Takarítás linktár Takarítás linkgyüjtemény Takarítás linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Takarítás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A mosószóda jellemzői és előnyei.
A mosószóda egy évezredek óta ismert és felhasznált mosószer, általános tisztítószer. A mosószóda már az ókori Egyiptomban is kedvelt mosószer volt, valamint gyakran felhasználtál tisztálkodásra és tartósításra is ezt terméket. Napjainkban egyre nagyobb szerepet kap ez a termék, hiszen természetes, könnyedén öblíthető, így nem okoz bőr irritációt és allergiás reakciókat sem.
· Ame-tist.Kft Takarítás
Ame-tist.kft vállalja Budapest és vonzáskörzetében, társasházak, irodák, lépcsőházak, irodaházak,családi házak, és ingatlanok és egyéb épületek rendszeres, mindennapi, heti, illetve nagytakarítását,vagy átalakítás utáni,költözés előtti takarítást.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Bioclean Takarítók
A BioClean Kft. dolgozói azon munkálkodnak, hogy minden reggel ugyanolyan tiszta és kellemes környezet fogadja a munkába járókat. Fontosnak tartjuk, hogy olyan tisztítószereket használjunk ezen tevékenység közben, amely a környezetet minél kisebb mértékben károsítja. Cégünk az általános napi takarítások mellett az időközönként végrehajtandó nagytakarításokban is tevékeny részt vállal.
· Bioclean Takarítók
A BioClean Kft. dolgozói azon munkálkodnak, hogy minden reggel ugyanolyan tiszta és kellemes környezet fogadja a munkába járókat. Fontosnak tartjuk, hogy olyan tisztítószereket használjunk ezen tevékenység közben, amely a környezetet minél kisebb mértékben károsítja. Cégünk az általános napi takarítások mellett az időközönként végrehajtandó nagytakarításokban is tevékeny részt vállal.
· Brightyards-Tiszta udvar, rendes ház
Vállalkozásunk több éve foglalkozik társasházak, irodák és lakások takarításával, általános karbantartásával, valamint ezen tevékenységekhez szorosan kapcsolódó egyéb, kiegészítő szolgáltatások biztosításával.  Célunk, hogy minőségi szolgáltatást biztosítsunk elérhető áron. Ezzel időt és energiát takarítunk meg Önnek, mivel segítségünkkel minden szolgáltatást egy helyről és kényelmesen érhet el.   Széles partnerhálózattal rendelkezünk, munkatársainkat és partnereinket mindig a legmagasabb követelményeknek megfelelően választjuk ki.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Erika Bt Takarítás Siófok
Teljes körű takarítás szolgáltatás profi vegyszerekkel és gépekkel, szakképzett dolgozókkal. Ipari tisztítószerek és eszközök forgalmazása.
· Erika Bt Takarítás Siófok
Teljes körű takarítás szolgáltatás profi vegyszerekkel és gépekkel, szakképzett dolgozókkal. Ipari tisztítószerek és eszközök forgalmazása.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Házvezetőnő kell, bejárónőt keresek
Volt már, hogy elgondolkozott azon, hogy takarítót keresek, házvezetőnő kell, bejárónőt keresek? Ha igen, tegyen minket próbára. Szolgáltatásaink elérhetőek Budapest, és Pest megye nagy részén. A helyszíni felmérés során cégünk egy órabéres takarítást fog ajánlani.
· Horvát-Service Bt.
Takarítás, Épülettisztítás felsőfokon: Minőségi Takarítási szolgáltatás
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Igényes irodatakarítás, Bp.
Irodákban és irodaházakban vállalunk rendszeres takarítást, de szívesen állunk rendelkezésére alkalmanként is (ablaktisztítás, nagytakarítás, szőnyegtisztítás). Professzionális gépekkel, eszközökkel, humán erőforrással, valamint rugalmas és szakszerű munkavégzéssel szolgáljuk igényes megrendelőinket.
· Információk a szódabikarbóna előnyeiről.
A szódabikarbóna egy sokoldalú háztartási termék, amely egészségügyi előnyökkel is bír. Enyhíti a gyomorégést, segítségével eltávolítható a fogkő, valamint megelőzhető a fogszuvasodás kialakulása is. A szódabikarbóna emellett általános tisztítószerként is alkalmazható és kitűnő szagtalanító.
· Ipari takarítás
Az Agro-Flott Kft. több éve jelen van az ipari takarítás és a munkaerő kölcsönzés piacán Nyíregyháza területén. Az évek során szerzet tapasztalatok és a nagy gyakorlatnak köszönhetően hatékony és minőségi szolgáltatásokkal képes a megrendelői igények rendelkezésére állni. Kiemelten foglalkozunk továbbá gyümölcstermesztéssel, parkgondozással és állattenyésztéssel is.
· Irodatakarítás
Irodák és irodaházak minőségi takarítása Budapesten.
· Irodatakarítás Budapesten
Teljeskörű minőségi irodatakarítás Budapesten.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kárpittisztítás - kanapetisztitas.hu
Professzionális kárpittisztítás, kanapétisztítás gyors határidővel Budapesten. Normál kárpittisztítás, BIO kárpittisztítás, SOS kárpittisztítás, kanapétisztítás.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Pedantéria Plusz Kft.
A Pedantéria Plusz Kft. választásával reális áron vehet igénybe takarítási szolgáltatásokat. Vállalunk ipari és irodatakarítást, emellett ablak, szőnyeg, homlokzattisztítást is. Cégünk a legmodernebb technikát alkalmazza, ezen felül korszerű, környezetbarát tisztítószerekkel dolgozunk. A nap 24 órájában rendelkezésére állunk. Kérjen árajánlatot! A takarításban nem ismerünk lehetetlent!
· Porzsák és takarítószer
Porzsákok és takarítószerek széles választéka, webáruházból házhoz szállítással, vagy szaküzletünkben személyesen megtekintve. Látogasson el hozzánk!
· Porzsákcentrum
papír, gyapjú ill. textil alapanyagú porzsákok, filterek,porszívók
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Sógazda
Gyors hatékony jégoldás környezeti ártalmak nélkül. Tegye járhatóvá kertjét, udvarát, lakókörnyezetét útkáli jégoldóval.
· Star Cleaning Kft.
A rend és a tisztaság manapság mindenkinek igénye, ám sok esetben a rohanó életmód miatt nincs idő ennek kialakítására. Ezen probléma megoldásában segít Önnek a Star Cleaning Kft! Kisvárda és körzetében.
· SZITAK 21 Bt
SZITAK 21 Bt Épülettakarítás, irodatakarítás
· Szódabikarbóna felhasználása.
A szódabikarbóna egy olyan háztartási termék, amelyet többféle célra is felhasználhatunk. A szódabikarbóna felhasználási módjait megismerhetjük a honlapra kattintva.
· Szódabikarbónáról.
A szódabikarbóna egy nagyszerű tisztítószer, de emellett egészségügyi előnyökkel is rendelkezik.
· Szőnyeg-és kárpittisztítás
Szőnyegeit-bútorait profi minőségben kitisztítjuk, rövid határidővel!Az atkákat kiöljük, a foltokat eltüntetjük. Szőnyegeit szárazhabos technológiával, a kárpitokat extrakciós eljárással tisztítjuk aminek előnye a gyors száradás.
· Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás Budapest és vonzáskörzetében.
Üzletpolitikánk:A profi módon elvégzett szőnyegtisztítás és kárpittisztítás a legjobb reklám,amikor a telefonszámunkat egymásnak adják a rokonok, barátok, munkatársak! Tegyen próbára bennünket! Ha nincs megelégedve, nem kell fizetnie!!! Ez elég korrekt ajánlat?
· Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás egyének és cégek számára Budapest és vonzáskörzetében.
Szolgáltatásaink: * Szőnyegtisztítás Budapest és vonzáskörzetében. (padló-, és egyéb szőnyegek) Alkalmi és rendszeres szinten tartó tisztítás. * Kárpittisztítás Budapest és vonzáskörzetében. (autó-, bútor-,lakókocsi és egyéb kárpit) * Rex és billiárdasztal tisztítás * Hányadékkal, vagy más fertőző anyaggal való szennyeződés fertőtlenítős tisztítása * Betörés után, az ujjlenyomat keresés nyomainak eltüntetése * Rágó,ragasztó, rozsda és egyéb speciális foltok eltávolítása * Csőtörés utáni kárelhárítás
· Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás házilag.
Szőnyegtisztítás és kárpittisztítás házilag? Mielőtt bármit tennének, olvassák végig ezt az írást, azután eldönthetik, belevágnak-e saját kezűleg, vagy inkább szakemberre bízzák.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Takarítás
Napi takarítás, nagytakarítás, szőnyegtisztítás, padlóápolás, ablaktisztítás és falfirka eltávolítás. Minőség a tiszta megoldáshoz!
· Takarítás
Teljeskörű iroda és társasház takarítás Budapesten, szakképzett takarítókkal.
· Takarítás
Teljeskörű minőségi iroda és társasház takarítás Budapesten, és vonzáskörzetében. Cégünk OKJ - s végzettségű Tisztítás - technológiai Szakmunkás takarító személyzetet alkalmaz.Iroda és társasház takarítási referenciákkal, valamint szakmai felelősség biztosítással rendelkezünk.
· Takarítás
Takarítócégünk által takarított területeken minőségi és biztonsági adatlappal rendelkező tisztítószereket, és modern takarító eszközöket használunk.
· Takarítás
Takarítócégünk iroda és társasház takarítással foglalkozik, amelyeket minőségi tisztítószerekkel, valamint modern takarító eszközökkel látunk el. Referenciákkal, és szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk.
· Takarítás (Budapest-Tatabánya)
Hogyha nincs ideje és takarításra lenne szüksége, mert sokat dolgozik,vendégek jönnek, vagy költözködik,kiad vagy kivesz egy lakást, esetleg felújítást végeztetett vagy új lakását szeretné kitakaríttatni beköltözés előtt, keressen minket vagy kérje ajánlatunkat! Budapest és Tatabánya területén lakás takarítás - nagytakarítás, családi ház takarítás - nagytakarítás,iroda takarítás - nagytakarítás,társasház takarítás,lépcsőház takarítás,üdülő takarítás ? nagytakarítás
· Takarítás Budapesten
Teljeskörű, minőségi épülettakarítás, irodaház takarítás, lakópark takarítás, irodák, társasházak, lépcsőházak rendszeres takarítása Budapesten és vonzáskörzetében.
· Takarítás Budapesten
Cégünk magánszemélyek és intézmények számára egyaránt kínál takarítást. Vállaljuk középületek, irodák, vendéglátó ipari egységek, üzlethelyiségek, iskolák, családi házak, társas házak, szállodák, panziók rendszeres vagy alkalmi takarítását, illetve professzionális takarító eszközeinkkel bármilyen felület (szőnyeg, kárpit, padló, ablak, bútor) tisztítását, építkezés, vagy felújítás utáni nagytakarítást. Emellett fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink igényeihez mérten, személyre szabott szolgáltatásokat tudunk nyújtani.
· Takarítás Budapesten és Tatabányán.
Takarítás Budapesten és Tatabányán, takarító, takarítócég, lakástakarítás, irodatakarítás
· Takarítás olcsón
Takarítás olcsón cégeknek, intézményeknek és magánszemélyeknek Budapesten.
· Takarítás Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.
Épületfenntartás, takarítás Ha az Ön számára teher lakása, irodája, telephelye tisztántartása, kerti növényeinek, parkosított területének gondozása ebben a segítségére sietünk. Ingyen takarítást mi sem tudunk vállalni, de azt igen, hogy ha minket bíz meg ezen feladatokkal akkor nyugodtan folyamodhat a régi jól ismert "Tiszta udvar rendes ház" feliratú tábláért. Lakások, családi házak takarítása Irodahelyiségek, üzlethelyiségek takarítása Lépcsőházak takarítása Átadás előtti és felújítás utáni épülettakarítás Rendezvények előtti, alatti és utáni takarítás Raktárak takarítása Park- és kertfenntartás Zöldterület-rendezés, parlagfűmentesítés,fűkaszálás
· Takarítás tisztességesen
Tisztelt megrendelő cégünk nem csak a vízszerelő és a fűtésszerelő, lakásfelújítási ágazatban hanem takarítás ágazatában is kimagasló eredményekben büszkélkedhet. Lakásfelújítás munkák utáni takarítás, otthoni takarítási munkálatokat vállalunk. Takarítás, tisztítás precízen és tisztán! Már akár óránként 1000Ft ért is
· Takarítás1
Legyen az társasház ,iroda vagy bármilyen takarítás igyekszünk mindig a legjobb minőségben elvégezni a munkát.Mivel a takarítás bizalmi munkakör ezért csak leinformált munkatársakkal dolgozunk.
· Takarítógép
Nagy felületek takarítására keres megfelelő eszközöket? Fontos Önnek és cégének a jó minőség és az energiatakarékosság? Sok éves szakmai tapasztalattal és kiváló eredményekkel kínáljuk különböző takarítógépeinket melyeknek segítségével akár vegyszermentesen, vagy hetven százalékos vízmegtakarítással is takaríthat. Különböző technológiával kínáljuk seprűgépeinket, súrológépeinket, takarítógépeinket, mindezt az egyéni igényeknek és elvárásoknak megfelelően. Látogasson el web oldalunkra ahol meg tekintheti referenciáinkat is, illetve kiválaszthatja azt a gépet, ami a legmegfelelőbb megoldást nyújthatja ?piszkos ügyei? lebonyolítására. Ha fontos Önnek a higiénikus és tiszta környezet ne késlekedjen, vegye fel a kapcsolatot MOST munkatársunkkal
· Társasház takarítás és kertgondozás = Present Time Bt. = Már 6 éve szolgálatukban!
Társasház takarítás és kertgondozás = Present Time Bt. = Már 6 éve szolgálatukban!
· Telki Bejárónő Szolgálat
Telki község és környékén (Budajenő, Páty, Perbál) bejárónői és egyéb takarítási szolgáltatásokat nyűjt a Telki Bejárónő Szolgálat megbízható és leinformált munkatársaival.
· TipTopTakarítás.hu - Lakástakarítás, Iroda takarítás
TipTopTakarítás.hu - Hogy lakása, irodjáa tisztaságára ne legyen gondja
Takarítás