Napelem linktár Napelem linkgyüjtemény Napelem linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Napelem
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Bács napelem ár
Ha a Napelem árakról szeretne érdeklődni, akkor feltétlenül látogasson el a Bács Zöld Energia Kft weboldalára is. A vállalkozásunk ugyanis minden évben megduplázta az eladott termékeinek a számát, ezért mindig pontos információkat tud adni az árakról is.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Napelem
Amerika és Japán után Oroszország a világ harmadik országa, ahol a napenergia kutatása a legnagyobb előrehaladást érte el. Az első jelentősebb szolár berendezések a harmincas években és a második világháború után épültek. Az űrhajózási program gyorsította a kutatási munkát. Amerikában a napenergiával fűtött úszómedencék, Japánban a napenergiával működő vízmelegítő berendezések terjedtek el széles körben. A volt Szovjetunió, amelynek körülbelül egymillió négyzetkilométer lakatlan területe van, főként a napenergiával működő vízszivattyúk és desztillálóberendezések elterjesztését szorgalmazza. A Tajgának sok olyan vidéke van, ahol a napsütés időtartama nagyon nagy és a különböző szolárberendezések különösen gazdaságosan hasznosíthatók. A szolárkutató berendezések az egész országban megtalálhatók, a munkákat a moszkvai Krijanovszki Energetikai Intézet irányítja. Több nagy létesítmény építése van folyamatban, pl. a jereváni napkályha, amelynek minden egyes 10 m átmérőjű parabolikus kollektora 50 kW villamos teljesítménynek megfelelő energiát szolgáltat a napelem technika által, és ezzel különböző háztartási célokat szolgáló szolártechnikai berendezéseket működtetnek. Számos készüléket viszonylag nagy sorozatban iparilag állítanak elő. A kapott Unesco információk szerint a keleti tudósok is biztosan hiszik, hogy a 21. század a napenergia százada lesz… Most induló napelem információs oldalunkon még több információt találhatnak az érdeklődők.
· Napelem
Napelem rendszerek telepítése, egyéni igények felmérésével, tervezéssel, engedélyezéssel és teljes körű kivitelezéssel együtt. A napelemeink várható élettartama kb. 40-50 év, emiatt meglehetősen hosszú időre meg tudjuk szüntetni Önnek a villanyszámláját, akár családi akár ipari méretben.
· Napelem
A nap ingyen adja az energiát! Használja ki Ön is! Ma már egyszerű, olcsó eszközökkel állíthatunk elő hő, vagy elektromos energiát a napenergiából. Már fiatalon is ámulatba ejtett a napelem működése, és a benne rejlő hatalmas lehetőségek tárháza. Egy eszköz, melyet elég a fény felé fordítani, és máris áramot termel! Csodálatos! A mai napig lelkesen híve vagyok a tiszta zöld energiás megoldásoknak.
· Napelem telepítés
Cégünk vállaja, napelmes rendszerek teljeskörű tervezését, felépítését, garanciával. Solar akkumulátoros szigetüzemű napelmes rendszerek, és hálózatra visszatáplálós napelemes rendszerek teljeskörű kivitelezésés vállajuk.
· Napelem Webáruház
Napelemes ajánlott összeállítások!
· Napelem, infrafűtés - SolarKonstrukt
Napelem forgalmazás, kulcsrakész rendszerek üzembe állítása, elektromos fűtés tervezés és kivitelezés, villanyszerelés, akciók, pályázatok. Vállaljuk komplett rendszerek pályázati és finanszírozás útján történő üzembe helyezését.
· Napelem, infrafűtés - SolarKonstrukt
Napelem, infrafűtés - SolarKonstrukt
· Napelem, napelemes rendszerek
Az Ön fogyasztásától függ elsősorban, hogy mekkora napelemes rendszerre van szüksége. Függ még a tető dőlésszögétől, tájolásától, a földrajzi helytől is. Az ideális tetőfelület déli tájolású, dőlésszöge. 35 fok. Egy keleti vagy nyugati tájolás is jó lehet, viszont nem fogja termelésben elérni a déli tetőét. Egy átlagos család fogyasztása 14.000 Ft körül van. Ehhez kb. 13 db napelemre van szükség. (3,4 kWp teljesítmény)
· Napelemes rendszer
A legjobb minőség-ár-érték arányú napelemes rendszereket kínáljuk Önnek! Cégünk 2007 óta, lassan 10 éve aktívan működik. Referenciáink között megtalálhatóak a kisebb 250W -os akkumulátoros napelem rendszerektől a 10kW, 20kW visszatáplálós rendszereken át a nagy napelem farmok telepítése is. A napelem környezetbarát, hangtalan, és ingyen termeli nekünk az elektromos áramot. Az elmúlt években jelentősen lecsökkentek a költségek, és ma már akár 4-6 év alatt is megtérül a napelemes rendszer befektetés! Lehetőség van állami támogatással a villanyszámlánkat lecserélve részletre is vásárolni. Jelenleg, talán a legjobb befektetés a világon!
· Napelemguru
Minden, amit érdemes tudni a napelem múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Kezdőknek alap információk, haladóknak technikai részletek, érdeklődőknek pályázati hírek.
· Napkollektoros rendszerek
Napenergia hasznosítására alkalmazható eszközök, pl. napkollektorok beépítése fűtőrendszerekbe, puffertartály beépítése már meglévő fűtés rendszerekbe. Napkollektorok szerelése, szervizelése, melegvíz készítő berendezések, pl. vákuumcsöves napkollektorok, tartályok szerelése és kiépítése csúcs minőségben.
 
Napelem