Parketta linktár Parketta linkgyüjtemény Parketta linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Parketta
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Befektetési arany
Befektetési arany
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· KAINDL exkluziv parketta stúdió
Laminált padlót vagy faparkettát keres? Szaküzletünkben a minőségre és környezetvédelemre nagy hangsúlyt fektető gyártók termékei kerülnek kiállításra széles választékban. Exkluzív környezet várja a kedves vásárlókat, hogy megtalálják a saját ízlésüknek megfelelő és a lakásuk stílusához ill? padlót. A parketta felület kialakítása során az európai-, és egzotikus fafajok színvilága tükröződik vissza. A homogén megjelenési formától egészen a rusztikus hatásig, kisebb-nagyobb csomók rajzolatai teszik egyedivé.
· karcher - Padlófényesítő
karcher - Padlófényesítő
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Laminált padlók és parketták raktárról!
Ütés és kopásálló, mégis elegáns burkolatot szeretne otthonába? Magas minőségű laminált padló és parketta burkolataink rendelkeznek mindezekkel a tulajdonságokkal. Padlófűtéssel rendelkező szobákba is lerakható, hosszú élettartammal rendelkező laminált padló kínálatunk és tapasztalt kollégáink várják érdeklődését weboldalunkon vagy telefonon keresztül, illetve személyesen bemutatótermünkben. (1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 77.)
· Laminált padlók és parketták raktárról!
Tekintse meg laminált padló és parketta kínálatunkat személyesen budapesti laminált parketta bemutató termünkbe. Kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb típust. Válogasson az akciós készlettől egészen az egyedi megjelenésű prémium laminált parkettákig.
· Laminált parketták
Laminált parketták mindenféle színben és vastagságban, látogassa meg weboldalunkat.
· Laurum Kft
Burkolatválasztás szempontjai, a Wicanders padló bemutatása Mint más termékeknél, a parkettáknál sokféle szempontot veszünk figyelembe választáskor. Ahány ember annyiféle igény, ami különböző súllyal esik latba döntésünkkor. Próbáljuk csak ezeket kicsit részletesebben megvizsgálni a Floorum padló kínálatával összevetve. Természetesség: alapvető igény, hogy a padló részben, vagy teljes egészében természetes anyag legyen. A Wicanders termékei fenol és formaldehid mentesek, és döntő részben igazi fa és parafafurnéros parketták parafa rétegrenddel kombinálva. Fenntarthatóság: burkolataink gyártóját az FSC, a Greenguard (USA), a Das Kork-Logo (Németország), Eco Mark Japan szervezetek elismerik és ajánlják. Antiallergén, mivel a gyártási technológiák a messzemenő környezetvédelmi elvárásokat is teljesítik és az alapanyagok tisztasága, kiválósága parkettáinkat az antiallergén padlók kicsiny csoportjába helyezi. Melegség: padlóink már első érintésre különböznek versenytársaiktól! Melegség tekintetében a parafa felületű burkolatainkkal nehéz felvenni a versenyt. Ez egy igazán meleg, mezítlábas burkolat! Padlófűtés: mindegyik parkettánk, padlónk alkalmas padlófűtéshez. De kisebb parafa tartalma miatt kifejezetten a vinyl padlóinkat ajánljuk erre a célra az érdeklődőknek. Lépéshang csökkentés: az összes parkettánk és padlónk 2-5mm vastagságú 1, vagy 2 rétegű parafával készül. Ez az anyag és a padlóknál alkalmazott technológia lényegesen csökkenti lépéseink zajának mértékét. Rugalmas: aki nem hiszi, járjon? rajta. Ha nem hitte, csodálkozni fog, ha már hitte, tapasztalta, akkor mosolyogni. Nagy igénybevételű helység, komoly kopásállósági szint, padlókínálatunkban külön termékkör közületi, irodaházi használatra tervezett. Megállják a helyüket a legerősebben használt könyvtárakban, irodákban, folyósokon, vagy éppen a csocsóasztal körül. Legmagasabb besorolásuk közületi 33-as, ipari 42-es! Választék: a képviselt padlógyártó több, mint 1.200 féle burkolatából válogathat parketta bemutatótermünkben, padló raktárunkban. A klasszikus fa felülettől az extravagáns nyomtatott parafa felületig szinte minden elérhető. Vastagság: különböző padlócsaládok, eltérő vastagságban készülnek. 3,2mm-től (4mm, 6mm, 10,5mm) 12mm-ig terjed e tekintetben burkolataink választéka. Tisztíthatóság, karbantartás: mint minden parkettát, célszerű rendszeresen tisztítani és karbantartani csakúgy, mint faparketta és laminált társaikat. Ha ez megtörténik, padlóink kiemelkedő tulajdonságait sokáig élvezhetjük. Ha önnek fontos a jó minőség, és érdeklődik széles választékunk iránt, kérem keresse fel honlapjainkat! Általános honlap: http://floorum.hu/ Információk, árlista: http://floorum.hu/letoltheto Kérdését felteheti a http://floorum.hu/kapcsolat oldalon található telefonszámok, e-mail címek egyikén.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Minőségi parafa parketták
Ha ön is természetes alapanyagból készült padló burkolót keres, akkor válassza a parafa parkettát! Ez a termék ugyanis olyan kiváló minőségű fából készül, amely garantálja a hosszú ideig tartó használhatóságot, valamint számos színben kapható, így szinte minden helyiségbe beilleszthető.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Parkettázás, parkettanyikorgás megszüntetése bontás nélkül
Parkettázás, parkettanyikorgás megszüntetése bontás nélkül
· Pergo laminált padló.
Pergo laminált padló. Garantált minőségű és magas kopásállóságú laminált parketta.
· Proximus Trópusifa Parketta Stúdió - Tömörfa parketta
Nem tudja milyen parkettát válasszon? Melyik illik legobban Önhöz, otthonához? Segítünk, hogy megtalálja a legoptimálisabb megoldást! Speciális tömörfa parketták padlófűtéshez, különlegesen kezelt és szigetelt parketták fürdőszobába, trópusi fa design parketták divatos és egyéni színekben is! Nézze meg honlapunkat, vagy látogasson el bemutatótermünkbe! Nálunk garantáltan padlót fog!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Újbuda Stúdió
Ajtók, ablakok, nyílászárók - Újbuda Stúdió
  
Parketta