Taxi linktár Taxi linkgyüjtemény Taxi linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Taxi
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A szegedi Tempo Taxi weboldala
Szegedi taxitársaságunk minőségi és gyors szolgáltatással várja régi és új utasait. Megújult honlapunkon lehetősége van Skype segítségével taxit rendelni, friss közlekedési információkat kaphat Szeged városából, valamint megtekintheti tarifatáblázatunkat, így meg tudja becsülni utazása várható költségét is. Használja törzsutas kártyánkat, így utazásakor törzsutas kedvezményben részesül.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Holdfény sofőrszolgálat.
Ha szeretnél felszabadultan szórakozni és egyben a saját autóddal hazautazni, akkor hívj sofőrszolgálatot. Kattints a honlap linkjére és ismerd meg részletesen a Holdfény sofőrszolgálat ajánlatait.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nemzeti Taxi
Tegyen egy próbát, válasszon bennünket és mi megszolgáljuk bizalmát! 165 Ft/km
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Online taxirendelés
Taxi rendelés Budapesten és hamarosan az egész ország területéről! Taxi rendelés ingyenesen és gyorsan!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Rádió taxi - Taxi rendelés - Taxi Budapest - Reptéri transzfer
Rádió Taxi Budapest. Ferihegy repülőtéri transzfer és taxirendelés Budapest. Cégek részére kedvezményes taxi tarifát és transzfer árakat biztosítunk!
· Reptéri transzfer
Reptéri transzfer Budapestre, Debrecenbe, Bécsbe, Pozsonyba és bármely ország repterére. Ezenkívül vasúti pályaudvarokra, buszpályaudvarokra, nemzetközi és egyéb hajóállomásokra is vállalunk szállítást bármilyen időpontban. Utánfutót ingyen biztosítunk a buszok mellé.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Taxi Zamárdi
A Taxi Zamárdi várja leendő utasait fix és kedvező transzfer árakkal Zamárdiban és Siófokon, éjjel-nappal hívható 06 30 715 0000 telefonszámon. Egyterü klimatizált autónkban akár 6 fő is utazhat, bankkártyát is elfogadunk. Tervezhet az előre kiszámolható fix transzfer árakkal, és a fuvar végén nem érheti meglepetés. 30 éves taxis múlttal, alapos helyismerettel várjuk a hívásokat, de akár előre megbeszélt időben is helyszínre érkezhetünk. Fix árakon számos környékbeli településre kedvező áron szállítunk, ilyen pl.: Szántód, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonendréd, Balatonszabadi, Balatonőszöd, Siófok kiliti, Siófok. Amennyiben hirtelen el kell utaznia, vállaljuk reptéri transzfer szállítást is, legyen szó Sármellékről, vagy a budapest Liszt Ferenc reptérről.
· Taxi Zamardiban
A Taxi Zamárdi fix transzfer árakkal várja az utazóközönséget a Balaton déli partján, éjjel-nappal hívható 06 30 715 0000 telefonszámon. Egyterü klimatizált autónkban akár 6 fő is utazhat, bankkártyát is elfogadunk. Az előre fixált transzfer árakkal Ön már előre kiszámolhatja a fuvarköltséget, és azzal tervezhet is. 30 éves taxis múlttal, alapos helyismerettel várjuk a hívásokat, de akár előre megbeszélt időben is helyszínre érkezhetünk. Fix árakon számos környékbeli településre kedvező áron szállítunk, ilyen pl.: Szántód, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonendréd, Balatonszabadi, Balatonőszöd, Siófok kiliti, Siófok. Amennyiben hirtelen el kell utaznia, vállaljuk reptéri transzfer szállítást is, legyen szó Sármellékről, vagy a budapesti Liszt Ferenc reptérről.
· transzfer.com
Taxi és személyszállítás Magyarországon és Európában kategóriájában a legolcsóbban! Munkavállalók és minden utazni vágyó részére! Velencei-tó Taxi szolgáltatás Velence, Gárdony, Kápolnásnyék, valamint a tó körüli településeken! Transzfer.com
  
Taxi