Távoktatás linktár Távoktatás linkgyüjtemény Távoktatás linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Távoktatás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Akkreditált tananyag webáruház
Akkreditált tananyag webáruház, ahol többek között matematika, történelem és magyar tananyagok széles választéka kapható.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Célkitűzés és megvalósítás, sikerre vágyó vállalkozásoknak
A SikeresVállalkozás.hu az üzleti életben való érvényesülésben segít, meglepő, és nem szokványos módszerekkel.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Felnőttoktatási és távoktatási lehetőségek.
Távoktatási lehetőség választásánál a rendszerünknek köszönhetően hanganyagokat és órai anyagokat is tölthetsz le, így az óra részvétel sem fontos.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Hogyan váltsug valóra álmainkat, online tréning
A hamarosan induló HősNők Célkitűzés és Megvalósítás Online tanfolyamon megmutatjuk neked az utat a "vérbeli megvalósító" kategóriáig, sőt, el is kísérünk addig!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Információk a felnőttoktatásról
Az OKJ tanfolyamok a munka világának szinte minden területére léteznek. OKJ képzésre pedig szinte bárki járhat, de vannak olyan képzések, ahova szükség van bizonyos feltételekre. Némelyik tanfolyam ingyenes, némelyik költségekkel jár, mielőtt választanánk érdemes körülnézni, hogy egyes iskolák, milyen lehetőségeket nyújtanak. Érdemes összeegyeztetni érdeklődésünket a munkaerőpiac igényeivel!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Önismereti tréning
Ahhoz, hogy el tudjunk indulni oda, ahova nagyon vágyunk, először tudnunk kell azt, hogy egyáltalán hol vagyunk!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· SkypeSuli
A SkypeSuli.hu egy magántanár adatbázis, különlegessége, hogy kifejezetten a Skype-on való tanulást helyezi előtérbe. A rendszerünkben regisztrált oktatók tanítsanak akár konyhaművészeteket, akár németet, ezt Skype-on teszik. Skype-on tanulni mindkét félnek jó, hiszen rengeteg időt spórolunk meg azzal, hogy otthonról tanítunk-tanulunk, a Skype használata ingyenes, egyszerű, kényelmes.
· Szerezz szakmát bármikor.
A honlapon különféle szakmai képzésekre jelentkezhetünk. Kattints a honlap linkjére.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Távoktatásos képzések
A távoktatás iránt egyre nagyobb az igény, hiszen a tanulás így munkavállalás mellett és lakóhely változtatás nélkül megoldható. Weboldalunkon rengeteg információt talál erről a továbbképzési formáról. Így az OKJ távoktatásos képzésekről, az online és távoktatásos tanfolyamokról,és az érettségi, vagy akár a főiskolai távoktatásos képzésekről is. A lehetőségek között bizonyára Ön is megtalálja a legoptimálisabbat, hogy segítségével megvalósíthassa céljait és álmait.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Vírus Kommandó ingyenes emailkurzus
A felhasználókat mindenhol azzal kábítják, hogy a vírusirtó szoftverek védenek meg legfőképp a számítógépes kártevőkről. Mára már bebizonyosodott, hogy leginkább a felhasználó felkészültsége a döntő. A Vírus Kommandó oktatással, ismeretátadással segíti a felhasználókat, hogy elkerüljék őket a számítógépes vírusok. Az oldal minden anyaga teljesen ingyenes
  
Távoktatás