Szabadidő linktár Szabadidő linkgyüjtemény Szabadidő linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Szabadidő
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Futóverseny,maraton
A Sri Chinmoy Marathon Team célja öntúlszárnyalási lehetőségek biztosítása és az egészséges életmód előmozdítása Magyarországon. Évente több futóversenyt és maratont szervez Mo.-on, és világszinten az egyik legnagyobb futás és maraton rendező csapat.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· HaVas Síkölcsönző, Síbolt, Síszerviz
Havas Síkölcsönző, Síbolt, Síszerviz - Jászberény A HaVas síszerviz, síbolt és síkölcsönző minden igényt teljes körűen kielégít, ami a síeléshez szükséges. Megtalálható nálunk mindenki számára megfelelő felszerelés, vásárlás vagy bérlés céljából egyaránt. Vállaljuk a lécek teljes körű szervizelését is. Vásárolhatók sífelszerelések (aláöltözők, ruhák, kesztyűk, szemüvegek, maszkok, és egyéb felszerelések) széles választékban. A sílécek személyre szabott, egyedi beállítását szakember végzi nálunk. Látogasson el hozzánk: 5100 Jászberény, Nagykátai út 30.
· Hétperces Randi
Ismerkedés, szórakozás, társkeresés.
· Hétperces Randival!
Ismerkedj, töltsd kellemesen a szabadidőd a Hétperces Randival!
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ingyen játékok
Az oldalon rengeteg játékkal játszhatsz, amelyeket folyamatosan bővítünk. Itt minden játékot megtalálsz, a logikai játéktól az autós játékon át. Érezd jól magad az oldalunkon és jó játékot kívánunk!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Koppány fogadó
A Magyar fogadó
· Közeleg a Karácsony, kapcsoljunk ki...
Ígéretünkhöz híven újabb programajánlattal jelentkezünk, bár ez alkalommal a két legszebb téli hónapot, a novembert és a decembert egy kalap alá vesszük; az elkövetkezendő hetekben ugyanis rengeteg témánk lesz az ünnepek kapcsán. Immár az ünnepek jegyében válogattunk, kezdődik a készülődés! A rengeteg programajánlat között nehéz volt a választás, hely hiányában csupán betekintést adunk a lehetőségek szinte végtelen tárházába...
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Lézerharc játék
. A lézerharc csapatépítésre, baráti találkozókra, gyermek születésnapokra is kitűnő program.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Thai box edzés
Kiváló minőségű Thai-box edzés a Rokko Gymben, Ales Attila vezetésével, az Angyal utcában. Számos eredményt tudhat maga mögött, felkészült oktató. Így biztosan élmény lesz a thai box edzés Budapesten.
  
Szabadidő