Orvosi műszer linktár Orvosi műszer linkgyüjtemény Orvosi műszer linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Orvosi műszer
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· ertwqert
wqertqert
· Eumedical - Orvosi eszközök, orvosi műszerek
Orvosi eszközök és orvosi műszerek forgalmazása a fő profilunk. Kínálatunkban minden megtalálható, amire az egészségügyi intézményeknek és orvosoknak szüksége lehet. Kínálunk továbbá gyógyászati segédeszközöket és egészségmegőrző termékeket is. Nagy múltú Nyugat-európai beszállítókkal állunk kapcsolatban, ez garantálja a minőséget és bőséges kínálatot. Folyamatos akciókkal és törzsvásárlói kedvezményekkel várjuk kedves ügyfeleinket.
· Eumedical - Orvosi műszerek és kellékek
Az eumedical.hu orvosi műszerek, orvosi eszközök és kellékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozó webáruház. Működtetője az Eumedical Kft. Célunk az orvosok munkájának hatékony támogatása, a megfelelő kellékek biztosítása révén, hiszen életeket mentenek, ehhez pedig szükségük van folyamatosan a gyógyítás, illetve diagnózis felállítása során használatos minőségi, precíziós műszerekre. Teljes körű kínálat, minden orvosi szakterület képviselője megtalálhatja nálunk a számára nélkülözhetetlen eszközöket, kedvező árakon. Nagyobb, illetve rendszeres megrendelések esetén egyedi árajánlatot biztosítunk. Tegyen próbára minket!
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Fundafon hallókészülék.
A Fundafon egy halláscentrum, ahol hallókészülékeket is forgalmaznak.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Labnikker Akkreditált Kalibráló Laboratórium
Akkreditált kalibráló laboratóriumunk pipetták, adagolók, büretták, sztepperek javításával, karbantartásával és kalibrálásával foglalkozik. A piacon lévő összes folyadékmérő eszköz szervizszolgáltatását elvégezzük, és a kalibrálásról mérési jegyzőkönyvet, illetve kalibrálási bizonyítványt állítunk ki.
· Labnikker Akkreditált Kalibráló Laboratórium
Kalibráló laboratóriumunk bármely típusú labortechnikai folyadékmérő eszköz javításával, felújításával és kalibrálásával foglalkozik. A sérült alkatrészeket kicseréljük, és a pipettákat gyári értékek szerint állítjuk be a maximális pontosságra. A kalibrálási folyamat végén egyszerűsített mérési jegyzőkönyvet, illetve kalibrálási bizonyítványt állítunk ki.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ortopéd gyógycipők.
Tekintsd meg az Érdi Béta által gyártott ortopéd gyógycipőket.
· Orvosi eszközök, műszerek
Az Eumedical Kft. orvosi eszközök, orvosi műszerek és kellékek kiskereskedelmével foglalkozik. A forgalmazáson túl vállaljuk még orvosi műszerek, berendezések időszakos kötelező felülvizsgálatának és szervizelésének lebonyolítását. Munkatársaink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, így segítségére lehetnek az igényeinek legmegfelelőbb készülék kiválasztásában. A nálunk vásárolt műszereket, berendezéseket igény esetén be is üzemeljük, valamint, ha szükséges betanítjuk a használatukat is. Látogassa meg webáruházunkat, folyamatos akciókkal várjuk.
· Orvosi műszer és egyéb orvosi eszközök értékesítése
Orvosi műszer és egyéb eszközök gyártása, forgalmazása, értékésítése az Expressmed profilja. A gépeink, szerszámaink korszerűek, a kornak megfelelő minőségűek. Nagyobb mennyiségű megrendelés esetén egyénre szabott árajánlatunkat is kérhetik. A szállítási információk a rendelési feltételek aloldalon található.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Sürgősségi orvosi eszközök
Használt sürgősségi eszközök, komplett sürgősségi táskák, lélegeztető ballonok azonnal, raktárról. Igény szerinti felszerelés összeállítás.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
Orvosi műszer