Rendszergazda linktár Rendszergazda linkgyüjtemény Rendszergazda linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Rendszergazda
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Mav-IT: rendszergazda Budapest
Rendszergazda szolgáltatásunkkal minden adata, hardver és szoftver eszköze biztonságban lesz.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· NOBIUS Rendszerház
A cég fő profilja kis és közepes vállalkozások (kb. 10-100 db PC) részére nyújtott rendszergazdai szolgáltatás és kereskedelem. Azoknak a cégeknek ajánljuk, akik gazdaságossági szempontokat figyelembe véve nem alkalmaznak főállású rendszergazdát, de igénylik, hogy hálózatuk jól működjön, a problémák gyorsan orvosolva legyenek.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Perfect-it rendszergazda szolgáltatások
Cégünk a Perfect-it Services Kft. KKV vállalatoknak kínál rendszergazda és kapcsolódó szolgáltatásokat, kérje ingyenes ajánlatunkat még ma! Vállalkozásunk alaptevékenysége a rendszergazda szolgáltatás, amelynek keretében reméljük, bekapcsolódhatunk az Ön kiterjedt ügyfélköre hardver feladatainak megoldásába. A Perfect-IT Services Kft nevében benne rejlő "tökéletes" szóhoz méltóan végzi az IT feladatokat meglévő partnerei körében, így téve nélkülözhetetlenné az általa végzett tevékenységet. Ezen sikeres munkatapasztalatunk garancia arra, hogy az Önök üzletfelei részére az informatikai eszközeikkel kapcsolatos feladataikat megbízhatóan, gyorsan és egyszerűen végezhessük.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Rendszergazda
Rendszergazda szolgáltatásunk már elérheti havidíjas formában, már 3000 Ft -tól!
· Rendszergazdai szolgáltatások
A cég fő profilja kis és közepes vállalkozások (kb. 10-100 db PC) részére nyújtott rendszergazdai szolgáltatás és kereskedelem. Azoknak a cégeknek ajánljuk, akik gazdaságossági szempontokat figyelembe véve nem alkalmaznak főállású rendszergazdát, de igénylik, hogy hálózatuk jól működjön, a problémák gyorsan orvosolva legyenek. Lehetőség van átalánydíjas szerződés kötésére, és eseti megbízásra is.
· Rendszerkarbantartás
Rendszergazda szolgáltatások, rendszerkarbantartás szakértőktől, versenyképes árakon. Gyors, megbízható, biztonságos szolgáltatások.Ingyenes felmérés! Kérjen ajánlatot ma!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Szerver telepítés, linux szerver üzemeltetés
Vegye igénybe a rendszergazda cégünk kiemelkedő szolgáltatásait: rendszergazda szolgáltatások- rendszerfelügyelet, havidíjas rendszergazda, rendszerkarbantarás- szerver telepítés, szerver üzemeltetés, szerver karbantartás, hálózat kiépítés, it szolgáltatások. Az informatikai és rendszergazdai szolgáltatások igénybe vehetők Pest megye területén, főként Budapest, Gödöllő, Dunakeszi, Vác környékén.
  
Rendszergazda