Szerviz linktár Szerviz linkgyüjtemény Szerviz linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Szerviz
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· 0-24 Ajtónyitás,Zárszerviz Pécs
Ajtók, zárak, autózárak roncsolásmentes nyitása. Zárjavítás, zárcsere, új zárak beszerelése és hevederzárak felszerelése Pécs és környékén. Már több, mint 10 éve az önök szolgálatában. Forduljon hozzánk bizalommal, zárral kapcsolatos problémáját rövid idő alatt megoldjuk. Gosztola Zsolt 30/2326767
· 0-24 Zárszerelés
0-24 Zárszerelő
· 0-24 zárszerelés
Zárcsere,Zárszerelés,Zárnyitás,Ajtónyitás,Zárjavítás,Hevederzár szerelés
· 0-24 Zárszerviz
Cégünk, a 0-24 zárszerviz, Magyarország egész területén vállalja a zárszervizzel, zárcserével, ajtónyitással, zárbetétek átkódolásával, egyforma cilinderek készítésével, betörés utáni ajtók helyreállításával, heveder zárak gyártásával és szerelésével, különböző típusú zárak utáni kulcskészítésével, fő- és vezérkulcsos rendszerek tervezésével, készítésével-irodaházaknak is- kapcsolatos megrendelések teljesítését. Elektronikus szolgáltatásaink közé tartozik az elektronikus és mechanikus beléptető rendszerek szervizelése és karbantartása, a riasztórendszerek telepítése és szervizelése, kaputelefonok telepítése és szervizelése, kapuk automatizálása. Kollégáink éjjel-nappal tudják fogadni hívását a +36-40/27-2222 telefonszámra. Kiküldött hivatásos szakembereinknek semmilyen probléma nem akadály . A legprofibb módon és a tőlük telhető legrövidebb időn belül végzik feladatukat.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Autógumiszerviz
Akciós autógumik.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Boja szerviz
-Automata mosógépek helyszíni szerelése 24 órán belüli kiszállással. -Tárcsás mosógépek, centrifugák, mikrohullámú sütők, porszívók, takarítógépek, kávéfözők, hajszárítók ,vasalók, elektromos fűnyírók, láncfűrészek, kis és nagy flexek, dekopírfűrészek, sövényvágó, fúrógépek, szivattyúk szervizünkben történő javítása. Ezeken kívűl foglalkozunk a felsorolt készülékek alkatrészeinek és tartozékainak forgalmazásával. Ügyfeleink elégedettségének kulcsa kedvező árainkban és szaktudásunkban rejlik.
· Boja szerviz
Háztartási gépek javítása több, mint 20 éves tapasztalattal, kedvező áron. Mosógépszerelés szervizünkben vagy az Ön otthonában. Alkatrész forgalmazás.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Darázsirtószolgálat
Darázsirtás Budapesten és vidéken, darazsak irtása! Darázsinvázió megelőzése Budapesten is elérhető! Tapasztalt darázsirtó garantált darázsirtás! Darázsirtó szolgáltatásunk nem csodát ígér, hanem hatásos darázsirtást!
· Debreceni Lakás Szerviz
Vízszerelés, zárszerelés, ajtó-ablak javítás stb. mindenféle szerelés javítás Debrecenben 08-20-ig minden nap 06703547373
· Debreceni Zárszerviz
Zárszerelés, zárjavítás, zárcsere, zárnyitás, hevederzár szerelés Debrecenben minden nap 08-20-ig
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Elektromos háztartási gép szerviz
Mosógép,Mosogatógép,Főzőlap,Sütő,Mikrohullámú sütő,Páraelszívó,Villanybojler,javítás,szerviz
· Emelő és hidraulika szervíz
Hidraulikus eszközök szervízelése
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Fitness Wellness szerviz
Teljeskörű fitness - wellness szerviz országosan
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· HaVas Síkölcsönző, Síbolt, Síszerviz
Havas Síkölcsönző, Síbolt, Síszerviz - Jászberény A HaVas síszerviz, síbolt és síkölcsönző minden igényt teljes körűen kielégít, ami a síeléshez szükséges. Megtalálható nálunk mindenki számára megfelelő felszerelés, vásárlás vagy bérlés céljából egyaránt. Vállaljuk a lécek teljes körű szervizelését is. Vásárolhatók sífelszerelések (aláöltözők, ruhák, kesztyűk, szemüvegek, maszkok, és egyéb felszerelések) széles választékban. A sílécek személyre szabott, egyedi beállítását szakember végzi nálunk. Látogasson el hozzánk: 5100 Jászberény, Nagykátai út 30.
· HegronCar - megbízható autószerviz és -vizsgáztatás
A HegronCar autószerviz & Drift Team két évtizede szolgálja ki partnereit az autószerelés és -vizsgáztatás területén. A 9. kerületben található HegronCar & Drift Team kiváló szakemberekből álló fiatalos csapattal biztosítja a megbízható, precíz munkavégzést, és egyúttal a bizalmat partnerei számára a gépjármű megfelelő vizsgáztatása és műszaki állapota érdekében.
· Herczeg András puskaműves
Fegyverjavítás, átalakítás, gyártás, távcsőszerelés, csőcsere Fegyverek teljeskörű javítása, szervize -Herczeg András puskaműves
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kanyik Autószerviz
Autószerviz a VIII. kerületben.Teljesen márkafüggetlen szerviz,Vizsgáztatás,javítás,szervizelés!
· Kávégépek értékesítése, szervizelése
Felújított Jura, Saeco, Bosch és Siemens kávégépek értékesítése. Kávégépek szervizelése.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Labnikker Pipettaszerviz
Pipettaszervizünk a kereskedelmi forgalomban kapható összes márkájú folyadékmérő készüléket javítja és kalibrálja. Mérési jegyzőkönyvet és akkreditált kalibrálási bizonyítványt is kiállítunk igény szerint. Pipetta felújítással és rendszeres évenkénti karbantartással is foglalkozunk. Keressen minket bizalommal, várjuk érdeklődését!
· Lakatos munkák
Lakatos munka, zárszerelés, zárnyitás, hevederzárak szerelése. Ajtónyitás most kedvezménnyel. Lakatos munkák Budapesten és a környékben.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Mobil Zárszerviz
A Mobil Zárszerviz non-stop,azonnali zárjavítást, ajtó- és kulcsszerelési gyorsszervizt kínál kifejezetten jó árakon. A megbízhatóságra és szakszerűségre építünk. Munkánk minőségét garantáljuk, ügyfeleink igényeinek maximálisan eleget teszünk. Mindig nyitva tartó gépműhellyel rendelkezünk. A cég számára az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb,amihez minőségi,nívós szolgálatásokat biztosítunk. Szolgáltatásink: Ajtónyitás, zárás, zárcsere, zárjavítás, Zárbetétek átkodolása, Egyforma cilinderek készitése, Betörés utáni ajtók helyreállitása, Heveder zárak gyártása és szerelése, Különböző tipusu zárak utáni kulcskészités
· Mobiltelefon Szervizelés és Javítás
Cégünk fő profilja új és használt mobiltelefonok adás-vétele, gyári és utángyártott tartozékok értékesítése, valamint videókamera, fényképezőgép, laptop és notebook akkumulátorok, töltők forgalmazása. Mobiltelefon szervizünk vállalja sérült, rossz mobiltelefonok szervizelését, javítását, akár 24 órán belül! Kijelző csere, mikrofon csere, hangszóró csere, csengő csere, szalagkábel csere, átvezető fólia csere, billentyűpanel csere, alaplap csere, software frissítés, biztonsági kód kiiktatása, kártyafüggetlenítés, stb... Hozza el üzletünkbe rossz mobiltelefonját és szakképzett kollégánk pár órán belül visszahívja önt a javítás várható költségével kapcsolatban. Bevizsgálási díj nincs! Regisztrált felhasználóinknak országos házhozszállítás akár 24 órán belül, 30.000 forint feletti vásárlás esetén pedig ingyenes házhozszállítás az ország teljes területén. Látogassa meg internetes oldalunkat, és ha kérdése, kérése van, keressen minket bizalommal!
· Mosógépszerelő,mosógép szerviz Budapest
Jó áron dolgozó mosógépszerelő Budapesten és Pest megyében. Mosógép javítás gyorsan,szakszerűen akár 2 órán belül. 30 éve fennálló mosógép szerviz, több ezer elégedett ügyféllel. Mérsékelt árakon,minőségi munka,gyors hibaelhárítás.Az Ön rendelkezésére áll Nagy József mosógépszerelő!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· NON-STOP LAKÁSSZERVIZ
Felelősség teljes munkavégzés, pontosság, minőség, garancia ! Vízvezeték szerelés, és fűtésszerelés. Javítás, és átalakítás. Új kiépítés. Víztisztító készülék beüzemelése, karbantartása. Vízóraszerelés, és vízóra csere, terveztetéssel, engedélyeztetéssel. Helyreállítási kőműves, és burkoló munkákkal. Gázkészülék javítás, karbantartás, átvizsgálás. Időszakos ellenőrzés! Fég, Junkers, Héra, Konvektor, Vaillant, Ferroli, Chaffoteaux, Baxi, Lampart, Vesta, Mora, Karancs, stb. Darálós wc beüzemelése, karbantartása, javítása. Duguláselhárítás falbontás nélkül! Csőrepedés javítása, helyreállítással is! Lakatos munkák: kapuk, zárak, javítása, és cseréje. Bádogos munkák. Gipszkarton szerelés . Az elvégzett munkákra Garancia!
· NonStop Zárszerviz
A NonStop Zárszerviz gyors, megbízható és szakszerű 24 órás zár-, kulcs- és ajtószerelési gyorsszervizt kínál kimondottan versenyképes árakon. A hét minden napján a nap minden órájában nyitva tartó gépműhellyel rendelkezünk, mi szervizeljük a legnagyobb zármárkák termékeit, és biztonsági ajtóit és természetesen saját márkáinkat is. Mi, a NonStop Zárszerviz cégnél, azon vagyunk, hogy magas minőségű és személyes szolgáltatást. Minden ügyfelünk biztos lehet abban, hogy magas színvonalú szolgáltatást kap.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Öntözőrendszer szervíz
Oldalunk abban kíván segítséget nyújtani, hogy az öntözőrendszer telepítés, a kerttervezés és kertépítés ne legyen rémálom! Megadjuk azokat a szempontokat, amik alapján a kertépítés és az öntözőrendszer telepítő kiválasztása nem a szerencsén múlik majd. Az öntözőrendszer menüben részletes információkat talál az öntözőrendszer témájában. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól, és a tévhiteiről. Termék képeket referencia képeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek Leírjuk az öntözőrendszer telepítés és a kertépítés pontos menetét. Olvashat az öntözőrendszer és kertépítés témájában írt Ügyfél elégedettségekről. Budapesttől 100 km-es körzetben ajánlunk öntözőrendszer telepítőket és egész Pest-megyében kertépítőt. Várjuk érdeklődését ingyenes felméréssel, tanácsadással és állandó öntöző akcióinkkal!
· Öntözőrendszer, öntöző
Szili Krisztián okleveles öntözőrendszer tervező vagyok. Tíz éve telepítek és tartok karban öntözőrendszereket. Budapesttől 120 km-es körzetben vállalok öntözőrendszer telepítést. Referenciáim vannak Budapesten, Győrben, Székesfehérváron, Siófokon, Veszprémben, Kecskeméten és Szolnokon. Az öntözőrendszer felmérését és az árajánlat készítést ingyenesen vállalom. Az öntöző.hu oldalon részletesebb információkat talál az öntözőrendszer témájában. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól, az allergiások körében való népszerűségéről, mivel az öntözőrendszer megköti a port és a polleneket a levegőben! Referenciaképeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek. Továbbá képeket nézhet meg az öntözőrendszer alkatrészeiről is. Lapom hasznos tanácsokkal látja el, hogy az öntöző választás sikeres legyen. Itt leírom az öntöző választási szempontokat. Állandó öntöző akcióval és két év öntöző telepítési és alkatrész garanciával várom az Ügyfelek érdeklődését!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ramax Aqua Car Autókereskedés és Szerviz
A Ramax Aqua Car több éve foglalkozik autómentéssel, autószervizzel, karosszériajavítással és kárügyintézéssel. Budapesti telephelyünkön várunk mindenkit, akinek bármilyen problémája akad autójával. Cégünk személygépkocsik, motorok és kisteherautók szervizelését végzi. Autószerviz profilunk szinte mindenre kiterjed, beleértve a gumiszerelést, a szélvédő javítást és a flottakezelést is. Karambolos és meghibásodott gépjárművek, motorok, munkagépek, kisteherautók, sportautók szállítását vállaljuk 3,5 tonnás trélerrel. Trélerünk bérelhető is belföldi és külföldi szállításra egyaránt. Több éve foglalkozunk használt autókkal és használt autók eladásával. Magyarországi és a külföldről importált kiváló műszaki és esztétikai állapotú gépjárművek. Márkafüggetlen, tejes körű kárrendezést vállalunk. Gépjárművek szervizelése, karosszéria javítás, flottakezelés, vezérműszíj csere, fék javítás, futómű javítás, kuplung csere, gumiszerelés, műszaki vizsgára felkészítés, computeres diagnosztika, szélvédő javítás és csere, motor javítás-felújítás és diagnosztika, autómentés, tréler bérlés belföldre és külföldre, használtautó kereskedés, biztosítási kárügyintézés.
· RBX szerviz kapcsolat
A mai modern világban már szinte elképzelhetetlen hogy valakinek ne legyen okos telefonja vagy számítógépe. Ezek az okos készülékek viszont sokkal gyakrabban elromlanak mint az elődjeik. Újat venni nagyon költséges lenne ezért nagyon sok szerviz található az országban ahol viszonylag gyorsan megjavítják az elromlott vagy eltört készülékeket. Az RBX szerviz is ugyan ezt kínálja annyi különbséggel hogy nálunk nem csak megjavítani tudja a készülékét hanem akár újat is vásárolhat azonnal vagy megrendelheti előre. Miért? Azért mert az RBX nem csak egy szerviz hanem egy webáruház és bolt is egyben Budapesten a Bikás park-nál.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· sofa, műanyag ablakjavítás
sofa, műanyag ablakjavítás Budapest, ablak javítás Baranya megye, ablakjavítás Somogy megye, ablakjavítás Tolna megye, ablak javítás Vas megye, ablakjavítás Veszprém megye, ablakjavítás Komárom-Esztergom megye, ablakjavítás Zala megye
· Számítógép javítás
Számítógép javítás az Ön otthonában, irodájában.
· Számítógép szerviz
DarbyPC szervizszolgálat házhoz megy, kiszállási díj nélkül. Rövid határidőn belül hatékonyan és gyorsan a helyszínen szervizeljük számítógépét, laptopját!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· V-Műhely - Márkafüggetlen Autószerviz
Minden európai, japán és amerikai modell javítását vállaljuk. Elérhető áron kínálunk professzionális szervizhátteret gépjárművükhöz. Kis szerviztől a motorgenerálig, automataváltó javításától a vizsgára való felkészítésig, márka független autója javítását vállaljuk. Cégeknek, vállalkozásoknak teljeskörű szervizszolgáltatást és flottakezelést biztosítunk, minden esetben kedvezményes egyedi megállapodással. Vállaljuk sérült autójának kárrendezését, a kárfelméréstől a teljes javításig! Motor tuning. Autóvillamosság. Elektromos problémák javítása. Részecske szűrő tisztítása, cseréje. Motordiagnosztika. Hi?fi rendszerek, riasztók szakszerű beépítése. Karosszéria javítás, felújítás, utánfutó javítás és vizsgáztatás, vonóhorog felszerelés, alvázvédelem, korrózióvédelem, casco, biztosítás ügyintézés, eredetiségvizsgálat, műszaki vizsgáztatás, egyedi fényezés, polírozás, kipufogó javítása -cseréje, részecskeszűrő tisztítása, katalizátor csere, váltó javítás, motor vizsgára szóló teljes körű felkészítés, kismotor és robogó javítása-szervizelése.
· Varrógépjavítás
Elromlott a varrógépe? Javíttassa nálunk! Varrógépjavítás garanciával!
· Villanybojler javítás!
Ha a villanybojler egyre kevesebb meleg vizet állít elő, vagy nem olyan forró a víz mint korábban volt, vagy sokkal tovább tart hogy felfűtse a vizet, és mindezt egyre több áram felhasználásával, vagy csak egyszerűen nem működik, akkor hívjon bennünket. Villanybojler javítás precízen, gyorsan, kedvező áron! Miért érdemes bennünket választania? A bojler javításkor a fűtőszálat ajándékba adjuk, 2017-06-18-ig! Munkatársaink precízen, szakszerűen végzik a villanybojler szerelést. Sokéves tapasztalattal rendelkeznek. Hivatásos villanyszerelők, rendelkeznek a hivatalos Állami vizsgával. Gyorsan dolgozunk Minden villanybojler javításhoz biztosítjuk az anyagot, az alkatrészeket is. Új villanybojlert is felszerelünk. Kiépítjük az új elektromos vezetékvonalat, ha szükséges. Villanybojler cserét is elvégezzük, és igény szerint a régi elektromos bojlert elszállítjuk. Kedvező árakon dolgozunk.
· Vízóraszerelés, helyreállítási munkákkal téglaépületekben, és csere, tervekkel, engedélyekkel.
Vízóraszerelés, helyreállítási munkákkal téglaépületekben, és csere, tervekkel, engedélyekkel. Vízvezeték, és központi fűtésszerelés, csőtörés javítás, Strang csere, lefolyó javítás, kiépítés, és csere HELYREÁLLÍTÁSSAL. Duguláselhárítás bontás nélkül, Darálós készülékek javítása, üzembe helyezése, Víztisztító készülékek karbantartása, beépítése, Vízlágyító készülékek beépítése, Gázkészülék szerelés, karbantartás, javítás: Fég, Junkers, Vaillant, Ferroli, Baxi, Chaffoteaux, Mora, Karancs, konvektorok, gáztűzhelyek, vízmelegítők, kazánok, stb. Mindig a megrendelő szolgálatában! Hívjon bizalommal!
· vízszerelés,duguláselhárítás
5%-os árengedmény amennyiben megrendelés esetén honlapomra hivatkozik FürgeVíz Gyorsszolgálat 20-392-07-31 Az év minden napján - a nap minden órájában - 24 órán belül! Budapest egész területén és vonzás körzetében ingyenes felmérés Közel három évtizedes tapasztalattal! Minden szerelési munkára 1 év garancia. VÍZVEZETÉKSZERELÉS Fürgevíz Gyorsszolgálat
· Vízvezetékszerelő
Egy jó és megbízható szakember sokoldalú. Vízvezetekészerelés során előfordulhat csőtörés, szükség lehet duguláselhárításra, de egy nagyobb kivitelezési munkálatokban is segítségére lehet.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Webháló mester Kft.
alacsony ár - magas minőség, A hétköznapi felhasználóktól a szervizekig mindenki igényeit kielégítjük, kiváló árakon.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· XBOX360 javítás
Xbox360 javítása garanciával
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· zárcsere
zárcsere. zárnyitás, zárszervíz Cégünk fő tevékenysége a zárakkal kapcsolatos problémák orvoslása akár zárnyitási vagy zárszerelési gondok esetén. Ne habozzon, látogasson el honlapunkra ha egy jó és biztonságos zárat szeretne.
· Zárcsere budapest
Budapest egész területén és Pest megyében egy órán belüli kiszállással hatékony zárcsere és zárszerviz szolgáltatást nyújtunk. Kollégáink kifejezetten erre a célra gyártott eszközökkel dolgoznak így a legkisebb kárt okozzák ajtajában. Számunk éjjel nappal hívható.
· Zárcsere Budapest
Zárcsere Budapest és Pest megye területén, ingyenes kiszállásal, garanciával, olcsón.Legyen szó hagyományos vagy akár biztonsági ajtóról.
· Zárjavítás
Zárjavítás és zárnyitás illetve zárszerelés és zárcsere nagyszerű zárszerelő csapattól, több mint 18 éves szakmai tapasztalattal és zárszerelő munkák tömegével a háttérben. Zárjavítás munkáink magas színvonalát, a jó minőségű szabványnak megfelelő anyagok és felszerelések használata garantálja, illetve munkatársaink precíz, szakértő munkája és természetesen a garanciavállalás.
· Zárszerelés
Zárszerelés, zárnyitás non-stop, Budapesten és környékén, hétvégén és ünnepnapokon is, azonnali kiszállással.
· Zárszervíz
Zárcsere,zárnyitás Budapesten és környékben kiszállási díj nélkül.Hívjon bizalommal! Zárcsere szolgáltatások akár azonnal, garanciával!
 
Szerviz