Szállítmányozás linktár Szállítmányozás linkgyüjtemény Szállítmányozás linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Szállítmányozás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· 33 tudnivaló konténer rendelés és sittszállítás előtt és alatt
Az építési törmelék és sitt elszállítása 3-10 m3-es konténerekkel hatékony megoldás! A felújítás, építkezés, bontás során keletkező szemét eltávolítása a mi feladatunk! Az építési törmelék és sitt elszállítása 3-10 m3-es konténerekkel 10 éve vállalkozásunk fő tevékenysége. Mi megoldjuk a problémát, ha a munkálatok zavartalanságát az összegyűlt törmelék akadályozza! Pontosan érkezünk, rendelkezünk a szükséges engedélyekkel és az EU szabályoknak megfelelően a kijelölt lerakókban tesszük le a szemetet. Az építési törmelék és sitt elszállítása 3-10 m3-es konténerekkel: Sittszállítás.Guru
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· ABH-95 Kft.
Nemzetközi szállítmányozás és nemzetközi fuvarozás esetén forduljon az ABH-95 Kft. hez, amely családias légkörrel és minőségi szolgáltatásokkal várja, már a csomagolásnál is. ADR szállítás esetén forduljon hozzánk tanácsadásért!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· BauTrans fuvarozó cég telephelye
A BauTrans Kft. meghatározó szolgáltatásai elsősorban a túlméretes fuvarozásra és géptelepítésre terjednek ki. A szállítás területén elismert vállalat telephelye a Rozália parkban, Biatorbágyon található.
· BauTrans fuvarozók
A BauTrans Kft. munkája kiemelkedő a nemzetközi fuvarozó cégek között. A fuvarozók Ausztriába szállítottak tejtároló silókat: a túlméretes fuvarozás szolgáltatásaik alkalmával már számos hasonló nemzetközi szállítást folytattak.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Cerealport Kft. ? a mezőgazdasági termények szállítmányozója
A Cerealport Kft. - a mezőgazdasági termények szállítmányozója: a terményszállítás, szállítmányozás, ömlesztett áruszállítás területén tevékenykedő cég bemutatkozása, minőségpolitikájának ismertetése. Az Cerealport Kft. honlapján helyet kaptak még a kapcsolatfelvételi lehetőségek, egy fuvarbörze a szállítmányozó partnereknek, de itt jeleníti meg a szállítmányozó cég az aktuális állásajánlatait is.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Daruzás szolgáltatás a BauTransnál
Már 10 éve elérhető a daruzás szolgáltatás a túlméretes fuvarozás mellett a Bau-Trans-nál. Ennek során 1000 tonna daruzására is lehetőség van a legkorszerűbb megoldásokkal. Acélszerkezet-, beton- és akár híd elemek fuvarozásával együtt a daruzásuk is megbízható márkájú, modern eszközökkel történik. Sokszor veszik igénybe nemzetközi valamint hazai partnereik a BauTrans szolgáltatását, autódaruit is a nemzetközi szállítmányozás kiegészítéseként.
· Daruzás toronydaruval is
Gólyadarus autóinkkal és toronydaruinkkal állunk rendelkezésére esztergagépek, nyomdagépek és más nehéz gépek telepítésénél, cseréjénél. Vállaljuk darukra szerelhető emelőkosárral a magasban végzendő munkák esetén - fakivágásnál, vezetékjavításnál, -cserénél - daruzási munkálatok elvégzését. Daruzási munkáinkat három kategóriában végezzük: 5 tonna alatt, 5 tonna felett és toronydaruval. Cégünk gépi földmunkát, területegyengetést, gépszállítást, gépmozgatást és görgőzést egyaránt vállal.
· Daruzási szolgáltatás
Rendeljen darukat 200 tonna teherbírásig a BauTranstól!
· Duna fkm 1652 Kft.
Targoncaszállítás, munkagépszállítás gyakorlattal, 8 tonnáig. Autómentés, targoncaszállítás
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Építési törmelék azaz sitt elszállítás Budapesten
A konténeres hulladékszállítás alapvető szolgáltatás olyan munkáknál, ahol nagy mennyiségű építési törmelék keletkezik. Aki lakásfelújítás vagy építkezés előtt áll vagy már bele is kezdett a munkálatokba, saját dolgát könnyíti meg, ha a konténeres hulladékszállítás mellett dönt. A konténer rendelése Budapesten a legegyszerűbb dolog: egyetlen telefon vagy email és már el is van intézve! Még inkább megkönnyítjük megrendelőink dolgát a weboldalunkon található űrlap segítségével, amin keresztül online is leadhatja rendelését! Konténeres sitt elszállítás építkezésekről, épületbontásoktól 10 éves tapasztalattal!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Futár azonnal- SOS dokumentum és csomagszállítás
Rendeljen biciklis,motoros, autós vagy kisteherautós futárt. Csomagszállítás Budapest és környékén ill. Magyarország egész területén. Azonnal, bármit bárhová! Budapesten az egyik legolcsóbb futárszolgálat! Csomagküldés garanciával és 13 év tapasztalatával. Megbízható futárszolgálat 1998 óta az Ön szolgálatában. Expressz szállítás akár Európa országaiba is.
· Fuvarbörze
Fuvarbörze és rakomány közvetítő rendszer a Teleraktér speditőr és raktár adatbázis, ahol a fuvarozók rakományok, míg a szállítani kívánók szállítmányozókat kereshetnek. Regisztráljon ingyenesen a rendszerbe és azonnal fel is veheti a kapcsolatot a kívánt céggel. Raktározás élőállat szállítás vagy szóródó anyag szállítás mellett, a fuvarbörze számos más rakománytípus közvetítésében segít, magyar és európai fuvarozókkal történő kapcsolatteremtésben segédkezik.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Házköltöztetés
Videón megtekinthető, ahogy a BautRans, a túlmértes szállítmányozás hazai szakértője, egy házat költöztetett Egerből Balatonfüredre. A túlméretes fuvar nem mindennapi látványt nyújtott. A fuvarozó cég mélybölcsős trélerekkel oldotta meg a 6 tonnás szállítmány elköltöztetését.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kis méretű daru, de túlmértes szállítás
A nemzetközi fuvarozás területén több éves tapasztalattal rendelkezik a BauTrans Kft. A cég számtalan túlméretes szállítási feladattal birkózott már meg eddig. Legutóbb egy olyan daru fuvarozását végezték, amely ugyan kisméretűnek számít, mégis a megengedett teherszállítási méretekhez képest sokkal nagyobb volt.
· Komissiózás, targoncás anyagmozgatás
Targoncás anyagmozgatás és targonca bérbeadás rugalmas kondíciókkal.
· konténer rendelés
Konténer rendelés olcsón, megbízható cégtől, hozzáértő és tapasztalt csapattal. Merkon Kft - az Ön partnere.
· Konténer rendelés egyszerűen
A konténer rendelés nálunk pénzmegtakarítás, hiszen mindíg az előző év árain szállítjuk a hulladékot a Pest megyében is. Legfőbb tevékenységi körünk a sitt a háztartási szemét illeve a lomtalanítások során termelődő bútorok elhordása. Konténeres kollégáink a zöld környezetünkre nagyon vigyáznak, számunkra a természet megóvása mindenekelőtt cél. A konténer rendelés számos újításon ment keresztül cégünknél, felkészült konténeres ügyfélszolgálattal várjuk a hívását, hogy széles körben tájékozódni tudjuk a lehetőségekről, ezzel is egy költséghatékonyabb megoldáshoz segítve Önt.
· Költöztetés
A költöztetést teljesen átfogóan végezzük, kívánság szerint, a becsomagolástól a kicsomagolásig.
· Költöztetés bútorszállítás
Cégünk megalakulása óta költöztetés és bútorszállítás a fő tevékenység rengeteg munkán vagyunk túl , állandó csapattal dolgozunk . Bízza ránk és nem bánja meg
· Költöztetés HerkulesTrans
Herkules Trans: költöztetés itthon és külföldre egyformán. Tízéves tapasztalattal működő szakemberekkel állunk rendelkezésére. A bútor- és egyéb hangszerszállítás szintén nem jelent gondot nekünk. Oldalunkon értékes információkat is találhat, amelyekkel megkönnyítheti életét a költözés idején.
· Költöztetés, fuvarozás
Menjen Önnek is könnyedén a költözés. Hogy ezt hogyan tudná kivitelezni? A megoldás egyszerű, csak annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot. Cégünk mindig készen áll költöztetni, fuvarozni, mert fő profilunk a költöztetés, fuvarozás és szállítmányozás. Versenyképes árakkal dolgozunk, így az elérhetetlen ár nem lehet kifogás, hogy ne minket bízzon meg a feladattal.
· Költöztetés, szállítás
3 Takács- Költöztető és Szolgáltató Kft.
· Költöztetésmester.hu
Költöztetésmester.hu - Gyors, pontos költöztetés, gondok nélkül
· közúti szállítmányozás
Közúti szállítmányozás a Ferrara 2006 Kft.-vel.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· légi szállítmányozás
Légi szállítmányozási szolgáltatás is igénybe vehető a Ferrara 2006 Kft-től. A vállalkozásunk ugyanis a különböző árucikkek továbbítására szakosodott szervezet, amely a munkavégzés során légteret is használja. A tevékenységünkről érdeklődjön a weboldalunkon.
· Lomtalanítás Budapesten
Költöztetés Budapest területén csak óradíjjal Örömmel Üdvözöljük honlapunkon! Olcsó és megbízható rejtett költségek nélkül. Cégünk lassan 10 éves tapasztalattal rendelkezik ezzel a rutinnal az ön költözése hangyányi probléma lesz! Kollégáink megbízható, gyors, precíz és rutinos szakemberek. Mind feddhetetlen erkölccsel rendelkeznek! Ez idő alatt szinte nincs olyan probléma amivel ne találkoztak volna. Nem bajlódna csomagolással mi ezt is megoldjuk. Célunk hogy költözése stresszmentes gyors és olcsó legyen. Csomagoló anyagot (sztreccs, buborékos fóliát) és karton dobozt biztosítunk hogy legsérülékenyebb tárgyai is kellő biztonságban legyenek. Teherautóink tiszták és üzembiztosak. Általában három személy szállítására alkalmasak, így ha előzetesen jelzi Önt is szívesen elszállítjuk. 1-24 tonnáig állunk rendelkezésére belföldön és Európa egész területén. Amennyiben raktározásra van szüksége mi ebben is állunk rendelkezésére. Kiemelkedően értékes szállítmány esetén teherautóinkat plombával látjuk el!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Móra Trans Kft.
Móra Trans Kereskedelmi és Szállítmányozási Kft. GYORS, MEGBÍZHATÓ, PONTOS. Három szó, és rengeteg érv szól amellett, hogy bennünket válasszon, ha azt szeretné, hogy küldeménye biztosan célba érjen. A Móra Trans Kft. működésének másfél évtizede alatt olyan tapasztalatkora tett szert, melyeknek köszönhetően az nemzetközi expressz furgonos szállítmányozásban a legjobb hazai cégek közé tartozik.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nemzetközi BauTrans szállítás
Videóbeszámoló egy 88 tonnás Ferrari szállításáról! A Ferrari ez esetben egy 88 tonnás konténeremelő targonca volt.
· Nemzetközi szállítás
Amennyiben szeretnénk valamilyen terméket, tárgyat országhatárainkon kívülre juttatni, érdemes profi, nemzetközi szállítás területén nagy tapasztalattal rendelkező céget megbízni a feladat lebonyolításában. Nagyon fontos, hogy szállítani kívánt dolog épségben és időben megérkezzen. Erre garanciát jelenthet egy nagy tapasztalattal, megfelelő szakmai és gépi háttérrel megáldott vállalkozás szolgáltatásainak igénybe vétele, az pedig külön jó, hogyha még garanciát is vállalnak!
· Nemzetközi szállítmányozás
Belföldi illetve nemzetközi szállítmányozás, fuvarozás
· nemzetközi szállítmányozás
A nemzetközi szállítmányozással foglalkozó cégünk minden termék továbbítását vállalja. Az adminisztrációs feladatok közül a vámügyintézést is elvégzi, így önnek csak az áru átadásával és a megállapodással kell foglalkoznia. Intézze el kényelmesen a nemzetközi szállítmányozást.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Raktározás csomagolás - Raktárlogisztika
Raktárlogisztika felsőfokon: A Gabtrans leveszi válláról a raktározási-, logisztikai feladatainak terhét. Bízza profikra logisztikai feladatainak elvégzését, raktározza száraz és hűtött áruit professzionális körülmények között Raktárainkban bármely áru szakszerű raktározásáról gondoskodunk - Próbáljon ki minket: Ön is és mi is azt tesszük, amihez legjobban értünk: az eredmény garantált
· Reptéri transzfer - El-szállít Kft.
Reptéri transzfer lakásától a repülőtér bejáratáig akár Debrecen, Nyíregyháza, Eger és Miskolc vonzáskörzetéből. Ön csak repülőgépe járatszámát adja meg, a többi a mi feladatunk. Megtervezzük utazását, mindenről időben tájékoztatjuk és az utazás napján csak annyi dolga marad, hogy helyet foglaljon egyik járművünk ülésén.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Sharepoint.info
SharePoint 2010, 2007 fejlesztés, oktatás, testreszabás, Intranet, Microsoft SharePoint hoszting szolgáltatás. SharePoint Intranet, wss, Office 365, Extranet, tárhely, csoportmunka, CRM, dokumentum kezelés, iktatás, távmunka támogatás. Ismerje meg a SharePointot! A SharePoint pontosabb döntésekhez, precíz munkavégzéshez segíti minden használóját. A SharePoint segít csökkenteni a képzési és IT karbantartási költségeket, időt és erőfeszítést takarít meg, így figyelmét a magasabb üzleti prioritásoknak szentelheti. A Microsoft SharePoint megkönnyíti a felhasználói számára a csoportos, közös munkavégzést.
· Szállítás billenccsel.
Cégünk több mint tíz éve foglalkozik termőföld, sóder, homok, murva, komposzt, tőzeg, kavics és egyéb kertészeti és építési ömlesztett alapanyagok beszerzésével, szállításával fuvarozásával. Elsősorban Budapesten és közvetlen környékén. Egyszerre maximum öt köbméter árut tudunk szállítani, így számítunk a lakosság megrendeléseire is. A megrendelhető anyagokról, anyagárakról, fuvar és szállítási díjakról a honlapon tájékozódhat.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Transzportbeton szállítás
Transzportbeton és földnedves beton szállítás Budapesten és környékén!
· Túlméretes kísérés
Túlméretes kísérés, Szombathelyi indulással. Tel: 06-30-854-2323 www.vasifoldmunka.hu
 
Szállítmányozás