszínen felállítható kis helyigényű állvánnyal,kézi és gépi technológiával.Munkáinkra garanciát vállalunk!Hívjon bizalommal.
· Kútfúrás
Kútfúrás rövid határidővel. Elsősorban ahol munkát tudunk vállalni az, Budapesten és környékén, Pest megyében, Bács-Kiskun megye északi részén. A kutakba minőségi szűrőket és anyagokat építünk be. Szakszerű munka, korrekt árak.
· Kútfúrás, víznyelő fúrás, szivattyú telepítés!
Kútfúrást, víznyelő kutak fúrását vállalom kedvező áron, garanciával. 50 mm-től 125 mm csőátmérőig vállalunk , Budapesten és környékén, valamint Pest megyében. Kézi és gépi technológiával dolgozunk, kis helyigényű mobil állvánnyal. Munkáinkra garanciát vállalunk. Szolgáltatásaink : kútjavítás; kúttisztítás; oszlopfúrás; kútmélyítés; ásott kútban való továbbfúrás, amennyiben lehetséges szivattyúk telepítése, beépítése; Ingyenes tanácsadás
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Öntözés - Csepegtető öntözés
Miért jó a csepegtető öntözés? Költséghatékony, a megfelelő helyre jut el a víz, a növény vízigénye szerint állítható, öntözési időpont kezdete és hossza is beállítható, a nehezen megközelíthető növényeket is megfelelően ellátja vízzel, hasznos pl. azokon a részeken, ahol rézsű van, tápoldat adható ki, a párolgási és lefolyási veszteség minimális Öntözze a kertjét költséghatékony, megbízható módszerrel!
· Öntőzőrendszer telepítése
Vállaljuk családi házak, közterek, ipari területek automata öntőzrendszerének megépítését. Budapest és környékén ingyenes kertfelmérés és árajánlat készítés.
· Öntözőrendszer, kertépítés
Oldalunk abban kíván segítséget nyújtani, hogy az öntözőrendszer telepítés, a kerttervezés és kertépítés ne legyen rémálom! Megadjuk azokat a szempontokat, amik alapján a kertépítés és az öntözőrendszer telepítő kiválasztása nem a szerencsén múlik majd. Az öntözőrendszer menüben részletes információkat talál az öntözőrendszer témájában. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól, és a tévhiteiről. Termék képeket referencia képeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek Leírjuk az öntözőrendszer telepítés és a kertépítés pontos menetét. Olvashat az öntözőrendszer és kertépítés témájában írt Ügyfél elégedettségekről. Budapesttől 100 km-es körzetben ajánlunk öntözőrendszer telepítőket és egész Pest-megyében kertépítőt. Várjuk érdeklődését ingyenes felméréssel, tanácsadással és állandó öntöző akcióinkkal!
· Öntözőrendszer, öntöző
Szili Krisztián okleveles öntözőrendszer tervező vagyok. Tíz éve telepítek és tartok karban öntözőrendszereket. Budapesttől 120 km-es körzetben vállalok öntözőrendszer telepítést. Referenciáim vannak Budapesten, Győrben, Székesfehérváron, Siófokon, Veszprémben, Kecskeméten és Szolnokon. Az öntözőrendszer felmérését és az árajánlat készítést ingyenesen vállalom. Az öntöző.hu oldalon részletesebb információkat talál az öntözőrendszer témájában. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól, az allergiások körében való népszerűségéről, mivel az öntözőrendszer megköti a port és a polleneket a levegőben! Referenciaképeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek. Továbbá képeket nézhet meg az öntözőrendszer alkatrészeiről is. Lapom hasznos tanácsokkal látja el, hogy az öntöző választás sikeres legyen. Itt leírom az öntöző választási szempontokat. Állandó öntöző akcióval és két év öntöző telepítési és alkatrész garanciával várom az Ügyfelek érdeklődését!
· Öntözőrendszer, öntöző
Oldalunk abban kíván segítséget nyújtani, hogy az öntözőrendszer telepítés, a kerttervezés és kertépítés ne legyen rémálom! Megadjuk azokat a szempontokat, amik alapján a kertépítés és az öntözőrendszer telepítő kiválasztása nem a szerencsén múlik. Leírjuk az öntözőrendszer telepítés és a kertépítés pontos menetét. Öntöző, kertépítés referenciákkal, állandó akciókkal, és Bálint Gazda ajánlásával dolgozunk!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· PalkovitsKert - Kert és öntözéstechnika
Kertépítés a kerttervezéstől a gyepszőnyeg és a kert öntözéséig. Sziklakert és kerti tó építés, gyepszőnyeg és automata öntözőrendszer telepítés.
  
Öntözés