Pénz linktár Pénz linkgyüjtemény Pénz linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Pénz
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A bankszámla választás szempontjai
A tranzakciós illeték bevezetése elgondolkodásra bírta a bankokat is. Ennek pedig az a következménye, hogy megváltoztatják a bankszámlacsomagok költségeit, díjait. A változások miatt érdemes körülnézni. Ilyenkor derülhet ki, hogy pont jól jártál, vagy éppen felesleges plusz költséget viselnél, ha nem váltasz. Na igen, de ilyenkor a legtöbb ember nagy dilemma elé kerül: hogy hasonlítsa össze a különböző számlacsomagokat?
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Budapesti hitel és lízing központ
Teljes körű, ingyenes hitel és lízing ügyintézés. 30 bank ajánlata egy helyen.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Cég eladás szakértőkkel
Eladó cégek ügyintézését profi módon. Cégeladás és eladó cégek kezelése amikben igazán jók vagyunk. A cégeladást tartozással is megoldjuk.
· Cégalapítás, könyvelés Szlovákiában – Szükség esetén pár nap alatt kész céget biztosítunk Önnek. Több száz elégedett ügyfelünk és 25 éves múlunk a garancia
Cégalapítás, cégalapítás Szlovákiában, könyvelés Szlovákiában, szlovákiai cégalapítás, gyors cégalapítás
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Hitel blog
Hitel hírek, aktualitások blogja.
· Hitel Budapest
Hitel teljes körű ügyintézése Budapesten.
· Hitel és lízing akciók
Az összes bank hitel és lízing akciói egy helyen. Szeretne lakáshitelt igényelni induló költségek nélkül? Tájékozódjon és válassza ki az önnek legkedvezőbb hitel vagy lízing akciót.
· Hitel és lízing blog
Hitel és lízing információk, hírek, aktualitások blogja.
· Hitel és Lízing Centrum
Lakáshitel és jelzáloghitel 30 bank ajánlatából egy helyen.
· Hitel és tanácsadás, osztrák hitel, lakáshitel
Független, kompetens hitelközvetítés és pénzügyi tanácsadás magánszemélyek részére. Online hiteligénylés és személyes tanácsadás. Vállalati hitelek, adóoptimalizálás, kiszállási stratégiák és projektek készítése. Hitelről - máshogyan! Hitel-Tér Franchise
· Hitel Pécs
Hitel, lízing, állami támogatások
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Lakáshitel pont
Lakáshitel és jelzáloghitel teljes körű ügyintézése. A lehető legtöbb bank és pénzintézet lakáshitel és jelzáloghitel termékei egy helyen. Biztosítások, megtakarítások, befektetések.
· Lakáskassza, lakástakarék
Az emberek többsége nem tudja mire és hogyan kell felkészülnie és hogyan használhatná ki jobban a lakáskassza szerződések egyedi lehetőségeit. Az Alfa Kapos Kft. a lakástakarékok szakértője.Magyarországon három pénzintézetnél köthet lakástakarék, lakáskassza szerződést, amelyek: az OTP, a Fundamenta és az Erste. Kösse meg lakástakarék szerződését az Alfakaposon keresztül, aki a fenti cégek stratégiai partnere, ügynöke!
· Lakástakarék és kölcsön
Lakástakarék kassza nyitás forint alapon állami támogatással, kockázatmentes hozammal.
· Legjobb kamatú bankbetétek
Minden nagybank akciós kamatai egy helyen. Találja meg a legjobb ajánlatot a naponta frissülő adatbázisunkban.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nyugdíj előtakarékosság, lakás előtakarékosság
Az osztrák előtakarékosság egy olyan lehetőség, amely révén egyszerre valósítható meg a nyugdíj előtakarékosság és lakás előtakarékosság. Az osztrák előtakarékosság egyik előnye, hogy az euro alap miatt nem csak magas hozammal jár, de bizonyos előtakarékosság formákkal ellentétben a forint sebezhetősége miatt bekövetkező értékvesztés kockázata is csökken.
· Nyugdíjprogramok, nyugdíjpénztárak
Kíváncsi mennyi nyugdíja lesz? Érdekli a nyugdíjpénztárak témája, a nyugdíjprogram, a nyugdíjrendszer? Szeretné a legjobb döntést meghozni? Tudni akarja, hogy melyik a legjobb önkéntes nyugdíjpénztár? Kérdései vannak a magánnyugdíjpénztárak, az állami nyugdíjpénztárak, a nyugdíj összegének kiszámítása, a nyugdíj előtakarékosság adókedvezménye, összehasonlítása, az előrehozott öregségi nyugdíjak kapcsán vagy afelől, hogy milyen lesz a nyugdíjkorhatár számítása 2015-től? Látogasson el weboldalunkra és tájékozódjon vagy tegye fel kérdéseit ezen témákban. Kérdezzen és segítünk!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Online Kalkulátor és Pénzügyi tanácsadás
Kalkulálj online a BankRáció.hu segítségével! Teljes körű pénzügyi tanácsadást nyújtunk online kalkulátoraink segítségével, így a számodra legmegfelelőbb kondíciókkal rendelkező banki termékeket tudod kiválasztani. Nálunk megrendelhetsz bármilyen banki szolgáltatást kényelmesen, akár otthonról is!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Pénzspórolási képzés
Hogyan spórolhatsz pénzt a háztartásod okos megtervezésével, ehhez kapsz segítséget a pénzügyi képzésen. Részletekért kattints a linkre
· Pénzügyekről egyszerűen, érthetően!
Pénzügyekről egyszerűen független pénzügyi tanácsadótól.
· Pénzügyi tanácsadás és blog
Tudj meg szinte mindent, amit a pénzről tudni érdemes
· Pénzügyi tervezés Nőknek
Megmutatom neked azokat a trükköket, amivel akár havi több ezer forintot is spórolhatsz. Részletekért kattints a linkre
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Spórolj pénzt a bankszámládon
Legyen Neked is nullás bankszámlád, mellyel pénzt tudsz spórolni éves szinten akár több 10 ezer Ft. Kattints a linkre a részletekért
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Vállalati hitel
Új Széchenyi Hitel Program, forint alapú, beruházási és forgóeszközhitel Uniós támogatással. Hozza lendületbe Ön is vállalkozását az új Széchenyi hitel programmal!
  
Pénz