Rendezvény linktár Rendezvény linkgyüjtemény Rendezvény linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Rendezvény
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Arcfestés rendezvényeken
Különböző rendezvényeket színessé tehetsz arcfestő segítségévél. Az arcfestőnek köszönhetően sok színes boldog arcocskák fognak körbe venni. Részletekért kattints a linkre
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Céges rendezvények
rendezvények, rendezvényszervezés, kiállítások, programszervezés, rendezvényszervezés, protokoll rendezvények, konferenciák
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Futórendezvény
A Világharmónia Futás az egész világra kiterjedő váltófutás, melynek célja, hogy fejlessze a nemzetek közötti barátságot, és utat mutasson egy valódi egység-világ felé.
· Futóverseny,maraton
A Sri Chinmoy Marathon Team célja öntúlszárnyalási lehetőségek biztosítása és az egészséges életmód előmozdítása Magyarországon. Évente több futóversenyt és maratont szervez Mo.-on, és világszinten az egyik legnagyobb futás és maraton rendező csapat.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Holdfény sofőrszolgálat - Budapesten és vidéken.
Nem tudsz vagy csupán nem szeretnél vezetni, de szívesen utaznál saját autóval? Akkor a megoldás a sofőrszolgálat. Kattints, hiszen a honlapon a Holdfény sofőrszolgálat ajánlatait ismerheted meg. Kattints a további részletekért!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Múzeumok, kiállítótermek: a különleges rendezvényhelyszín
Múzeumok, kiállítótermek, fotográfusok, festők-szobrászok design megastúdiói mára a legkeresettebb rendezvényhelyszínekké váltak, legyen szó céges rendezvényről, előadásról vagy akár konferenciazáró gálavacsoráról vagy fogadásról. Amellett, hogy hagyományostól eltérő helyszín kiválasztásával máris jelleget, ?karaktert? adnunk rendezvényünknek - amely máskülönben külön kreatív feladat a rendezvény szervezésének folyamatában - megkönnyítjük az ismerkedést a résztvevők között: a ?kultúra-téma? máris adott a beszélgetéshez.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nimród Fogadó - Rendezvény helyszín - Herceghalom
Esküvői vacsora és esküvői helyszín - Nimród Fogadó, Herceghalom
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Rendezvénysátor
Sátorkínálatunk kiválóan alkalmasak és nélkülözhetetlenek fesztiválok, falunapok, koncertek, esküvők, ballagások, sportesemények, partik vagy más családi események, céges és politikai rendezvények lebonyolításához, ha azokat elegánsan, kellemesen szeretnék megoldani. Néhány fős családi partyktól kezdve a nagyvállalatok több ezer fős rendezvényeinek a megtartására.
· Rendezvénysátor, ponyva
Rendezvénysátor, ponyva, ponyvakészítés kedvező áron, közvetlenül a gyártótól. További termékeink: teherautó ponyva, utánfutó ponyva és egyéb műszaki ponyvák.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Tolmácsgép
Tolmácskabinok, tolmácsgépek telepítése, tolmácsok biztosítása külföldön és belföldön egyaránt.
· Tűzzsonglőr show
Tűzzsonglőr és cirkuszi zsonglőr előadás, gólyalábas mutatványozás, zsonglőr játszóház, UV-fényes zsonglőr műsor a Tűzfészek Tűzzsonglőr Társulattól.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· VB Hastánc Duó
Látványos show hastánc műsorok, melyek hatalmába kerítik a nézőt! Bármilyen alkalomra ajánljuk, legyen az fesztivál, város- vagy falunap, céges/családi rendezvény! Műsorunk igazi meglepetés lehet egy születésnapi party-n, vagy bármilyen alkalomból - legyen az esküvő, bál, céges/családi rendezvény - garantált a jó hangulat!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Wizard Audio Hangosítás
Rendezvényéhez fellépőt keres? A Wizard Audio ebben is tud segíteni. Dj, zenekar, retro, esküvő minden stílusban otthon vagyunk.
  
Rendezvény