Sírkő linktár Sírkő linkgyüjtemény Sírkő linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Sírkő
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Gránit, márvány sírkövek!
A legegyszerűbb sírkőtől a legexkluzívabb síremlékig minden igényt kielégítünk. Készítünk urna sírköveket, szimpla sírköveket, másfeles- és dupla síremlékeket, hant nélküli sírköveket, valamint kripta felépítményeket.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ha kőről van szó...
Ha kőről van szó? Bozóki Testvérek Kft Tevékenységi körünk, mint ezt szlogenünk is jellemzi, igen széles skálán mozog, nagyrészt egyedi és hagyományos síremlékek, gránit konyha-, fürdőszoba pultok, burkolatok, ablakpárkányok, lépcsők, kerítésfedlapok, egyéb építőipari kőelemek, köztéri elemek, szökőkutak, posztamensek gyártása, régi szobrok, keresztek, kutak, kapubéletek-, oszlopok restaurálása. Tehát minden, ami kőből megvalósítható.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Sírkövek
Vállalkozásunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a sírkő faragás és sírkő felújítás területén. Szolgáltatásunk teljes körűen kiterjed minden kőfaragással kapcsolatos tevékenységre, úgymint síremlék tisztítás, sírkő és szobor restaurálás, de cégünk díszítőkövekkel és műkövekkel végzendő munkákat is vállal, legyen szó lépcső és párkány készítésről vagy épp burkolásról.
 
Sírkő