Takarítószer linktár Takarítószer linkgyüjtemény Takarítószer linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Takarítószer
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Gasztro vegyszerek
Vegyszerek a vendéglátó egység tisztán tartására. Személy higiénia, konyha higiénia, létesítmény higiénia. Célunk a vendéglátó egységek teljes körű kiszolgálása a vegyszerek területén. Az általunk kínált termékek többségét Magyarországon gyártják, így biztosítva a termékpaletta versenyképességét és egyúttal kiváló minőségét. "Tiszta udvar, rendes ház."
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Háztartási tisztítószerek!
A Claritas Caterva Kft. különféle területen nyújt kifogástalan szolgálatot, azzal a céllal, hogy egy sokkal tisztább és természetkímélőbb környzetet hozzon létre. Fellelhetők ott az általunk kifejlesztett és értékesített mindegyik természetkímélő, Bio tisztítószer és azok aprólékos leírásai és ismertetője. Mindemellett megtalálhatók elsőosztályú személyszállítási szolgáltatásaink, luxus kategóriás járművekkel, Dunaramaval, és rendezvényhajókkal. Leírjuk takarítási munkáinkat, és még megtalálhatók folyamatosan megújuló híreink és blog bejegyzéseink.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Karcher - Takarítószerek
Karcher - Takarítószerek
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Lapiscaveo Webáruház
Tisztítószerek webáruháza
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· MESDI Mop - Professzionális takarítóeszköz
A MESDI MOP Professzionális takarítóeszköz, amely 50 %-kal csökkenti a munkaidőt és az 1 m2-re eső legalacsonyabb takarítási költséget eredményezi.
· Mosódió előnyei.
A mosódió egy természetes takarító és mosószer, amely egészségügyi előnyökkel is rendelkezik. Kattints a honlapra és ismerd meg előnyeit.
· Mosódió használatának előnyei.
A mosódió használatával elfelejthetjük az allergiás bőrkiütéseket. Ez a mosószer ugyanis teljesen természetes és környezetbarát termék. A mosódió nem csupán mosószerként, hanem általános tisztítószerként is használható. Kattints a honlapra a további részletekért!
· Mosószóda jótékony hatásai.
A mosószóda évezrede ismert és felhasznált mosószer, amelyet kombinálva más mosószerekkel, vagy önállóan is felhasználhatunk. Könnyedén alkalmazható és kiöblíthető a ruhákból. A mosószóda felhasználásával megelőzhetjük a bőr allergiás reakcióinak kialakulását. A mosószóda mosószerként és általános tisztítószerként is megállja a helyét.
· Mosószóda, a sokoldalú tisztítószer.
Az ókori népek által is ismert mosószóda, másnéven nátrium - karbonát egy természetes alapanyagú mosószer.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· SANOSHOP
Sano márkatermékek: mosóporok, folttisztítók, szappanok, folyékony szappanok, ablaktisztítók,Clor,zsíroldó, konyhai tisztítószerek, mosóporok,mosógélek,Wc,-és fürdőszobai tisztítszerek,öblítők,higiéniai termékek háztartási és ipari kiszerelésű termékek webáruháza.
· Szódabikarbóna előnyei.
Nagyon sok háziasszony ismeri a szódabikarbónát, hiszen alkalmas takarításnál és tisztításnál. A honlapon az egészségügyi előnyeiről is olvashatunk részletesen. Kattints bátran!
· Szódabikarbóna felhasználási módjai.
Kattints bátran a honlap linkjére és tudj meg minden fontos és érdekes információt a szódabikarbóna előnyeiről. A legtöbb háztartásban megtalálható ez a termék, viszont kevesen tudják, milyen célokra alkalmazható. Felhasználható ugyanis dezodorként, általános tisztítószerként, valamint gyógyászati előnyökkel is rendelkezik. A szódabikarbóna emellett képes a zsíros bőrt is kezelni.
· Szódabikarbóna, mint általános tisztítószer.
Kattints bátran a honlap linkjére és ismerd meg részletesen a szódabikarbóna jótékony hatásait. Ez a sokoldalú háztartási termék általános tisztítószerként, mosószerként is felhasználható, továbbá egészségünkre is pozitív hatással van. A szódabikarbóna ugyanis a gyomorégést is kezeli.
· Szódabikarbóna, mint tisztítószer.
A szódabikarbóna egy hatékony mosószer és tisztítószer. A szódabikarbóna többcélú felhasználási módja ismert. Kattints a honlapra és ismerd meg előnyeit.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
Takarítószer