Tea linktár Tea linkgyüjtemény Tea linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Tea
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Az oolong tea jótékony hatásai.
Az oolong tea fogyasztásának előnyeit ismerhetjük meg részletesen a honlap linkjére kattintva. Ez a tea magas antioxidáns hatásokkal rendelkezik, valamint rendszeres fogyasztásával a fogyás is könnyedén beindítható. Az oolong tea segítségével betegségek kialakulási kockázata is csökkenthető, továbbá a szervezetet energiával is elláthatjuk.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Gyógyteák előnyei.
Ismerd meg a gyógyteákat a honlapról. Itt minden betegségre találsz gyógytea megoldást.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Információk a zöld teáról.
A honlap célja, hogy részletesen mutassa be a zöld tea információkat, valamint a teázásról összegyűjtött érdekességeket.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Különféle gyógynövények jellemzői.
Megfelelő gyógytea fogyasztásával fenntartható a libidó, csökkenthető a túlsúly és a magas vérnyomás, könnyíthető a nyugodt alvás, valamint a puffadás kezelhető. A libidó csökkenése rengeteg nőt és férfit érint, amelynek hátterében többféle egészségügyi probléma áll. Fenntartható és helyreállítható a libidó az amerikai ginzeng és a püspöksüveg gyógyteák fogyasztásával.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Magyar tea
Enni-inni szerető, ám az ízekre igényes vásárlóknak kínálunk minőségi, hazai teákat és gyógynövényeket. 2012. szeptember 1-jén indult el a magyartea.hu webshop, a hazai gyógynövények és a különleges teakeverékek áruháza. Termékeink minősége és ízvilága lenyűgöző, csak egyszer kell megkóstolni, és érezhető különbséget tapasztal! A Boszy teák széles választékából bármely korcsoport megtalálhatja új kedvencét. Gyümölcs- és gyógynövény teáinkon kívül kínálunk fekete-, vörös- és zöldtea alapú élvezeti teákat, különleges teakeverékeket, filteres és szálas kivitelben egyaránt.
· Méregtelenítés Canadian Essence teával
A Canadian Essene Tea igen jótékony hatással van szervezetünkre. Kiválóan stimulálja az immunrendszert, híresen jó antioxidáns és számos degenerációs betegség kezelésében ért el pozitív hatásokat. : Szklerózis multiplex, Alzheimer kór, rheuma, diabétesz, bőrbetegségek és különböző allergiák esetében. A szigorúan gyógynövény kivonatokból készült tea kiválóan tartja karban az embert testi és a szellemi síkon is. Segíti a vese a hólyag és a prosztata működését is valamint az izomszövetek rugalmasságát, ezáltal mozgékonyabbak leszünk. A vérkeringésre is jó hatással van, ez megmutatkozik a hideg érzékenység és a sápadtság kezelésében. Tisztítja a bélrendszert és normalizálja az étvágyat, ezért fogyókúrázóknak is komoly segítséget jelenthet fogyasztása.
· Minőségi szálas teakeverékek
Magyartea.hu a teakülönlegességek webáruháza, ahol kiemelkedő választékban kaphatóak minőségi teakeverékek: megtalálhatóak gyümölcs-, zöld-, fekete- és vörös tea alapú keverékek, melyeket 2 fajta kiszerelésben (kisebb 55-75 g, nagyobb 115-150 g, összetételtől függően) kínálunk. Szálas teaválasztékunk: Boldog születésnapot, Zöld varázslat, Fekete mágia, Vörös rébék, Pokoli szivárvány, Fekete erdő, Gyümölcs Lady, Diana, Gyümölcs kavalkád, Zöld szivárvány,
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Tafedim tea.
Ismerd meg a nagyszerű tafedim tea előnyeit és gyógyhatásait a honlap segítségével.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Zöld tea
Mindennapi gyógynövény: zöld tea
  
Tea