Tetoválás linktár Tetoválás linkgyüjtemény Tetoválás linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Tetoválás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Déw Art Tetováló Művész Szeged
Szia engedd meg hogy pár szóban bemutatkozzak neked! Az én nevem Déw és tetoválással foglalkozom! Mindig is szerettem a kreatív dolgokat és vonzottak az e féle dolgok mint például a tetoválás vagy a rajz! Ez számomra az a dolog amivel szívesen foglalkozom! Nagyon fontos számomra hogy mindenki elégedett legyen és örömmel távozzon töllem, ezért mindig a legtöbbet hozom ki magamból! Nem mindenféle tetoválást vállalok el, de amit elvállalok abban teljesen biztos lehetsz hogy azt fogod magadon viszont látni ami a terven volt. Fontosnak tartom hogy olyan dolgokat tetováljak amik egyediek. Ez mit jelent? Tulajdonképpen annyit hogy ha van egy terv amit például az interneten meglátsz és szeretnéd magadon látni, akkor csinálok hasonlót, de ugyanolyat nem! Miért? Azért mert fontos dolognak tartom hogy mindenki egyedi tetoválást hordjon és ne találkozzon mondjuk a munkából hazafele menet a buszon a tetkójával.. Lenne még mit írnom és órákig olvashatnád amiket írok, de ennek nem itt van az ideje, majd személyesen megismerjük egymást remélem :)
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Piercing és Fültágító Webshop
Minőségi orvosi acél és bioplast piercigek széles választéka ! Szerezd meg a legtrendibb piercingeket akár ingyenes házhoz szállítással ! UV aktív, party és szines szemöldök, köldök, fül, orr piercingek Magyarország legnagyobb piercinges oldaláról ! A piercereket is szivesen látjuk ugyanis nálunk mindent megtalálsz ami csak kellhet a piercing behelyezéshez, mint például a steril piercing tűket és fogókat ! Gyere nézz be és díszísd a tested, emeld ki egyéniséged ! Piercing.Hu
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Tetoválás
Tetováltatni szeretnél? Tetoválás árak, árlista. Tetoválások minta tervezése és kivitelezése: tetoválás Budapesten, nem csak Budapestieknek.
· Tetoválás
Tetoválás
· Tetováló szalon - Szeged
Nem sikerül választani! Szeged elismert tetováló szalonja vár rád, maximális kiszolgálással! Művész ujjak alatt nem kell tartanod attól, hogy testeden nem kívánt rajzok ékeskednek majd. Büszke leszel, és rajongani fogsz szolgáltatásunkért, ha eljössz szegedi szalonunkba, és megcsináltatod életed legszebb élményét!
Tetoválás