Szórakoztató elektronika linktár Szórakoztató elektronika linkgyüjtemény Szórakoztató elektronika linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Szórakoztató elektronika
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A Kindle e-könyvolvasó
A Kindle forgalmazók közt piacvezető webáruház, az e-könyvolvasók egy olyan terméket kínál, amely által a papírra vetett gondolatok varázsa nem vész el, csupán eszköze modernizálódik aszerint, ahogy az emberiség fejlődik. E szenzációs papír hatású kijelző hozza vissza az emberek életébe a könyvolvasást modern formában. Éles betűket jelenít meg, azonban mégsem fárad el tőle az ember szeme, mivel háttérvilágítás nélküli ?E-Ink? képernyővel rendelkezik. Akár 3500 teljes könyvet is fel lehet másolni USB csatlakozáson keresztül. Magyarországon egyedülálló módon magyar nyelvű használati utasítást és 1 év garanciát biztosít.Ez a szórakoztató elektronika alkalmas internetböngészésre, multimédiatartalmak lejátszására és e-mailek olvasására. Rengeteg játék és szórakoztató tartalom tölthető le hozzá. A Kindle e-könyvolvasó a hagyomány és a modernizáció jegyében él. Megtartja a könyv varázsát, vagyis ragaszkodik ennek az információforrásnak a tartalmához, amelyet egy modern technológia vívmánya jelenít meg. A könyvolvasás újra éli fénykorát.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Digitalizáló honlap
Honlapunkon szeretnénk mindenkivel megismertetni az EasyCAP VHS-USB digitalizáló készüléket. Digitalizálja régi VHS videóját és őrizze meg az értékes felvételt az utókornak.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Mobiltelefon Szaküzlet és Szerviz
Cégünk fő profilja új és használt mobiltelefonok adás-vétele, gyári és utángyártott tartozékok értékesítése, valamint videókamera, fényképezőgép, laptop és notebook akkumulátorok, töltők forgalmazása. Mobiltelefon szervizünk vállalja sérült, rossz mobiltelefonok szervizelését, javítását, akár 24 órán belül! Kijelző csere, mikrofon csere, hangszóró csere, csengő csere, szalagkábel csere, átvezető fólia csere, billentyűpanel csere, alaplap csere, software frissítés, biztonsági kód kiiktatása, kártyafüggetlenítés, stb... Hozza el üzletünkbe rossz mobiltelefonját és szakképzett kollégánk pár órán belül visszahívja önt a javítás várható költségével kapcsolatban. Bevizsgálási díj nincs! Regisztrált felhasználóinknak országos házhozszállítás akár 24 órán belül, 30.000 forint feletti vásárlás esetén pedig ingyenes házhozszállítás az ország teljes területén. Látogassa meg internetes oldalunkat, és ha kérdése, kérése van, keressen minket bizalommal!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· www.ingyenjatekok.ro
Ingyen játszható online játékok,Kapcsolódj ki és játssz online játékokkal! Akció játékok, lövöldözos játékok, kaland játékok, platform játékok, ügyességi játékok és még sok más!
  
Szórakoztató elektronika