Hajdúsítás linktár Hajdúsítás linkgyüjtemény Hajdúsítás linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Hajdúsítás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· City Szépségszalon
Hajhosszabbítás, hajdúsítás gyakorlattal (1997), európai hajjal, egyedi módszerrel, elérhető áron, garanciával. Fodrászat, kozmetika, masszázs, műköröm! City Szépségszalon a szépség hálója!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Elitkozmetikum - hajápolási termékek.
Ez elitkozmetikum webshopból hajápolási termékeket is vásárolhatunk egyszerűen és könnyedén.
· Esszencia Natúr hajápoló kozmetukumok
Az Esszencia Natúr Kozmetikum Manufaktúra Kft. a natúr samponok és hajápoló termékek gyártója és forgalmazója.Termékeink 100%-ig természetes alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak, vegyi anyagokat, kőolajszármazékokat, szintetikus színező és illatanyagokat. Termékpalettánkon megtalálhatóak a natúr sls és vegyszer mentes samponok és hajbalzsamok, hajzselék és egyéb hajápolási termékek.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Hajdúsítás
Hajnagyker szolgáltatásaink keretén belül pedig vállalunk hajhosszabbítást és dúsítást, levágott hajak festését, keratinos tincsezését, tressszelését. Hajnagykereskedés viszonteladóknak.
· hajhullás
Pár szóval a hajgyógyászatról 40-45 évet kell visszalépnünk ahhoz, hogy megtalálhassuk azt a pontot, amikor is olasz kutatók elkezdtek komolyabban foglalkozni a haj szerkezetével és a hajállományon létrejövő elváltozásokkal. Ez idő alatt kezdetben lassabban, az idő múlásával viszont egyre gyorsabb ütemben fedezték fel, hogy bizonyos gyógynövények kivonatai, illetve azokból összeállított keverékek segítően hatnak a haj különféle problémáira. Megalakulhattak azok a termékcsaládok, melyek értékes anyagokat hordozva magukban, képesek segítségünkre lenni. Az utóbbi időkben eszközöket is kifejlesztettek azzal a céllal, hogy kiegészítsék a ?hagyományos? terápiákat sőt, idővel akár le is válthassák azokat. Mára elmondható, hogy ugyan mostoha körülmények között, de létrejött a hajgyógyászat, egy tevékenység, amely a haj jelzéseit alapul véve vizsgálja egy ember egészségi állapotát.
 
Hajdúsítás