Riasztó linktár Riasztó linkgyüjtemény Riasztó linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Riasztó
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Autóriasztó a Cerberostól
A Cerberos technológia egy egyedül álló autóvédelmi rendszer. Több lépcsős egyedi igényeknek megfelelően alakítható védelem. Autóriasztónk kétzónás kültéri érzékeléssel rendelkezik, ez meg tudja különböztetni a véletlen lökést és a behatolási kísérletet. Előbbinél figyelmeztető hang és fényjelzést ad, míg a rablási kísérletkor beindítja a riasztó mind fény és hangjelzését ami már folyamatos jelzéssel jár. A beltért szubszonikus érzékelőkkel óvjuk ami aalapvetően a légnyomásváltozást figyeli. Az autóriasztóink és a kezelő szervek közt egy ún. ugrókódos kommunikáció van, ami előnye az olcsó autóriasztókkal szemben, hogy nem tudják távolról sem bemérni a jelet.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Beléptető rendszerek
Cégünk 1997-ben alakult, biztonságtechnikai és gyengeáramú rendszerek tervezésével, forgalmazásával, telepítésével, karbantartásával, hibaelhárítással foglalkozik az ország egész területén.
· Biztonságtechnikai Kft.
Biztonságtechnika, CCTV(video megfigyelés) Tűzjelző berendezés
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· CPSEC Gépjárművédelem
Vállalom autó és motorkerékpár riasztók és indításgátlók beszerelését, központi zár és elektromos ablakemelők beszerelését és javítását. Autóhifi beszerelést.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Épületautomatika
Épületautomatikai, biztonságtechnikai és villamos hálózatok teljes kivitelezése az Ön igényeinek megfelelően.A riasztórendszer segítségével távol tarthatja házától az illetéktelen látogatókat.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Komplex biztonságtechnikai megoldások
Legújabb digitális technikák. Vezeték nélküli és vezetékes : Riasztó-, kamera-. Tűzjelző rendszerek Audió és videó kaputelefonok Beléptető rendszerek
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Pajzs autóvédelem
Pajzs autóvédelem ami nem hiányozhat az autóból.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Riasztó szerelés - Kovács Gábor villanyszerelő Budapest
Villanyszerelő mester vállal riasztószerelést, kaputelefon szerelést és egyéb általános villanyszerelést.
· Riasztó, és kamerarendszerek
Kérje ingyenes szaktanácsunkat. A helyszíni felmérés és az árajánlat díjmentes. Centipede, számítástechnika, biztonságtechnika, automatizálás, pc, pc hálózat, riasztó, lakásriasztó, riasztórendszer, árajánlat, riasztószerelés, kamera, videókamera, kapumozgatás, kaputelefonok, kaputelefon, beléptető rendszer, precíz, pontos, gyors.
· Riasztók Szakértőktől
Biztosan járt már úgy, hogy megvett valamit, és nem úgy működött, ahogy szerette volna. A Biztonságtechnika nem játék! Szakértőink kiválasztják Önnek a legjobb készülékeket, hogy a biztonsági szint a legmagasabb legyen, és az Ön igénye is teljesüljön. Ingyenes tanácsadás, hatalmas választék, magas fokú szakértelem.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Zselés akkumulátorok riasztókhoz
Szaküzletünkben beszerezhető minden 12 Voltos és 6 Voltos riasztó akkumulátor. Vidéki ügyfeleink részére országos házhozszállítást biztosítunk.
  
Riasztó