Szoftver linktár Szoftver linkgyüjtemény Szoftver linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Szoftver
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· AutoCAD
Cégünk szoftver forgalmazással és oktatással foglalkozik. Az általunk forgalmazott szoftverek: WITNESS Process Simulation, WITNESS Optimizer, AutoCAD, AutoCAD Invetor, AutoCAD Mechanical, AutoCAD Map 3D,C+I közműtervező rendszer.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· CAS genesisWorld CRM-rendszer
Németország piacvezető CRM-rendszere
· CAS genesisWorld CRM-rendszer
Németország piacvezető CRM-rendszere
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Egyedi szoftverfejlesztés
Egyedi szoftverfejlesztés mesterfokon - MORESIMP
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Helix.Invoice számlázó program
Nagy funkcionalitású számlázó program kis- és közepes vállalkozások részére az igényes, színvonalas számlázáshoz. Számlázzon gyorsan és egyszerűen, hiszen az idő pénz!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nod32 vírusvédelmi szoftverek
Töltse le és használja Európa egyik leggyorsabb Antivirusát. Ismerkedjen meg a Nod32 Antivirus illetve Smart Security megoldásokkal. A NOD32 Antivirus hatékony vírusvédelemmel és kémprogramvédelemmel, míg az Eset Smart Security a vírusvédelem és kémprogramvédelem mellett tűzfalvédelemmel és levélszemétvédelemmel kiegészítve óvja meg PC-jét a betolakodóktól. NOD32 antivirus és Smart Security biztonsági megoldások otthoni és vállalati számítógépek számára. A NOD32 antivírus rendszer kitűnő megoldást jelent a számítógépes rendszerek megóvására. A vírusirtó gyors és hatékony védelmet nyújt nem csupán a vírusokkal, de a kémprogramokkal, rootkitekkel, a kéretlen reklámlevelekkel, valamint az interneten terjedő más kórokozókkal szemben is, miközben a felhasználó számára szinte észrevétlenül működik. Töltse le ingyenes nod32 antivirus demonkat weboldalunkról.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· O-Soft szoftverfejlesztés
Szoftverfejlesztés, weblapkészítés, keresőoptimalizálás
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Panda vírusvédelmi szoftverek
Látogasd meg a Panda Security vírusvédelmi termékek weboldalát,ahol számos hasznos információ mellett lehetőséged van letölteni az ingyenes ill. demó vírusirtókat, tesztelni a Panda Antivirus megoldásait, ill. megvásárolni bármelyik Panda Security terméket. Honlapunkon folyamatos antivirus akciókkal, nonprofit ill. oktatási kedvezményekkel várunk. Panda Security megoldások a panda-online.hu oldalon. Panda szoftverek teljes választéka, ingyenes Panda vírusirtó letöltés. Ingyenes megoldás: Panda Cloud Antivirus. Otthoni megoldások: Antivirus Pro 2010, Internet Security 2010, Global Protection 2010. Vállalati megoldások: Security for Business, Security for Business with Exchange, Security for Enterprise, Gatedefender.
· Photoshop
Grafikai program
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Szoftver és Webfejlesztés, Honlapkészítés
Egyedi szoftverek és weboldalak tervezése, fejlesztése referenciákkal.
· Szűcs Informatikai Stúdió
Egyedi nyilvántartó, adatfeldolgozó és elemző szoftverek. Informatikai és irodatechnikai szolgáltatások...
  
Szoftver