Vitamin linktár Vitamin linkgyüjtemény Vitamin linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Vitamin
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A B-vitamin előnyei.
A B-vitaminok fontosak a szervezet számára, hiszen többféle feladathoz is nélkülözhetetlenek. A B-vitaminok együttesen képesek kifejteni hatásaikat. A honlapon részletesen ismerhetjük meg az összes B-vitamint. Legfontosabb feladatuk az idegrendszer megfelelő működését biztosítani.
· A B17 vitamin csodája
A hunzák egy Himalájában élő népcsoport. Miért fontos ez nekünk? Mert ők egyáltalán nem ismerik a szívbetegséget, a magas vérnyomást és nem betegszenek meg rákban. A nőknél ismeretlen a klímax, a férfiak még 90 éves korukban is nemzőképesek. Megfigyelhető náluk, hogy a hagyományos hunza étrend az átlagos nyugati étrendnél 200-szor több nitrilozidot, azaz B17 vitamint tartalmaz. Ennek forrása pedig a sárgabaracknak a magja.
· A barátcserje gyógyhatásai, egészségügyi előnyei.
A barátcserje egy nagyszerű gyógynövény, amelynek a kapszula formájához könnyedén hozzájuthatunk. A barátcserje már évezredek óta része a gyógyászatnak. Segítségével kezelhetőek és enyhíthetőek a premenstruációs szindróma kellemetlen tünetei. Kattints a honlapra a további részletekért!
· A béta-karotin jellemzői.
A cikkek segítségével részletesen ismerhetjük meg a béta-karotin jellemzőit. Az A-vitamin probiotikuma, amely azt jelenti, hogy a szervezet a máj segítségével béta-karotinból képes előállítani az A-vitamint. Az A-vitamin számos előnnyel bír és nélkülözhetetlen a szervezet számára. Sokan a szem vitaminjának tartják, azonban fontos szerepet játszik a bőrápolásban és a rákos megbetegedések megelőzésében egyaránt.
· A búzafű vitamin tartalma.
A búzafű egy rendkívül egészséges termék, amelynek rendszeres fogyasztásával még betegségeket is gyógyíthatunk és a kialakulásukat is megelőzhetjük. Magas vitamin, ásványi anyag, rost és aminosav tartalma mellett antioxidáns hatásokkal is rendelkezik. A búzafű fogyasztása sportolók és fogyókúrázók számára is kedvelt termék.
· A c-vitamin jellemzői és előnyei.
Kattints bátran a honlapra és ismerd meg a c-vitamin egészségre gyakorolt hatásait. A c-vitamin többféle pozitív előnnyel is rendelkezik. Elsősorban képes a szervezetet energiával ellátni, valamint a skorbut kezelésénél is bátran felhasználható. Emellett a c-vitamin az immunrendszer szabályzásában is fontos szerepet játszik. Kattints a részletekért!
· A c-vitamin jellemzői, hatásai.
A c-vitamin többféle pozitív hatással is rendelkezik. Elsősorban képes az immunrendszert erősíteni és a sebgyógyulást is gyorsítja. A c-vitamin megfelelő bevitelével betegségeket is megelőzhetünk.
· A c-vitamin jótékony hatásai.
A c-vitamin egy vízben oldódó vitamin, vagyis a szervezet nem képes tárolni. Rendszeres pótlásra van szükség külsőleg, amelyet megfelelő kiegészítőkkel és élelmiszerekkel tehetünk meg. A c-vitamin magas antioxidáns hatásai mellett számos egészségügyi előnnyel bír. Rendszeres pótlásával növelhető az energiaszint, támogatható a szövetek egészséges növekedése és a sebgyógyulás is.
· A C-vitaminról.
A honlapon a C-vitamin tulajdonságairól olvashatunk részletesen. Ez a vitamin fontos a szervezetünk számára. A C-vitamin képes a szervezetünk számára energiát is biztosítani.
· A chia-mag jellemzői és jótékony hatásai.
Kattints a honlapra, ahol részletesen ismerheted meg a chia-mag jellemzőit és egészségügyi előnyeit! Ez a termék egy szuper élelmiszer, amely könnyedén beépíthető az étrendünkbe, bátran fogyaszthatják a cukorbetegek és a fogyókúrázók is. A chia-mag kiváló tápanyag forrás, gazdag rostokban, vitaminokban és antioxidánsokban is. Kattints!
· A d-mannóz jótékony hatásai.
Kattints a honlap linkjére bátran és ismerd meg a d-mannóz gyógyhatásait és előnyeit. Ez az egyszerű, hat szénatomból felépülő cukor képes hatékonyan kezelni a húgyúti fertőzéseket és a húgyhólyag betegségeit is. Kapszula és por formájában is könnyedén beszerezhető termék. A d-mannóz emellett nagy mennyiségben a gyümölcsökben és a zöldségekben is megtalálható. Kattints!
· A d-mannóz.
Nagyszerű megoldás a húgyúti fertőzések ellen a d-mannóz, amelyet számos termék tartalmaz.
· A d-vitamin gyógyhatásai és előnyei.
A d-vitamin kiegészítők fogyasztásával és megfelelő táplálkozás során is pótolható. Zsírban oldódó vitamin, amely a csontok számára nélkülözhetetlen. Legfontosabb feladata, hogy a bélből felvett kálcium kálciumsóit a csontokba építse. Emellett természetesen más jótékony hatásokkal is rendelkezik. Kattints a további részletekért!
· A d-vitamin gyógyhatásai, egészségügyi előnyei.
Kattints és ismerd meg részletesen a d-vitamin jótékony hatásait és előnyeit. A d-vitamin a csontok vitaminja, amely felelős a kálciumok csontokhoz való eljutásáért. A d-vitamin emellett az idegrendszert és az immunrendszert is képes támogatni.
· A d-vitamin jótékony hatásai.
A d-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, amely elsősorban a csontok vitaminjaként ismert. A csontok védelme és épségük megőrzése mellett számos más jótékony hatással is rendelkezik. A d-vitamin támogatja az idegrendszer megfelelő működését, fokozza a hormonképződést és javítja a vérkeringést. Emellett a jó szívműködéshez is elengedhetetlen vitamin.
· A d-vitamin szerepe és előnyei.
A cikkek segítségével részletesen ismerhetjük meg a d-vitamin jellemzőit, amely egy zsírban oldódó csoportba sorolható vitamin. Többféle egészségügyi előnnyel is rendelkezik. Elsősorban a csontok vitaminjaként ismert, hiszen felelő a csontok egészségéért és épségéért egyaránt. Emellett elengedhetetlen a jó szívműködéshez és a megfelelő immunrendszer működéséhez egyaránt.
· A D-vitamin tulajdonságairól.
A D-vitamin többféle előnnyel is bír az egészségünk számára. A D-vitamin hatással van a csontok fejlődésére, valamint az idegrendszer megfelelő működésére.
· A d-vitaminról.
A D-vitamin zsírban oldódó vitamin és nem csupán a csontokra hat, ezen kívül ugyanis rengeteg egészségügyi előnnyel rendelkezik még.
· A fahéj tápanyag tartalma és előnyei.
A fahéj többféle jótékony hatással is rendelkezik. A honlap linkjére kattintva részletesen ismerhetjük meg a fahéj gyógyhatásait és egészségügyi előnyeit. A fahéj egy sokoldalú termék, amely gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban is. Mézzel keverve pedig támogatja az egészséges fogyást.
· A ginkgo biloba előnyei.
A ginkgo biloba a legősibb gyógynövény, amely a legkutatottabb is egyben. A ginkgo biloba számos gyógyhatással rendelkezik.
· A gránátalma egészségügyi előnyei.
A honlapra kattintva a gránátalma gyógyhatásait és előnyeit ismerhetjük meg részletesen. A gránátalma egy magas antioxidáns hatásokkal rendelkező gyümölcs, amely gazdag c-vitaminban és k-vitaminban is. A gránátalma segítségével a rákos megbetegedések kialakulási kockázata is csökkenthető.
· A gránátalma tápanyag tartalma.
A gránátalma nagy mennyiségű tápanyag tartalommal rendelkezik. A gránátalma magas tápanyag tartalmának köszönhetően többféle egészségügyi előnnyel is rendelkezik.
· A gyógygombák gyógyhatásai.
A honlapnak köszönhetően olyan termékeket ismerhetünk meg, amelyeket a gyógyászatban már több ezer éve felhasználnak. A gyógygombák többféle egészségügyi előnnyel is rendelkeznek. Kattints a honlapra bátran!
· A himalája só tulajdonságai, felhasználása.
A Himalája só többféle pozitív hatással is rendelkezik az egészségünkre. A Himalája só rendszeres fogyasztásának köszönhetően a vérnyomás és a vércukorszint is stabilizálható. Kattints a honlapra, ahol a további információkat is megismerheted.
· A k-vitamin előnyei és hatásai.
A k-vitamin jótékony hatásokkal rendelkezik az egészségünket illetően, és napjainkban már táplálék kiegészítő formájában is fogyaszthatjuk.
· A k-vitamin hatásai, előnyei.
A k-vitamin többféle feladattal is rendelkezik, hiszen a szervezet számára egy nélkülözhetetlen vitaminról beszélünk. A k-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, amely befolyásolja a vér alvadási képességét. A k-vitamin a sejtnövekedést is támogatja. Kattints!
· A K2 - vitamin hatásai, előnyei.
Tudj meg minden fontos információt a honlap linkjére kattintva a k-vitaminokról. A k-vitaminok fontos tápanyagok a szervezet számára. Nélkülözhetetlen a megfelelő véralvadáshoz, emellett a csontképződést is támogatják. Kattints a honlapra a részletekért és ismerd meg a k2-vitamin jellemzőit is.
· A kollagén szerepe és hatásai.
Kattints a honlap linkjére és ismerd meg a kollagén előnyeit, amely egy fontos anyag a bőr számára. A kollagént bőrünk is képes előállítani, de ez a folyamat a kor előrehaladtával csökken. Így érdemes a kollagén különféle kiegészítők segítségével pótolnunk. A kollagén a bőr strukturális szerkezetét képes javítani.
· A lándzsás útifű jótékony hatásai.
A lándzsás útifű egy nagyszerű gyógynövény, amelyből szirupot is készítenek. A lándzsás útifű felhasználható külsőleg és belsőleg egyaránt. A lándzsás útifű szirup segítségével ápolhatjuk a különféle bőrbetegségeket és a köhögés is csillapítható.
· A lenmagolaj tulajdonságai.
A csontritkulás megelőzéséhez elengedhetetlen a szervezetben a megfelelő mértékben jelenlévő esszenciális zsírsav. A lenmagolaj többféle gyógyhatással is rendelkezik, magas omega-3 és omega-6 zsírsav tartalommal rendelkezik ez a termék. Így a lenmagolaj segítségével a csontritkulás is megelőzhető.
· A ligetszépe olaj egészségügyi hatásai.
A honlap linkjére kattintva a ligetszépe olaj jellemzőit és egészségre gyakorolt hatásait ismerhetjük meg részletesen. Ez a magas antioxidáns hatású, gyógynövény alapú termék egy csodaszer, amely vesevédő, májvédő és tumorellenes hatásokkal is rendelkezik. A ligetszépe olaj segítségével megelőzhető az agyvérzés, a szívbetegség, a magas vérnyomás és a túlsúly kialakulása is.
· A ligetszépe olaj gyógyhatásai.
A honlapon a ligetszépe olaj hatásairól olvashatunk. A ligetszépe olaj többféle egészségügyi hatással rendelkezik, többek között antioxidáns hatásokkal is bír.
· A magnézium hatásai.
A magnézium a szervezetben több kémiai reakciót is befolyásol. Ez a tápanyag számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, és a szervezet számára nélkülözhetetlen. Pótolni könnyedén tudjuk. Kattints és ismerd meg a magnézium előnyeit a honlap segítségével.
· A máriatövis hatásai.
A máriatövis többféle gyógyhatással is rendelkezik. A máriatövis ugyanis egy nagyszerű gyógynövény, amely többek között a májvédő funkciójáról is ismert.
· A pektin és a méregtelenítés.
A pektin egy igen sokoldalú anyag, amely a vízben oldható rostanyagok közé sorolható. A pektin ital az egyik leghatékonyabb méregtelenítő anyag, hiszen szervezetünk számára nélkülözhetetlen a rost anyag egy hatékony méregtelenítéshez, a pektin viszont képes ezt biztosítani. Emellett számos előnyel rendelkezik még ez a termék.
· A q10 egészségügyi hatásai, előnyei.
A koenzim q10 egy csodaszer, amely rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik. A q10 kiegészítők fogyasztásával támogatható a fogyókúra és antioxidáns hatásainak köszönhetően az öregedési folyamatokat is képes lassítani. A q10 hatására a mags vérnyomás és koleszterinszint kialakulása is megakadályozható.
· A q10 gyógyhatásai és előnyei.
A honlapon egy nagyszerű vitamint ismerhetünk meg, a q10 jellemzőit. A szervezet is képes egy bizonyos életkorig előállítani, de érdemes folyamatosan pótolni, hiszen számos jótékony hatással rendelkezik. A q10 rendszeres fogyasztásával erősíthető az immunrendszer és a szív és érrendszeri megbetegedések is megelőzhetőek. Emellett a q10 segítséggel van a fogyókúrában, valamint a sportteljesítményre is pozitív hatással bír.
· A Q10 hatásai az egészségre.
A koenzim Q10 előnnyel van az egészségi állapotunkra, valamint ez az anyag az öregedési folyamatokat is képes lassítani.
· A ricinus olaj felhasználása és előnyei.
A ricinus olaj többféle felhasználási módja is ismert. Elsősorban egy ismert hashajtó, amelyet a népi gyógyászat évszázadok óta alkalmaz. A ricinus olaj emellett más egészségügyi előnyökkel is rendelkezik. Hatékonyan alkalmazható a hajápolásban, továbbá a bőrápolásban is felhasználható. Kattints a további részletekért a honlap linkjére!
· A szelén hatásai, előnyei.
Kattints és ismerd meg a szelén jótékony hatásait és egészségügyi előnyeit. Ez a szervezet számára is fontos ásványi anyag, többféle előnnyel rendelkezik, valamint fontos funkciókat lát el a szervezeten belül. A szelén segítségével kezelhetőek a különféle bőrbetegségek, továbbá a különféle rákos megbetegedések kialakulási kockázata is csökkenthető.
· A szódabikarbóna előnyei és felhasználása.
A szódabikarbóna egy ismert háztartási termék, amely több célra is felhasználható. Általános tisztítószerként és sütemények megemeléseként is alkalmazható, továbbá gyógyászati előnyökkel is rendelkezik. A szódabikarbóna segítségével a gyomorfájás és a zsíros bőr is gyógyítható.
· A taurin hatásai.
Kattints és ismerkedj a taurin tulajdonságaival! A taurin többféle előnnyel is rendelkezik, amelyek hatással vannak az egészségi állapotunkra.
· A taurin jótékony hatásai.
A taurin egy aminosav, amely többféle feladatot is ellát a szervezetben. Magas antioxidáns hatásokkal rendelkezik, továbbá nyugtató hatással rendelkezik. Segítségével megelőzhető az epilepsziás roham kialakulása. Emellett fontos szerepet játszik a kardiovaszkuláris rendszer működésében is. Kattints a részletekért!
· A taurin por előnyei.
A taurin egy aminosav, amely egy kulcsfontosságú anyag, amely fontos a szervezetünk számára. Kattints a honlapra és ismerd meg a taurin felhasználásának előnyeit.
· A teafa olaj felhasználási módjai, előnyei.
A teafa olaj egy sokoldalú illóolaj, amely többféle előnnyel is rendelkezik. Segítségével kezelhetőek a különféle fertőzések, amely az antibakteriális és gombaellenes hatásainak köszönhető. A teafa olaj felhasználásával a szájszag és a testszag problémák is orvosolhatóak. Kattints!
· A tökmagolaj vitamin tartalma és előnyei.
A tökmagolaj számos egészségügyi előnnyel rendelkezik. Elsősorban egy kulináris ételkülönlegesség, továbbá gyógyászati előnyökkel is rendelkezik. A tökmagolaj magas antioxidáns hatással rendelkezik, valamint magas az omega-6 zsírsav tartalma.
· A triptofán hatásai és előnyei.
A triptofán egy ismert aminosav, amely elengedhetetlenül fontos a fehérjék termelődéséhez, illetve a triptofán a szerotonin hormon elő anyaga is. A triptofán segítségével és a triptofán tartalmú ételek fogyasztásával kezelhetjük és megelőzhetjük a depressziót és a szorongó érzést. Kattints a részletekért!
· A triptofán hatásai, előnyei.
A triptofán egy aminosav, amelynek tulajdonságait részletesen ismerhetsz meg a honlap linkjére kattintva. A triptofán fehérjedús élelmiszerekben megtalálható, valamint kiegészítők formájában is könnyedén pótolható. Ennek az aminsavnak köszönhetően lehetünk nyugodtak és kiegyensúlyozottak. Valamint hatására a depresszió és a stressz is kezelhető.
· A vitaminok élettani hatása
A vitaminkészítmények nagy része még mesterségesen előállított készítmények, és csak kis része növényi eredetű organikus. Hogy miért fontos ez? Azért mert maga a vitamin nem élő, nem működik magától. Enzimek hozzák működésbe. A frissen szedett nyers gyümölcsök, zöldségek, még ha napjainkra vesztettek is értékükből, sokkal jobban hasznosulnak a testben, mint csúfolt nevükön ?döglött vitaminok? amik mesterséges mivoltukból fakadóan tényleg élettelenek. Lehet kapni olyan vitamin készítményeket, melyek bioaktív enzimmel elraktározva, növényi alapokból, kiszárítva állnak rendelkezésünkre. A vízben oldott vitaminokat kell naponta pótolni, ugyanis ezeknek a vitaminoknak az a tulajdonsága, hogy azonnal hasznosulnak, és a maradék eltávozik, bármilyen vizes alapú kiválasztással, tehát mindennel. A zsírban oldódó vitaminokra vagy napi nagyon kis mennyiségben, vagy pár nap kihagyásával van rá szükség. Ezek a vitaminok elraktározhatók, ám vigyázni kell velük, nehogy mérgezés lépjen fel, mert ezzel együtt nem is üríthetőek.
· Alfadrogéria
Alfadrogéria több mint 1000 biokozmetikum és vitamin közül válogathat! Babaápolási termékek kizárólag természetes,bőrbarát összetevőkből. Hajápolási termékek,natur hajfestékek krém és por változatban.Arcápolási-,száj-és fogápolási-kéz-és lábápolási biotermékek. Weleda, Körömvirág, Hauschka, Logona termékek forgalmazása.-Egy Webáruház az egészséges szépségért.
· Aloe Vera Webáruház
Aloe Vera termékek a Forever Living Products kínálatából. Itt egy helyen elérhetőek az FLP forgalmazásában lévő Aloe Vera alapú gyógyhatású termékek teljes leírásaikkal és fogyasztói ismertetőikkel együtt. A gombra kattintva vásárlókat közvetlenül az online elérhető webáruházba irányítja, ahol megrendeléseiket is leadhatják.
· Antioxidáns jótékony hatásai.
Az antioxidánsokat vitaminok segítségével is pótolhatjuk a szervezetünkben az egészségünkért.
· Antioxidánsok a szervezetnek.
A honlapon részletes információkat kapunk az antioxidánsokról és a szabad gyökökről.
· Az antioxidánsok hatásai.
Az antioxidánsok számos gyógyhatással és egészségügyi előnnyel rendelkeznek, amely tulajdonságokat a cikkek segítségével részletesen ismerhetjük meg. Nélkülözhetetlen anyagok a szervezet számára, amelyeknek köszönhetően lassíthatóak az öregedési folyamatok, továbbá rákos megbetegedések és a szívbetegségek kialakulását is megakadályozza, illetve csökkentik kialakulásuk kockázatát.
· Az aranykolloid jótékony hatásai.
Kattints bátran és tudj meg minden fontos és érdekes információt az aranykolloid jellemzőiről. Az aranykolloid egy teljesen természetes oldat, amely elsősorban az ízületi gyulladások kezelésére használható, de emellett az idegrendszerre és az agy működésére is pozitív hatással van. Kattints bátran!
· Az Omega-3 szerepe a szervezetben.
Az Omega-3 zsírsavak fontos szerepe az immunrendszer egészségének fenntartásában. A honlapon részletes információkat szerezhetünk az Omega-3 zsírsavakról, illetve az egészségügyi előnyeiről.
· Az ördögnyelv és a rost tartalma.
Az ördögnyelv főként glükomannánból tevődik össze, amely számos előnnyel rendelkezik. Az ördögnyelv nagy mennyiségben tartalmaz rostot, amelynek szintén előnyei vannak.
· Az ördögnyelv hatóanyaga: a glükomannán.
Ismerd meg az ördögnyelv jótékony hatásait, előnyeit és felhasználási módjait. Az ördögnyelv pozitív hatással van a fogókúrában is.
· Az ördögnyelvről.
Ismerd meg az ördögnyelv gyógyhatásai, előnyeit. Az ördögnyelv többféle fontos tápanyagot tartalmaz, valamint glükomannán tartalmának köszönhetően egy nagyszerű fogyókúrás termék. Kattints bátran!
· Az útifűmaghéj fogyasztásának előnyei.
A honlapon az útifűmaghéj tulajdonságait ismerhetjük meg részletesen. Az útifűmaghéj egy emésztetlen élelmi rost, amely Pakisztánban és Indiában őshonos. Az útifűmaghéj fogyasztásának számos pozitív előnye van, hiszen szinten tartható segítségével a glikémiás index, kezelhető a székrekedés és a hasmenés, illetve képes csökkenteni a rák egyes fajtáinak kialakulásának a kockázatát.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· B vitamin
B vitamin készítményekkel küzdje el a stresszt egyszerűen, és legyen egészséges. A Vitaminspecialista B vitamin termékei jó minőséget képviselnek, őrizze meg Ön is egészségét B vitamin rendszeres szedésével, és válassza a minőséget velünk: http://vitaminspecialista.hu/b-vitaminok
· B-vitamin jótékony hatásai és előnyei.
A b-vitaminok elengedhetetlenek a szervezet megfelelő működéséhez. Ezek a vitaminok soha nem egyedül járnak, hiszen együttesen képesek előnyeiket kifejteni. A b-vitaminok szükségesek a haj, a bőr és a körmök egészségének fenntartásához.
· B-vitamin komplex
B-vitamin szükséges, hogy a hajunk és körmeink fényesen ragyogjanak, bőrünk friss legyen. A B-vitamin komplex megtalálható a teljes kiőrlésű gabonákban és a salátában is.
· B-vitaminok előnyei, hatásai.
A B-vitaminok egyenként és komplex formában is fogyasztható vitaminok, amelyek együttesen alkalmazva képesek egymás hatásait erősíteni. A B-vitaminok vízben oldódó vitaminok, amelyek pótlása elengedhetetlen nagyobb fizikai és szellemi terhelés esetén. A B3-vitamin segítségével csökkenthető a koleszterinszint, az ízületi gyulladás okozta panaszok, valamint a depresszió ellen is alkalmazható.
· Bőrápolás természetes termékekkel.
Bőrápolás? A leghatékonyabb bőrápoló alapanyagokat ismerhetjük meg részletesen a honlap linkjére kattintva. A honlapon részletes információkat ismerhetünk meg a shea vaj, a kókuszolaj, az aloe vera és a körömvirág bőrápolásban betöltött szerepéről. Kattints a részletekért!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· C-vitamin előnyei és szerepe.
Az olcsó vitamin cikkei között részletesen ismerhetjük meg többek között a c-vitamin jellemzőit is. Ez a vízben oldódó vitamin elengedhetetlen a szervezet számára. Segítségével erősíthető az immunrendszer, betegségek kialakulása előzhető meg. Magas antioxidáns hatásainak köszönhetően segítségével védhetőek a sejtek a káros oxidatív hatásoktól is.
· C-vitamin szerepe az arcápolásban.
Az arcápolás során elengedhetetlen a szervezet számára a c-vitamin pótlása, hiszen ez a vitamin fontos szerepet játszik a bőrápolásban is. Elengedhetetlen a bőr és a kötőszövetek védelméhez, fenntartásához, valamint gyógyulásához egyaránt. A c-vitamin hozzájárul a kollagén előállításához, amely a bőr rugalmasságát és feszességét biztosító fehérje. A c-vitamin emellett a sebgyógyulást is segíti.
· C-vitamin, az egészségért
Tudj meg mindent a C-vitamin, más néven aszkorbinsav szerepéről, az ajánlott mennyiségekről, a C-vitamin forrásairól, és a C-vitamin hiánya esetén növekvő egészségügyi kockázatokról. A magyar orvos és kutató Szent-Györgyi Albert az 1920-as években fedezte fel a hexuronsavat, amit 1932-ben azonosított a C-vitaminnal, ezzel kiérdemelve az 1937-es orvosi és élettani Nobel-díjat. Először a skorbut gyógyításában látszott csak a C-vitamin jelentősége, ám azóta bebizonyosodott hogy a szív- és érrendszeri betegségek, érelmeszesedés, sőt, mint a legfontosabb antioxidáns a rák megelőzésében is szerepet játszik. Látogass el a http://cvitaminok.hu/ információs oldalra, ahol mindent összegyűjtöttünk, amit a C-vitaminról tudni kell!
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· D-mannose jótékony hatásai.
A d-mannose segítségével a meglévő húgyúti fertőzések mellett a kialakuló fertőzések is kezelhetőek és elkerülhetőek. A honlapra kattintva részletes információkat ismerhetünk meg a d-mannose hatásairól.
· D-vitamin, az egészséges csontokért
A D-vitamin, másik nevén a kalciferol felelős a csontok és a fogak erősebbé tételéért, segíti a kalcium beépülését és szabályozza foszforháztartásunkat is. A csonterősítésen kívül a B-vitaminhoz hasonlóan az idegrendszerre is hatással van, javítja közérzetünket, segít megőrizni optimizmusunkat a mindennapjainkban. Az immunrendszerünk egészére hatással van. Izom- és szívműködésünket, hormonképződésünket és vérkeringésünket is segíti. Kiemelkedő jelentőségű vitamin olyan betegségek megelőzésében, mint az angolkór, a melanoma, az emlőrák, a cukorbetegség és az AMD nevű súlyos retinakárosodás. D-vitamin hiányában, vagy a D-vitamin hasznosulásának zavarai esetén már csecsemőkorban nagyon súlyos csont-deformitások jönnek létre. Az elváltozások részben maradandóak, de orvosi segítséggel gyors javulás érhető el. Napjainkban a legtöbb bébitápszer tartalmaz D-vitamint, ezen kívül megtalálható a tejben, margarinban és bizonyos halfélékben, legnagyobb mennyiségben a csukamájolajban.
· D-vitaminról.
A linkre kattintva megismerkedhetünk a d-vitamin hatásaival és a tulajdonságaival. Kattints bátran!
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Egészségesen cápaporccal.
A cápaporcnak számos felhasználási módja ismer, szíverősítő és immunerősítőként is működik, valamint kezelhetjük vele a prosztatrákot is.
· Érdekességek a máriatövis előnyeiről.
A honlapon többféle jótékony hatásait és egészségügyi előnyt is megismerhetünk a máriatövisről. A máriatövis többféle pozitív előnnyel is rendelkezik.
· Érdekességek az A-vitaminról és a béta-karotinról.
A szervezetünk béta-karotinból képes A-vitamint előállítani a májban. A honlapon többek között erről a folyamatról is írunk. Valamint bemutatjuk a béta-karotint és az A-vitamint.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Fogyókúra kérdések
A vitaminok nélkülözhetetlenek szervezetünk számára. Tanácsokat, leírásokat olvashatunk a táplálékok vitamintartalmáról, mikor milyen vitaminokat fogyasszunk, hogyan juthatunk hozzájuk.
· Fogyókúra kérdések
Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy a fogyókúrázók, kicserélhessék tapasztalataikat az eredményesebb fogyás érdekében. Az általuk leírt módszereket felhasználva mindenki könnyebben fogyhat, megtalálhatja a számára hasznos információkat. Mindenki leírhatja fogyókúrával, fogyókúrás receptekkel kapcsolatos kérdéseit. Várjuk kérdéseiteket, tanácsaitokat.
· Folsav
A folsavat várandós vitaminnak is hívják. Azt azonban kevesen tudják, hogy a depresszió megelőzésében, vagy a szívbetegségek, köszvény, irritábilis bélszindróma, illetve a csontritkulás kezelésére is alkalmazható. A cikkből kiderül, hogy hogyan. A cikk végén kattints a folsav teljes leírására, hogy még több érdekességet megtudhass.
· Fülgyulladás és a fülfájás.
A honlap linkjére kattintva részletesen ismerhetjük meg a fülfájást okozó tényezőket, továbbá a házi praktikákat, amelyek segítségével kezelhető és enyhíthető a fülfájás. Továbbá a megelőzéshez szükséges fülcseppről is olvashatunk.
· Fülgyulladás és a megelőzés.
Sokan hajlamosak főként a nyári időszakban a fülgyulladás kialakulására. A honlap linkjére kattintva megismerhetjük milyen okok vezethetnek a fülgyulladás kialakulására. A honlapra kattintva a fülgyulladás megelőzéséhez használható Swim Seal fülcsepp előnyeiről is olvashatunk. Kattints!
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ginkgo biloba gyógyhatásai.
A ginkgo biloba több felhasználási módja ismert, a hagyományos orvoslás is elismeri a jótékony hatásait. Kattints és ismerd meg az előnyeit a honlap segítségével.
· Ginkgo biloba jótékony hatásai, előnyei.
Kattints bátran a honlapra és ismerd meg a legősibb növény, a ginkgo biloba gyógyhatásait és egészégügyi előnyeit. A ginkgo biloba évezredek óta felhasznált termék a hagyományos gyógyászatban, ahol az egészség megőrzésére és betegségek kialakulása ellen alkalmazzák. A ginkgo biloba hatására megelőzhető az Alzheimer - kór kialakulása.
· Goji-bogyó és a tulajdonságok.
Ismerd meg részletesen a honlapon is bemutatott goji-bogyó jótékony hatásait és az egészségre gyakorolt előnyeit.
· Gyerekvitaminok az egészségért.
Ismerd meg a gyerekvitaminokat és azokat a gyógynövényeket, amelyek segítségével betegségeket előzhetnek meg a gyerekek.
· Gyümölcssaláta
Tízóraira, de akár uzsonnára is remek választás egy tálka gyümölcssaláta. A legjobb ha mindig idénygyümölcsből készíted hiszen ezekben van a legtöbb vitamin és ásványi anyag, nem úgy mint a kényszerérett társaikban.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Himalája só tulajdonságai.
Kattints a honlapra és tudj meg minden fontos és érdekes információt a Himalája sóról, illetve a felhasználásáról. Ha a hagyományos sót felcseréljük a Himalája sóra, akkor megőrizhetjük az egészségünket. A Himalája só pozitív hatással van a vérnyomásra és a vércukorszintre is, valamint a tápanyagok felszívódását is elősegíti.
· Homoktövis
A homotövis bogyó nagy mennyiségű C-vitamin tartalmaz, kiváló immunerősítő. Segítségével elejét vehetjük a fertőzéseknek, megfázásnak, influenzának. Étrendkiegészítőként fogyasztva a homoktövis velő gyorsítja a legyengült szervezet regenerálódását, elősegíti a betegségek után felépülést. Használható méregtelenítésre, a toxinoktól megszabadítva a szervezetet képes helyreállítani a máj megfelelő működését. Antioxidáns hatásával feszesíti a bőrt, javítja a kötőszövetek állapotát, ezért ajánlott narancsbőr elleni kezelésekhez is. Erősíti a hajat és segít megszüntetni a hajhullást. A homoktövis olaj hatása és ára weboldalunkon!
· Húgyúti fertőzések kezelése vitaminokkal.
A húgyúti fertőzések gyógyítására alkalmas a C-vitamin, a tőzegáfonya és a vörösáfonya is.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Információk a barátcserje előnyeiről.
Kattints bátran a honlap linkjére és ismerd meg részletesen a barátcserje gyógyhatásait és felhasználási lehetőségeit. A barátcserje egy olyan gyógynövény, amelyet évszázadok óta felhasználnak női hormonzavarok kezelésére és a menstruációs tünetek enyhítésére. Emellett a barátcserje más jótékony hatásokkal is rendelkezik. Kattints a részletekért!
· Információk a cápaporc előnyeiről.
A prosztata rákos megbetegedésétől napjainkban sok férfi szenved. A honlapon viszont a cápaporc rákellenes hatásairól is olvashatunk, amelyeknek köszönhetően ez az étrend kiegészítő hatással van a prosztatarák gyógyításában is.
· Információk a tőzegáfonya hatásairól.
A tőzegáfonya számos jótékony hatással rendelkezik. Magas antioxidáns tulajdonságainak és magas c-vitamin tartalmának köszönhetően betegségek kialakulását is megelőzhetünk a segítségével. A tőzegáfonya fogyasztásával a húgyúti fertőzéseket is hatékonyan kezelhetjük, valamint méregteleníthetünk is segítségével.
· Információk az E-vitamin előnyeiről.
Az E-vitamin egészségügyi előnyei mellett támogatja a szépséget is. Erős antioxidáns tulajdonságokkal bír, valamint számos pozitív hatással rendelkezik. Az E-vitamin segítségével erősíthető az immunrendszer, betegségek kialakulási kockázata és a magas koleszterinszint is csökkenthető. Fontos a látás egészségének védelméhez, valamint a szürke hályog ellen is véd. Az E-vitamin a szépség vitaminja is.
· Információk az l-karnitin előnyeiről.
Az l-karnitin fogyasztásával csökkenthetjük a zsírpárnát és növelhetjük a sportteljesítményt is. Emellett ez a természetes anyag rendszeres fogyasztásával a szív-és érrendszeri megbetegedések kialakulási kockázatát is képes csökkenteni. Az l-karnitin számos állati és növényi eredetű ételben is megtalálható.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kamilla Biopatika
Táplálkozási problémái vannak? Fogyni szeretne? Egészséges, hatékony megoldásokat keres test és lelki problémáira? Ha a válasz igen, akkor látogasson el a http://www.biopatika.shop.hu weboldalra. Nálunk mindent megtalál, amire szüksége van: Étrend kiegészítők, táplálék kiegészítők, fogyasztószerek, gyógyteák, gyógynövények, gyógyfüvek, aszalványok, csíráztatás, minden, ami megoldás lehet a problémáira. Web áruházunkban akciós Flavin7 és más egyéb gyógy készítmények kaphatók kedvezményes áron. Ne mérgezze magát antibiotikummal, hanem próbálja ki a természet által nyújtotta gyógymódokat. A fogyókúrás szerektől, a különböző gyógy készítményű kenőcsökig, krémekig, a vitaminokon és más antioxidánsokon keresztül nálunk mindent megtalál. Ne szalassza el a lehetőséget, éljen és gyógyuljon egészségesen!
· Kaqunvíz jellemzői és előnyei.
A kaqunvíz egy nagyszerű folyadék, amely többféle előnnyel is rendelkezik. A kaqunvíz egy egyedülálló termék, amelynek előállításánál nem keletkezik mérgező és vegyi anyag sem. A kaqunvíz elősegíti a sejtek regenerációját, valamint mellékhatások nélkül képes megakadályozni a szervezet oxigénhiányos állapotának kialakulását. Kattints a további részletekért!
· Kendermagolaj jótékony hatásai.
A kendermagolaj egy nagyszerű fehérjeforrás is, hiszen tartalmazza az összes esszenciális zsírsavat. Gazdag omega-3 zsírsavban, amelynek köszönhetően a szív számára is pozitív előnyökkel bír. Ásványi anyag tartalmának köszönhetően erősíti az immunrendszert is.
· Kollagén szintjének növelése vitaminokkal.
A kollagén szint a szervezetünkben az életkortól is függ, de javíthatjuk a kollagén szintjét vitaminok segítségével.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· L-arginin jellemzői és előnyei.
A honlapra kattintva a legsokoldalúbb aminosav tulajdonságait ismerhetjük meg részletesen. Az l-arginin egy félis esszenciális aminosav, amely a fehérjék fontos építőköve, amely a sejtek felépítésében is alapvető fontosságú. Az l-arginin egészségügyi előnyei mellett egy hatékony izomtömeg növelő termék, amely kedvelt kiegészítő a sportolók körében.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Máriatövis gyógyhatásai, előnyei.
A máriatövis egy nagyszerű májvédő növény. A máriatövis ugyanis képes védeni a máj egészségét, valamint emellett további egészségügyi hatásokkal is rendelkezik.
· Marslakócskák - multivitamin
vitamin, multivitamin, gyerek vitamin, vitamin kapszula, vitamin tabletta, C vitamin, D, vitamin, E vitamin, multi vitamin,
· Méregtelenítés, tisztítókúra
A többféle pálma- és juharfa nedvéből készült Neera sziruppal a test a megfelelő arányban kap meg minden lényeges vitamint és ásványi anyagot, mely energikus működéséhez szükséges.
· Milyen vitaminra van szükséged tavasszal?
Néhány jó tanács, hogy a legjobb megoldást találd meg a vitaminok és tápanyagok beviteléhez. Lehetőleg keress természetes eredetű élelmiszereket, amelyek tartalmazzák a szükséges vitaminokat és tápanyagokat.
· Minden a D-vitaminról
A D-vitaminoknak három formája létezik, D1 vitaminnak nevezzük a napfénnyel besugárzott táplálékból előállított kristályt, a D2 vitamin ennek egy erősebb formája. A D3 vitamint a bőrünk állítja elő napfény hatására. A D-vitaminok javítják közérzetünket, erősítik csontjainkat és fogainkat, és megelőzik az AMD és az angolkór kialakulását. A D-vitamint fogyasztó nőknél csökken az emlőrák kialakulásának esélye. Télen, amikor bőrünk nem jut kellő mennyiségű napfényhez, kiváló D-vitaminforrás a máj, a tengeri halak és a tojássárgája.
· Mosódió és más termékek online rendeléssel.
Vimanok, zsírégetők, egészséget javító termékek, mosódió terméke - rendeld meg online, mi házhozszállítjuk.
· Multi-vitamin webshop - egészségesen és természetesen.
A multi-vitamin webshop többféle terméket is árul, valamint saját márkás termékeket is biztosít vevői számára. A reform élelmiszerek, a bio termékek, a vitaminok és a különféle táplálékkiegészítők mellett immunerősítőket is vásárolhatunk itt. A propolisz, a virágpor, valamint a méhpempő is természetes immun védő és erősítő termékek.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nyugtató és stresszoldó növények.
A honlapra kattintva a pihentető gyógynövények közül megismerhetjük a citromfű és a vanília gyógyhatásait. Emellett az aromaterápiás illatokról is részletesen olvashatunk. A depresszió és a stressz is kezelhető természetes gyógytermékek segítségével. Kattints a részletekért!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Porcerősítő termékek.
A porcerősítő étrend részeként fontos, hogy a szervezetünk elsavasodását megakadályozzunk, hiszen ez a folyamat károsítja a porcok és az ízületek egészségét. A honlapon részletes információkat szerezhetünk a porcerősítő lehetőségekről.
· Propolisz vitamin tartalma.
A propoliszt valójában a méheknek köszönhetjük, hiszen ők állítják elő. Napjainkban már több helyen is vásárolhatunk propolisz terméket.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Q10 koenzimről.
Kattints a honlap linkjére, ahol részletesen olvashatunk a Q10 koenzim gyógyhatásairól. Ez az anyag szükséges a szervezetünk számára, hiszen elengedhetetlen a biokémiai folyamatok megfelelő működéséhez.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Részletesen az aranykolloidról.
A mai rohanó világban sokan küzdenek stresszes életmóddal. A honlapon mutatunk egy olyan táplálék kiegészítőt, amely előnnyel van a stressz kezelésében.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Téli vitaminsaláta
A lila hagymát apró kockára, míg a póréhagymát karikára vágom, picit besózom és félreteszem. A retket megpucolom és az almával együtt almareszelőn lereszelem, hozzá adom a kinyomkodott, apróra vágott savanyú káposztát és a besózott hagymákat is.
· Természetes C vitamin gyerekeknek
Az erős, egészséges gyermek fizikailag és szellemileg is jobb teljesítményt nyújt az iskolában. Ne köss kompromisszumokat, amikor gyermeked fejlődése és egészsége a tét.
· Tőzegáfonya egészségre gyakorolt hatásai.
A tőzegáfonya számos gyógyhatással és egészségügyi előnnyel is rendelkezik. Festékanyag tartalmának köszönhetően képes az egészség fenntartásához. A tőzegáfonya rendszeres fogyasztásával megtisztíthatjuk az ereket, valamint a vesekő kialakulását is csökkenthetjük. Kattints a honlapra a további részletért!
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Útifűmaghéj és előnyei.
Az útifűmaghéj az egészségügyi előnyei mellett fogyókúrás hatásokkal is rendelkezik. Az útifűmaghéj folyadék hatására képes megduzzadni, amelynek köszönhetően csillapítja az éhség érzetet. A honlapon az egészségügyi hatásait is megismerhetjük.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Vitamin termékek, és biotermékek.
A vitaminokkal pótolhatjuk azokat a tápanyagokat a szervezetünkből, amelyeket az étrendünkkel nem viszünk be.
· Vitamin webáruház termékei.
Külön oldalon tűntettük fel a jelenleg is akciós termékek listáját, amelyeket szintén megrendelhetsz online.
· Vitaminok a csontritkulás kezelésére.
A D vitamin egy olyan zsírban oldódó vitamin ami segíti a kálcium beépülését a csontokba.
· Vitaminok a hajápolásban.
Kattints a honlapra és megismerheted a legfontosabb és legkiemelkedőbb hajápoló vitaminokat.
· Vitaminok a shiitake gombában
A shiitake gomba az egészséges táplálkozás részét képzi, hiszen igen alacsony a kalóriatartalma, zsírt nem tartalmaz viszont igen erős a tápanyagtartalma. A, B, B12, C, és D-vitaminok, fontos ásványok (vas, cink, kalcium, magnézium, kálium) egyaránt megtalálhatók benne s ezért igen erős immunerősítő hatással rendelkezik.
· Vitaminok Webshopja
Omega 3-6, stevia, kókuszolaj és bio-kókuszolaj , méregtelenítő és fogyasztószerek széleskörű választéka! Webáruház és Biobolt Budapesten. 20.000 Ft feletti ingyenes házhoz szállítás. Bioboltunk munkatársai pedig várja a személyesen érdeklődőket a Bartók Béla út 85. szám alatt Újbudán!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Zöld kávé hatásai.
A zöld kávé többféle előnnyel is rendelkezik. Egészségügyi és fogyókúrás hatásairól is ismert termék. Kattints a honlapra, ahol részletesen ismerheted meg a zöld kávé előnyeit.
  
Vitamin