Víztisztítás linktár Víztisztítás linkgyüjtemény Víztisztítás linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Víztisztítás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A biztonságos víztisztítók
Rosszul megválasztott víztisztító akár ronthat is a víz minőségén! A vízminőség vizsgálatával meghatározható a szükséges teljesítmény és technológia, a pontos igények ismeretében pedig olyan víztisztító ajánlható, mely sem árban, sem tudásban, teljesítményben nem fog csalódást okozni! Víztisztító szaktanácsadás, vízminőség vizsgálat, laborvizsgálat.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Cleanway víztisztítók webáruháza
A víz valódi szerepe az emberi testben: oldószer, valamint a tápanyagok és salakanyagok szállítója a szervezetben, hőmérséklet-szabályozó, a csontok és más szövetek olajozója és testünk biokémiai reakcióinak résztvevője. Annak ellenére, hogy fontos a megfelelő vízmennyiség fogyasztása, mégis keveset, vagy nem megfelelő folyadékot viszünk be szervezetünkbe.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Debreceni Vízmű Zrt. - Ivóvíz szolgáltatás
Ivóvíz- és csatornaszolgáltatások A Debreceni Vízmű Zrt. összesen hét településen látja el az ivóvíz szolgáltatási és szennyvíz szolgáltatási feladatokat. Ezen kívül közműegyeztetéssel, illetve laboratóriumi szolgáltatásokkal is foglalkozik cégünk. Könnyen és egyszerűen intézheti a vízmérőállás bejelentést, részletes információval szolgálunk a díjjegyzékünkről, illetve segítünk a számlával kapcsolatos kérdések megválaszolásával. Közműegyeztetéssel, szolgáltatások megrendelésével és felmondásával kapcsolatos kérdéseivel bátran forduljon hozzánk. A szükséges dokumentumok, és a leggyakrabban ismételt kérdések válaszokkal együtt megtalálhatóak a honlapon.
· Dinax Kft.
Hazánkban egyre szélesebb körben terjednek el, az otthoni víztisztító berendezések, melyeket a csapra vagy az alá lehet szerelni. Cégünk a Dinax Kft. nem csak az otthoni vízkezelésben segít, de a medencék, uszodák, fürdők vizét is. Uszodavegyszereinkkel, szivattyúinkkal, forgalmazott uszodatechnikai eszközeinkkel, vagy akár az otthoni víztisztító berendezésekkel állunk az érdeklődök részére. Vízkezelési szaktanácsadást, forgalmazott eszközeink karbantartását továbbá az akkreditált vízvizsgálat szintén megtalálható szolgáltatásaink közt.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ganoderma termékek
Túl nagy a az Önre nehezedő nyomás? Az élete tele van stresszel, kialvatlan és nehezen koncentrál? Akkor használja ki a ganoderma megnyugtató hatásait! De mi is az a ganoderma? A ganoderma egy Kínából származó jótékonyhatású gomba, mely minden mellékhatástól mentes, még hosszú távú szedése esetén is. A ganoderma a több betegségre is tökéletes megoldást nyújt, mint például a cukorbetegség, daganatos betegségek, vagy az asztma. A ganoderma segít az emésztőrendszer működését a helyes mederbe terelni, ráadásul a ganoderma erősíti az immunrendszert, csökkenti a vérrögök kialakulásának esélyét. Ezeken kívül a ganoderma a máj erősítésében és a vese tevékenység fokozásában is segít, ezáltal felgyorsítja a méregtelenítést és a vértisztulást is. Ezen felül a ganoderma nyugtatja az idegrendszert is, és az álmatlanság legyűrésében is segít. A Szebb Életért Központnál a ganoderma tartalmú készítmények széles választéka italok, étrend kiegészítők és tisztálkodási szerek formájában is kapható. Válogasson kedvére!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Házi víztisztító berendezés
A műanyag palackok egyik alkotóeleme a biszfenol A, amely az idevonatkozó tanulmányok szerint növeli a mell- és prosztatarák kockázatát, csökkenti a spermaszámot és méh miómát okozhat. Nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek is veszélyben vannak, mert ők gyakran fogyasztanak műanyag palackos üdítőitalokat.
· HiperShop Webáruház
PurePro háztartási víztisztítók, zuhanyszűrők, vízlágyítók forgalmazása. Kis és nagykereskedelem. 1.) Kényelem Önnek A víztisztító berendezés otthonában (pl. a pult alá szerleve) végzi el azt a tisztítást, melyet a természetben a felszín közeli rétegek végeznek el a rajtuk átfolyó vizeken. Az egész család részére folyamatosan biztosítja az otthoni tiszta forrást egyenesen a csapból. Ön egy életre megszabadulhat az ásványvizes palackok cipelésétől, tárolásától! 2.) Kiváló tisztaságú és minőségű ivóvizet fogyaszthat A készülék mindent kiszűr. A tisztított víz a lebegő szennyezőanyagokon és a víz keménységét okozó szervetlen anyagokon túl, nem tartalmaz még klórt, vegyszer maradványokat, nehézfémeket, vegyi és radioaktív anyagokat, mérgező anyagokat, arzént, baktériumokat, vírusokat, nitrátokat, nitriteket, gyógyszerszármazékokat és hormonokat.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Vízszűrő - Autherm
Öblíthető és átmosható vízszűrők, melyek folyamatos szűrt ivóvízellátást biztosítanak. A finomszűrők megakadályozzák a lebegő szennyeződések rendszerbe kerülését.
· Víztisztító berendezés
Orgon víztisztító berendezés jóvoltából nyert vízzel többlet energiához jut és kedvező méregtelenítő hatása révén öngyógyító folyamatokat is ellát. Külön energia forrást nem igényel, használata egyszerű. Ismerje meg a Magyar találmányt melyet már sokan egészségük védelmében használnak, fogyasztanak.
· Víztisztító készülék
Válassza Ön is Európa legnépszerűbb ivóvíztisztítóját! AQUAPHOR! Azért hogy az Ön otthonában is tiszta, finom és egészséges víz folyjon! Készülékeink közt megtalálja a csapra illetve konyhapult alá szerelhető víztisztító berendezéseket, valamint a vízszűrő kancsókat.
· Víztisztító kis- és nagykereskedelem
Vásároljon víztisztító berendezést, kiegészítőt, szűrőbetétet közvetlenül a nagykereskedéstől!
· Víztisztító, zuhanyszűrő, csapszűrő
Víztisztító, csapszűrő, zuhanyszűrő webáruház. Víztisztító berendezések és kiegészítőik, szűrőbetétek és egyéb vízkezelési termékek széles választéka. Víztisztító, asztali víztisztító, ro víztisztító, víz ionizátor, vízkőmentesítő, ÖKO mosószerek, kiegészítő szerelvények. Nagykereskedelmi cégünk lakossági végfelhasználókat is diszkont áron szolgál ki rövid szállítási határidővel. Víztisztító termékeinket garanciával szállítjuk megrendelőinknek. Cégünk a PUREPRO márka nagykereskedelmével is foglalkozik, tehát viszonteladó partnereket is gyorsan és megbízhatóan szolgálunk ki a PUREPRO víztisztító berendezésekkel és kiegészítőikkel.
· Víztisztítók
Minőségi Aquphor víztisztító készülékek kis és nagykereskedelme.
Víztisztítás