Vitorlázás linktár Vitorlázás linkgyüjtemény Vitorlázás linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Vitorlázás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Balatoni vitorlás programok a Balatonhoz kirándulóknak és nyaralóknak. Vitorlás bérlés, vitorlás oktatás, vitorlás táborok
Balatoni vitorlás programok a Balatonhoz kirándulóknak és nyaralóknak. Vitorlás bérlés, vitorlás oktatás, vitorlás táborok, hírek, programok egy helyen!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Lillafüred vitorlás
A Lillafüred elnevezeésű vitorlás egy 1944-ben épült 75-ös Schärenkreuzer, melyet 1950-ben bocsátottak a Balaton vizére, majd 2012-ben a teljes felújítására került sor. A megújult vitorlás a Balaton ékkövévé vált, mindemellett pedig a balatoni vitorlásversenyek esélyese is. Lehetőséegt biztosítunk sétahajózásra, a hajó bérlésére. Csapatépítés, céges, valamint családi és baráti összejövetelek szervezésére is kiváló választás.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Pannon Yacht Charter
Vitorlázna? Hajóbérlés Balatonfüreden, akár kormányossal is! Látogasson el oldalunkra, ahol megtekintheti Bavaria 32 Cruiser vitorlás hajóinkat! Ha online kér ajánlatot tőlünk, akkor elengedünk 5%-os a hajóbérlés árából! Hajóbérlés Balaton - Pannon Yacht Charter
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Vitorlamester Webáruház
Vidd a tudást a hajóra és keresd fel vitorlamester webáruházunkat. Navigációs eszközök, kellékek, útikönyvek, hajózási térképek és távcsövek egy helyen. Áruházunkban és weboldalunkon rengeteg hasznos eszközt és terméket találnak, melyek megkönnyítik a vitorlázást. Hajózást és vitorlázást segítő könyveinkből megtanulhatják a leggyakoribb csomókat, kódlobogókat és sok más hasznos technikát.
· Vitorlás bérlés egész napra
A vitorlás bérlés új értelmet ad a tó partján eltöltött nyaralásnak. Ha a strandolásban, a napon való sütkérezésben már nem talál örömet, itt az ideje kipróbálni valami egészen újat! A Velencei-tó kajak bérlés, vitorlás bérlés szempontjából az egyik legkiválóbb hely az országban. Budapesttől való távolsága minimális, a tó vize kristálytiszta, a partok mentén pedig gyönyörű tájak sorakoznak. Ezeket egy egészen új szemszögből csodálhatja meg a fedélzetről, miközben belekóstolhat abba a luxus érzésbe, amiről mindig is álmodott! Vitorlás bérlés felszerelt hajókkal, engedély nélkül!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Yachtshop.hu - a hajós közösségi oldal
Yachtshop.hu - a hajós közösségi oldal, hajóhirdetés, hajókereső
  
Vitorlázás