Autószerviz linktár Autószerviz linkgyüjtemény Autószerviz linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Autószerviz
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· autoglaze | autófényezés
Szolgáltatásaink: Autófényezés, polírozás Autókarbantartás Teljeskörű kárügyintézés Autóápolási segéd és alapanyagok forgalmazása Autókarbantartási alap és segédanyagok forgalmazása Autófényezési alap és segédanyagok forgalmazása Számítógépes színkeverés Spraytöltés
· Autógumi és futóműszerviz
Autógumi és futóműszerviz Nógrád megyében Balassagyarmaton. Autószerelés futómű javítás és műszeres beállítás ,klíma töltés ,műszaki vizsgáztatás.
· AUTOHOCK Service Kft.
Az AUTOHOCK Service Kft elvégez minden szükséges javítást autóján. Az autóalkatrészek beszerzése gyors, de az autószerelés mellett szervizünk vállalja a műszaki vizsgáztatást is. Gépjárművek teljes szervizelése rövid határidővel az AUTOHOCK-nál!
· Autójavítás a Trabanttól a Cadillacig Budapest XVIII.kerületében
Márka független autószerviz és autójavítóként vállaljuk minden amerikai-USA, európai , és ázsiai gyártmányú személygépkocsi , terepjáró , jeep, és kishaszon- gépjárművek garancián túli javítását , szervizelését karbantartását ,alkatrészbeszerzését, és műszaki vizsgáztatását.
· Autókárpitozás
Autókárpitozás Budapesten
· Autóklíma beépítés
Autóklíma és utángyártott autóklíma, beépítés, csere, javítás, szervíz.
· Autóklíma javítás, szerelés
Gondja van az autóklímával? Ünnepnap, vagy hétvége van? Kérem telefonáljon, és kérésére hétvégén, és ünnepnap is állunk rendelkezésére!
· Automata váltó szerviz
Automata váltó szerviz, Automata sebességváltó javitás
· Autószerelő
Autószerelő műhely autóelektromos és karosszéria javítás egy helyen! Avini Kft!
· Autószerelő, autószerelés XIII. ker.
Autószerelő, autószerviz, karosszéria lakatos és javítás, autóüveg, szélvédő javítás, biztosítási kárügyintézé.
· Autószerviz a 3.kerületben
Teljeskörű autószerviz szolgáltatás és javítás
· Autóüveg javítás
Autóüveg javítást gyorsan és szakszerűen elvégezzük!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Bontási átvételi igazolás
Bontási átvételi igazolás kiadása mellet vásároljuk meg az összes típusú komplett, sérült, vagy üzemképtelen gépjárművét szétbontásra és megsemmisítésre. Ezen kívül további engedélyünk van a kiszerelt alkatrészek árusítására. Igény szerint be is szállítjuk! Karigas Kft.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Duna fkm 1652 Kft. - Autómentés, szervízek számára kedvezménnyel
Autómentés korrekt áron, gyorsan, 8 tonnáig.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Egyedülálló autóüveg
Cégünk Budapest egész területén vállal autóüvegezést, autóüveg javítást akár önrész nélkül, hiszen CASCO biztosítási ügyintézéssel is vállalunk szolgáltatásokat.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Garasanin autószervíz
Eredetiség vizsgálat, műszaki vizsga. jármű diagnosztika
· Gépjármű műszaki vizsgáztatás
Egyszerűen és gyorsan: autó, motor, más gépjármű műszaki vizsgáztatása, zöldkártya ügyintézése. Gépjárművek műszaki vizsgára való felkészítése. Utánfutó vizsgáztatása és vonóhorog vizsgáztatása. Budapesten, Cinkotán a 16.kerületben.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Hengerfej felújítás
Hengerfej felújítás minden típusra. Teher- és személygépkocsikra egyaránt vállaljuk. Cégünknél elérhető továbbá teljeskörű motordiagnosztika, motorblokk javítás, főtengely köszörülés. A munkáinkra és termékeinkre teljeskörű garanciát vállalunk. A szakképzett gárda segítségével arra törekszünk, hogy az ügyfél a legjobb és minőségi szolgáltatást kapjon.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Karosszéria javítás Budapest és környéke
Takács György karosszérialakatos mester vagyok, 40 éves szakmai múlttal. Családias környezetben javítunk autókarosszériát 1968 óta. Kis cégméretből adódóan versenyképes áron tudunk dolgozni, ezt szeretnénk mindenki megelégedésére megőrizni. Várjuk Önt is karosszériajavítás, kipufogó javítás vagy hegesztés szolgáltatásainkkal műhelyünkben.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Motorfelújítás, hengerfej felújítás - Motorprofi Kft.
Motorfelújítás és hengerfej felújítás minden típusra. Teher- és személygépkocsikra egyaránt vállaljuk. Teljeskörű motordiagnosztika. Motorblokk javítás, főtengely köszörülés. Minden ami motorfelújítás.
· Műszaki vizsga
Műszaki vizsga és eredetiségvizsgálat ? a Pit Stop Autójavító Kft. hivatalos oldala
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Öko Truck
Cégünk 2010 júniusában kezdte meg működését Pécsett a Komlói út 73 szám alatt. A Suzuki Szabolcs (Szabolcs Kft.) megszűnésével tudtuk megnyitni kapuinkat egy megörökölt teljesen felszerelt szervizépületben. Márkafüggetlen autószervizként üzemelünk tehát minden típussal foglalkozunk, de mivel teljesen felszerelt Suzuki szervizt vettünk át, ezért rendelkezésünkre áll a teljes Suzuki célszerszám paletta, éppen ezért tudjuk fogadni a Szabolcs Kft régi megbecsült ügyfeleit is.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Radarblokkoló és diagnosztika
Harmincas tábla, ahogy kell, elegánsan kint felejtve a kátyúzás után – a tábla mögött pár száz méterre egy „civil” fehér vagy olajzöld autó, jellemzően egy Favorit… Szerelje fel kedvencét egy korszerű berendezéssel – radarblokkolóval. Ez a készülék ugyanis nem előjelzi a traffipax- és radarkészülékeket, hanem valósággal megbénítja őket.
· Ramax Aqua Car Autókereskedés és Szerviz
A Ramax Aqua Car több éve foglalkozik autómentéssel, autószervizzel, karosszériajavítással és kárügyintézéssel. Budapesti telephelyünkön várunk mindenkit, akinek bármilyen problémája akad autójával. Cégünk személygépkocsik, motorok és kisteherautók szervizelését végzi. Autószerviz profilunk szinte mindenre kiterjed, beleértve a gumiszerelést, a szélvédő javítást és a flottakezelést is. Karambolos és meghibásodott gépjárművek, motorok, munkagépek, kisteherautók, sportautók szállítását vállaljuk 3,5 tonnás trélerrel. Trélerünk bérelhető is belföldi és külföldi szállításra egyaránt. Több éve foglalkozunk használt autókkal és használt autók eladásával. Magyarországi és a külföldről importált kiváló műszaki és esztétikai állapotú gépjárművek. Márkafüggetlen, tejes körű kárrendezést vállalunk. Gépjárművek szervizelése, karosszéria javítás, flottakezelés, vezérműszíj csere, fék javítás, futómű javítás, kuplung csere, gumiszerelés, műszaki vizsgára felkészítés, computeres diagnosztika, szélvédő javítás és csere, motor javítás-felújítás és diagnosztika, autómentés, tréler bérlés belföldre és külföldre, használtautó kereskedés, biztosítási kárügyintézés.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Turcsán autószerviz
Autószerviz Budapesten a 17. kerületben. Vállaljuk személyautók, kisáruszállítók, és kisebb teherautók teljes körű mechanikai és villamossági javítását.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· V-Műhely - Márkafüggetlen Autószerviz
Minden európai, japán és amerikai modell javítását vállaljuk. Elérhető áron kínálunk professzionális szervizhátteret gépjárművükhöz. Kis szerviztől a motorgenerálig, automataváltó javításától a vizsgára való felkészítésig, márka független autója javítását vállaljuk. Cégeknek, vállalkozásoknak teljeskörű szervizszolgáltatást és flottakezelést biztosítunk, minden esetben kedvezményes egyedi megállapodással. Vállaljuk sérült autójának kárrendezését, a kárfelméréstől a teljes javításig! Motor tuning. Autóvillamosság. Elektromos problémák javítása. Részecske szűrő tisztítása, cseréje. Motordiagnosztika. Hi?fi rendszerek, riasztók szakszerű beépítése. Karosszéria javítás, felújítás, utánfutó javítás és vizsgáztatás, vonóhorog felszerelés, alvázvédelem, korrózióvédelem, casco, biztosítás ügyintézés, eredetiségvizsgálat, műszaki vizsgáztatás, egyedi fényezés, polírozás, kipufogó javítása -cseréje, részecskeszűrő tisztítása, katalizátor csere, váltó javítás, motor vizsgára szóló teljes körű felkészítés, kismotor és robogó javítása-szervizelése.
· Villám Műszaki Vizsga
A műszaki vizsga specialista
· Vizhütő,olajhütő,intercooler
Mindenféle gépjármü vizhütő, olajhütő, intercooler, hőcserélő, fütőtest javitás - felujitás, awi hegesztés, aluminium hegesztés, müanyag hegesztés, forrasztás, ragasztás, üvegszálas poliésztergyantás, epoxigyantás javitás - felujitás, szélvédő polirozás, szélvédő javitás. Hozom - viszem szolgáltatás. Haszonjármüvek hétvégi ügyelete. Hajduböszörmény. Külső-Debreceni u 8.sz. T: 06702510422
Autószerviz