Rendezvényszervezés linktár Rendezvényszervezés linkgyüjtemény Rendezvényszervezés linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Rendezvényszervezés
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· All You Need - álmaid esküvője.
Szeretnél problémáktól mentes esküvőt? Kattints a honlapra és ismerd meg az Allyouneed csapatát.
· All You Need szolgáltatások.
Az All You Need esküvőszervező olyan esküvőt szervez neked, amilyet csak szeretnél. Az All You Need megszervezi az esküvőt saját illetve hozott szolgáltatókkal is.
· Allyouneed esküvőszervezés.
Az Allyouneed képes arra, hogy a legtökéletesebb napot varázsolja neked az esküvőd napjából. Ismerd meg a szolgáltatásaikat.
· ÁLOM.NET Kft-
Cégünk rendezvényszervezéssel, esküvők, keresztelők, házassági évfordulók, születésnapok, konferenciák szervezésével foglalkozik. Vállaljuk a rendezvények utáni takarítást is. Ezen felül készítünk weboldalakat ehhez kapcsolódó pályázatok megírását is vállaljuk, nyújtunk pénzügyi, üzletviteli tanácsadást megoldjuk pénzügyeit banki támogatással a faktoring szolgáltatás keretében. Továbbá internetes portálunk segítségével ingatlanok kizárólag magánszemélyi hirdetéseit bonyolítjuk.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· becsák audio
Hang, fény, színpadtechnika, színpadfedés,rendezvénytechnika
· Bulihelyszínek
Válassza ki az Önnek megfelelő helyszínt! Grill party barátaiddal vagy legénybúcsú, születésnap vagy wellness buli, 2 vagy 200 Fő! Megtaláljuk a számodra legalkalmasabb választást! Fő célunk, hogy minden érdeklődőnek megfelelő helyszínnel és szolgálatásokkal álljunk rendelkezésére.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Éden Catering,Rendezvényzservezés
Catering, családi események, kis- és középvállalatok, tömegrendezvények catering, rendezvényszervező cége. A cég dolgozóinak szervezett esemény, melynek fő céljai a cég iránti lojalitás építése és a munkatársak közötti kommunikáció, csapatszellem erősítése. Ez a rendezvény típus formailag nagyon hasonlít a partnertalálkozóhoz.
· esküvő helyszín
Nádaspihenőpark
· Esküvőszervezés
Az esküvőszervezés, rendezvényszervezés során megvalósítjuk álmait! Legyen szó élete legszebb napjáról vagy egy cége számára rendkívül fontos konferenciáról, garantáljuk, hogy az események az Ön elképzelései szerint fognak alakulni! Bátran fordulhat hozzánk, ha még nem rendelkezik konkrét tervekkel, hiszen többéves tapasztalatunknak köszönhetően a helyszínektől kezdve a meghívókon át a dekorációig, csapatépítő tréningek esetében a teljes program megszervezéséig számíthat kreatív ötleteinkre! A mi feladatunk az, hogy Ön és családja, munkatársai jól érezzék magukat! Ennek érdekében legjobb tudásunk szerint végezzük a rendezvényszervezést, esküvőszervezést.
· Év végi hajtás a rendezvényszervezésben... Hogyan mehet könnyebben?
Még csak várjuk az első igazán hűvös napokat, a rendezvényszervezők életében azonban elkezdődött a főszezon. Ősszel konferenciák, workshopok rendezése foglal le minket, eközben sorra érkeznek az év végi, ünnepi-karácsonyi rendezvényekre vonatkozó megrendelések, foglalások, ráadásul nem árt már most a helyszínünk ünnepi dekorációjára is gondolni.
· EXPOUNIT.HU - Standépítés, Kiállítás
Events, Trade Fairs, Promotions!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Futóversenyek szervezése
A Sri Chinmoy Marathon Team célja öntúlszárnyalási lehetőségek biztosítása és az egészséges életmód előmozdítása Magyarországon. Évente több futóversenyt és maratont szervez Mo.-on, és világszinten az egyik legnagyobb futás és maraton rendező csapat.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Gold Lemon Animation
A Gold Lemon Animation a Gold Lemon egy ága, mely sokszínű, mindenhez értő animátorokat kínál. Azon kívül, hogy fő profilunk a rendezvényszervezés.
· GYEREKBARÁT ESKÜVŐ- és RENDEZVÉNYSZERVEZÉS
A gyerekbarát esküvők lényege, hogy kreatív megoldásokkal megszervezzük a tökéletes napot az ifjú pár számára úgy, hogy közben a gyerekeknek is biztosítunk elfoglaltságot, feladatokat, izgalmas programokat, és/vagy gyermekfelügyeletet.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Lilith Rendezvényszervező Kft
Lilith = profizmus, gyorsaság, biztonság, nyugalom és siker! A Lilith professzionális módon végigkíséri, megszervezi és kivitelezi rendezvényét. Ha hozzánk fordul, kis létszámú, de nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk garantálja a teljeskörű rendezvényszervezést, rengeteg ötlettel, kreativitással.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· minifank.eu
Cégünk amerikai minifánk és hot-dog forgalmazásával foglalkozik. Rendezvényeken, családi programokon vállaljuk ételeink árusítását.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nefelejcs rendezvényszervező iroda
Vállaljuk esküvők, rendezvények szervezését, lébonyolítását .Legyen szó születésnapról, céges rendezvényről,vagy bármilyen más családi illetve céges rendezvényről.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Randevú szervezés
Hétperces Randi
· Rendezvény budapest
Ön megtalálta a megfelelő rendezvény helyszínt: Rendezvény Budapest .com. Csapatépítés, termékbemutató, partnertalálkozó, sajtótájékoztató. SiLverKart Budapest Gokart és Rendezvényközpont. Csarnokunk (Budapest X. kerület) ideális rendezvényhelyszín a téli időszakban 200 főig, nyáron akár ennél nagyobb létszám esetén is.
· rendezvényekhez eszközbérlés
Nagykonyhai, kereskedelmi, vendéglátóipari gépek, berendezések webáruháza, kölcsönzési lehetőséggel.
· Rendezvényház-Budapest
Budapesti Rendezvényházunk és szolgáltatásai állnak rendelkezésükre!
· Rendezvényhelyszinek.info
Ez az oldal Magyarország legszínvonalasabb rendezvény helyszíneit gyűjti össze egy csokorba. Oldalunkon szállodák, konferenciahotelek, fogadók, rendezvénytermek, rendezvényközpontok, éttermek, kávézók és múzeumok találhatók. Ezek a helyszínek tökéletesek esküvők, családi-, baráti-, céges rendezvények, konferenciák lebonyolítására.
· Rendezvénysátor
Sátorkínálatunk kiválóan alkalmasak és nélkülözhetetlenek fesztiválok, falunapok, koncertek, esküvők, ballagások, sportesemények, partik vagy más családi események, céges és politikai rendezvények lebonyolításához, ha azokat elegánsan, kellemesen szeretnék megoldani. Néhány fős családi partyktól kezdve a nagyvállalatok több ezer fős rendezvényeinek a megtartására.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· TeSzervezd.hu
Kívülről úgy tűnhet, hogy egy esemény megszervezéséhez mindössze sok energia és rátermettség kell, és az egész csupa móka, meg kacagás. Közel az ötödik perctől kezdve nyilvánvalóvá válhat Neked is, hogy a hibalehetőségek száma túl nagy. Amikor a szervezés élére állsz, hirtelen kiderül, hogy óriási nagy felelősség nehezedik a válladra, és könnyű nagy hibákat elkövetned. Ha megismered, hogy mik lehetnek a hibák, és mindent figyelembe véve kellőképpen felkészülsz az előtted álló feladatra, akkor nagy eséllyel az összes rejtett csapdát kikerülheted.
· Tréningszervezés.hu
Tréningszervezés, tréning, konferencia, szeminárium, meeting, továbbképzés, szállás, vendéglátás, konferenciaterem, céges utak, aktív kikapcsolódás, csapatépítés, asszisztencia, incentive, rendezvényszervezés, meetingek, továbbképzések, képzés, konferenciák, csapatépítő tréning
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· VB Hastánc Duó
Látványos show hastánc műsorok, melyek hatalmába kerítik a nézőt! Bármilyen alkalomra ajánljuk, legyen az fesztivál, város- vagy falunap, céges/családi rendezvény! Műsorunk igazi meglepetés lehet egy születésnapi party-n, vagy bármilyen alkalomból - legyen az esküvő, bál, céges/családi rendezvény - garantált a jó hangulat!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Wizard Audio Hangosítás
Amennyiben segítségre van szüksége rendezvénye lebonyolításához keresse bizalommal a Wizard Audiot!
  
Rendezvényszervezés