Nonprofit linktár Nonprofit linkgyüjtemény Nonprofit linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Nonprofit
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Adó 1 százalék
A nemkellhos.hu honlap illetve a hozzá társuló médiakampány arra próbálja felhívni az eddig passzív adófizetők figyelmét, hogy jövedelemadójuk egy százalékának felajánlásával anélkül támogathatnak nemes célokat, hogy nekik egy fillérbe is kerülne.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Daganatos Gyermekekért Alapítvány
Az oldal daganatos beteg gyermekek megmentéséért küzd. Az adó 1%-ának felajánlásával sok gyermek életét meg lehet menteni! Mentsük meg a szegény daganatos beteg gyerekeket, hogy ők is élvezhessék az élet apró örömeit!
· Daganatos Gyermekekért Alapítvány Adó 1%
A Daganatos Gyermekekért Alapítvány kuratóriumának tagjaiban, és törekvéseinket támogató embertársainkban közös az, hogy mindannyian érdemben teszünk a hazai daganatos gyermekek gyógyulása, felépülése, és életminőségük javítása érdekében. Alapítványunk fő bevétele a személyi jövedelemadó 1% -ának felajánlásából származik. Adója 1%-ának felajánlásával most Ön is segíthet a kisbetegek megmentésében!
· dgya.hu-Segítsen a daganatos gyerekeken!
dgya.hu - Ne hagyja elveszni adója 1%-át, segítse munkánkat
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Gyermekmentő Alapítvány
Az oldal beteg gyermekek megmentéséért küzd. Az adó 1%-ának felajánlásával sok gyermek életét meg lehet menteni! Mentsük meg szegény beteg gyerekeket!
  
Nonprofit