Turizmus linktár Turizmus linkgyüjtemény Turizmus linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Turizmus
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· 9-16 fős minibuszok bérelhetők sofőrrel bel és külföldre. Lapomon utazási információk,úti célok, ajánlatok, ötletek találhatók ! Folytatódik az Utazz Ingyen program! Info a weboldalamon, menűben!
9-16 fős minibuszok bérelhetők sofőrrel bel és külföldre. Lapomon utazási információk,úti célok, ajánlatok, ötletek találhatók ! Folytatódik az Utazz Ingyen program! Info a weboldalamon, menűben!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Adriaspecialista - Uniline.at
Uniline.at - horvátországi szálláshelyek kínálata
· Az Erdélyi-szigethegység virtuális kapuja
Pádis, Erdélyi-szigethegység
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Budapest Szállások
Budapesti Szállodák, szállás, szálláshelyek. Olcsó panziók Szállodák. Akciós szállásfoglalás.Olcsó szállás budapest belvárosa mellett.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Debrecen szállás
A Debrecen szállás portálon megnézheti a Debrecenben található szállásadókat. A nyitólapon olvashat a debreceni látnivalókról, nevezetességekről. A kiválasztott szállással, ami lehet panzió, szálloda, apartman és vendégház, egy online adatlap kitöltésével tudja a kapcsolatot felvenni, regisztráció nélkül.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Egerszalók szállás
Az egerszalokiszallas.hu utazási portálon válogathat az Egerszalóki szálláshelyek között az egyszerű vendégháztól a négycsillagos luxusszállodákig. A szállásadókkal a portálon keresztül és közvetlenül is fel tudja venni a kapcsolatot, vagy le tudja foglalni a szállást. A nyitólapon egy rövid ismertetőt talál, ahol az Egerszalók főbb nevezetességeiről is olvashat.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Falusi szállás
A falusi vakáció portálon a vidéki nyaraláshoz, vakációhoz kínáljuk a legmegfelelőbb szállásokat. A falusi vendégházak ismertetőjét, árait és a képeit megtekintheti a szállás adatlapján, valamint e-mailben, telefonon és a portál adatlapján keresztül tudja a kapcsolatot felvenni a falusi vendéglátóval.
· Fapados fogadó - Debrecen
Magánszálláshelyünk Debrecenben a repülőtértől és a nagyállomástól kb. 500 m-re található. A vendégek kényelmét szolgálja, hogy fogadónk saját étteremmel rendelkezik. Az étterem 30 fő befogadására alkalmas különteremmel, mely kisebb rendezvényekre lefoglalható. Amennyiben Debrecenben jár és szállásra van szüksége, a Fapados fogadó a tökéletes választás.
· Füzér község honlapja
A község múltja a történelmi középkorra nyúlik vissza a falu felett őrt álló vár a mai napig a község központi eleme, fő turisztikai látványossága. A meglévő turisztikai vonzerőt az érintetlen természet és a gazdag, élő hagyományok jelentősen emelik. A Füzéri Várhegy Magyarország természeti csodája. A Nagy-Milic, a Füzéri Vár, a környező hegyek, erdők, a gazdag növény- és állatvilág nagyszerű élménnyel szolgálnak az ide látogatóknak, melyet hagyományőrző programok színesítenek. Csodálatos környezetben, gazdag programokkal Füzér mindenki Vár!
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· get2Card - Egyet fizet kettőt kap
Egyet fizet kettőt kap! Nemzetközileg elfogadott kedvezmény- és marketingrendszer.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Horvátország fényképek
2010 augusztusában Horvátországban töltött tíz nap története fényképekben és személyes élményeken keresztül.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Katamar - Luxus-üdülések
A 25. jubileumát ünneplő Egyesült Államok-beli Katamar Incorporation 2013-tól várja immár magyar nyelven, magyar vendégeit is a luxus-udules.com -on. Negyedszázada kínálunk luxusvillákat, luxusyachtokat, egyszóval: LUXUSÜDÜLÉST!
· Kiállítások
rendezvények, rendezvényszervezés, kiállítások, programszervezés, rendezvényszervezés, protokoll rendezvények, konferenciák
· Kiskunmajsa szállás
A Kiskunmajsaszallas.hu oldalon a városban található szállodák, hotelek, vendégházak és panziók ismertetőjét találja meg. A weblapon részletesen megtekintheti a szállások bemutatkozóját, képeit és az árakat is. A szállásfoglalást közvetlenül a szálláshellyel tudja lebonyolítani, közvetítés nélkül.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Lakókocsi Olaszországban
A 4 csillagos Village Albatros kempinget családosok, baráti társaságok, a természet közelségét szeretők és az aktív kikapcsolódást előnyben részesítőknek ajánljuk.
· Lakókocsik Lopáron
Rab sziget sokak szerint Horvátország gyöngyszeme. Ennek köszönhetően Lopar ma az egyik legnépszerűbb horvát úti cél
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nyári tábor, gyerek tábor Nagyvázsonyban
A gyermektábor 2005-ben kezdte meg működését. Nagyvázsony község központjában lévő falusi kőház nagy udvarral, játékokkal, kézműves műhellyel és szabadidőshelyiséggel várja a táborozni vágyó gyerekeket. A gyerektábor területe 2500 m2. Kettő 12, kettő 8, egy 10 és egy 5 ágyas szoba áll rendelkezésükre, konyhával, étkezővel és nemenként elkülönített vizesblokkal (ezért 10 főtől - 55 főig várjuk csoportok jelentkezését).
· Nyílt túrák, programok Baranya megyében
GólyaHír - Természetbarátoknak Baranyáról
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Panzió Délpest
Panzió Délpest
· Piknik wellness és konferencia hotel***
A Piknik Wellness Hotel és Étterem Siófokon meghitt, családias környezetben várja kedves vendégeit.
· Pont Tours – A francia specialista
Utazási irodánk Franciaországra és az egyéb frankofon területekre szakosodott mint: Belgium, Polinéz- és Karib- Szigetvilágra, mivel hitvallásunk szerint: "Azt csináljuk amihez igazán értünk!". Irodánkban mindenki beszél franciául, ismerjük Franciaországot, a szokásokat, a legszebb területeket, amelyeket készek vagyunk utasaink részére átadni. Forduljon hozzánk bizalommal, mi megszervezzük útját a Világ bármely PONTJÁRA, legyen az városlátogatás, síelés, tengerparti nyaralás egyéni, csoportos vagy vállalati utazás!
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Szállás Erdély
A szallas-erdely.hu a padis.hu lapcsalád tagja. Célunk, hogy Erdély különböző turisztikai térségeiből 4-5 panziót/hotelt mutassunk be Önnek, de csak olyanokat, amelyekről saját tapasztalataink alapján állíthatjuk, hogy kifogástalan szolgáltatásokkal várják vendégeiket.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Via Sancti Martini - Szent Márton Kulturális Útvonal, Szent Márton Látogatóközpont
Az Európa Tanács 2005-ben a Szom¬bathelytől Toursig vezető útvonalat Európai Kulturális Útvonallá nyilvá¬nította, hogy Európa legnépszerűbb szentjének, Szent Mártonnak életét és kultuszának kiemelkedő emlékeit bemutassa.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Wellness Hotel Katalin**** - Gyenesdiás
Szálloda, Balaton, Wellness Hotel Katalin, bababarát, gyermekbarát, családbarát
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Zsóry-fürdő szállás
A Zsóry fürdő szállás utazási portálon megtalálja a kellemes pihenéshez, wellnesshez szükséges szállásokat a Zsóry fürdő környékén. A szállások bemutatkozóján kívül az utazási csomagajánlataikat is meg tudják nézni és le is tudják foglalni azonnal. A szállásdíjat vagy a csomagajánlat ellenértékét minden esetben a szállásadónál kell rendezni.
  
Turizmus