Energiatakarékos házépítés linktár Energiatakarékos házépítés linkgyüjtemény Energiatakarékos házépítés linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Energiatakarékos házépítés
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Duralbau szárazépítési szaküzlet
Építkezik? Nem akarja terhelni a környezetet különféle építkezési törmelékkel? Pénzt akar spórolni? Válassza a gipszkartont! Tudjon meg oldalunkon minél többet a gipszkarton előnyeiről, jöjjön be üzletünkbe ha megtetszett Önnek!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· energetikai tanúsítvány ár
Az energetikai tanúsítvány világos képet ad az adott épület megfelelő üzemeltetésével elérhető elvárható energiaszintről, továbbá megfelelő kiindulási alapot biztosít a költségmegtakarítás felé. Az energia tanúsítvány ára alapvetően az épületben tanúsítandó egységek számától és az épületenergetikai dokumentáció (építészeti és gépészeti tervek) meglététől függ. Egyedi vagy nagy alapterületű épületek esetén (pl.: irodaház, kereskedelmi ingatlan, ipari létesítmény vagy társasházi lakás 12 db lakás felett) az energetikai tanúsítvány kiállítására cégünk egyedi ajánlatot készít.
· Energetikai tanúsítvány Budapest
Felkészült energetikai tanúsítóként, korrekt áron, rejtett költségek nélkül vállalom az előírásoknak megfelelő hiteles energetikai tanúsítvány (energetikai minőségtanúsítvány) készítését Budapesten.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· G-OLD Infrapanel gyártó a Mormota-Lux Kft
A G-OLD Infrapanelek kizárólag európai alapanyagokból, saját szakembergárdával előállított és forgalmazott infrasugárzók. Célunk a magas vevői elégedettség elérése és fenntartása. Biztosítjuk Önt arról, hogy a G-OLD Infrapanel termékek a jövőben is a csúcstechnológiát fogják képviselni, és hogy termékeink a jövőben is ki fogják vívni vásárlóink elégedettségét. Az infrafűtés előnyei: korlátlan élettartam nem igényel karbantartást nem szárítja a levegőt, a falakat viszont igen gyors kivitelezés sokrétű alkalmazhatóság kitűnő élettani hatások éghető felületre is szerelhető álmennyezetbe is szerelhető alacsony költséggel kiépíthető (más fűtésrendszerekhez képest) éjszakai áramról is üzemel energiatakarékos (más fűtésrendszerekhez képest)
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Homlokzat szigetelés
A megfelelő szigetelés télen és nyáron is egyaránt nagyon fontos. Sokan a homlokzat szigetelés alatt valami kizárólagos plusz költséget látnak. Azonban ha a homlokzat szigetelés megfelelően van kivitelezve, azzal csökkenthetjük a kiadásainkat, így nyerhetünk vele. Energiatakarékossági szempontból kulcsfontosságú lehet házak utólagos szigetelése. Így a homlokzat szigetelés egyre nagyobb jelentőséggel fog bírni az építőiparban. A rosszul szigetelt lakások, házak energiafelhasználása néha rettenetesen magas. A homlokzat szigetelés energiatakarékos és környezetbarát megoldás az energiatakarékosság kivitelezésében.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Megújuló energia
Öko boltunkban több száz környezetbarát termékből válogathatsz, vagy megújuló energia felhasználásával kapcsolatban is találhatsz tippeket.
· Megújuló és alternatív energia oldala
Megújuló energia és alternatív energia felhasználásával passzívházak kialakításának lehetőségeit bemutató oldal. Az oldalon cikkek elemzések és bemutatók találhatók. Az oldal készítői vállalják egyedi igények megtervezését és kivitelezését.
· Megújuló és alternatív energia oldala
Megújuló energia és alternatív energia felhasználásának lehetőségeiről tájékozódhat az oldalon. Legújabb rendszerek beépítésének lehetőségeit nézheti végig különféle prezentációkon amik passzívházat mutatnak be. Az oldal készítői vállalják rendszerek tervezését és kivitelezését.
· Megújuló és alternatív energia oldala
Passzívházat kíván kialakítani otthonából, akkor keresse fel a Magyarenergia hírportált. Itt naprakész információkat talál a megújuló energia és az alternatív energia felhasználás lehetőségeiről. A rendszerek bemutatása és leírása mellett vállalják az oldal üzemeltetői egyedi rendszerek tervezését és kivitelezését is.
· Mit ígér a passzívház?
A passzívház extrém energiatakarékossága és tökéletes szigeteltsége révén télen-nyáron magas komfortfokozatot nyújt!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· nyílászáró
Ha új ház építésen gondolkodik ne feledkezzen meg rólunk! Nyílászáró szerkezetink megfelelő hőszigetelő tulajdonságai miatt alkalmasak még passzív passzívház építéséhez is, de a hagyományos építési módon kivitelezett házak esetében is rendkívül jó szolgálatot tesz,hogyha beköltözik ne a fűtésre kelljen költenie!
· Nyílászáró és Árnyékolástechnikai Áruház
Nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek, ezek kiegészítői és a szükséges segédanyagok nagykeráron. Kínálatunkban műanyag, fa, alumínium, alumíniumborítású fa (alu-fa) típusok közül válogathat, az átlag piaci ár alatt. Passzívházakhoz is! Megoldást nyújtunk lakás, családi ház, középület és ipari épületek nyílászáróinak cseréjére vagy új beépítésére. Rövid határidővel, közvetlenül a gyárból. Az ajánlatkérés ingyenes.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Öntözőrendszer, öntöző
Az automata öntözőrendszer bármely más öntözési módszer töredékét fogyasztja! Oldalunk abban kíván segítséget nyújtani, hogy az öntözőrendszer telepítés, a kerttervezés és kertépítés ne legyen rémálom! Megadjuk azokat a szempontokat, amik alapján a kertépítés és az öntözőrendszer telepítő kiválasztása nem a szerencsén múlik majd. Az öntözőrendszer menüben részletes információkat talál az öntözőrendszer témájában. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól, és a tévhiteiről. Termék képeket referencia képeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek Leírjuk az öntözőrendszer telepítés és a kertépítés pontos menetét. Olvashat az öntözőrendszer és kertépítés témájában írt Ügyfél elégedettségekről. Budapesttől 100 km-es körzetben ajánlunk öntözőrendszer telepítőket és egész Pest-megyében kertépítőt. Várjuk érdeklődését ingyenes felméréssel, tanácsadással és állandó öntöző akcióinkkal!
· Öntözőrendszer-vízmegtakarítás!
Szili Krisztián okleveles öntözőrendszer tervező vagyok. Tíz éve telepítek és tartok karban öntözőrendszereket. Budapesttől 120 km-es körzetben vállalok öntözőrendszer telepítést. Referenciáim vannak Budapesten, Győrben, Székesfehérváron, Siófokon, Veszprémben, Kecskeméten és Szolnokon. Az öntözőrendszer felmérését és az árajánlat készítést ingyenesen vállalom. Az öntöző.hu oldalon részletesebb információkat talál az öntözőrendszer témájában. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól, az allergiások körében való népszerűségéről, mivel az öntözőrendszer megköti a port és a polleneket a levegőben! Referenciaképeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek. Továbbá képeket nézhet meg az öntözőrendszer alkatrészeiről is. Lapom hasznos tanácsokkal látja el, hogy az öntöző választás sikeres legyen. Itt leírom az öntöző választási szempontokat. Állandó öntöző akcióval és két év öntöző telepítési és alkatrész garanciával várom az Ügyfelek érdeklődését!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Passzívház
A budapesti Aktív Passzív Stúdió passzívházak építészeti tervezésével foglalkozik.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· www.szeretnivalo.hu
Megrendelőink igénye szerint vállaljuk energiatakarékos ingatlanok, kulcsrakész építését. Teljes körű építőipari generál kivitelezést és szolgáltatást nyújtunk családi házak építése, valamint társasházak és kereskedelmi ingatlanok kivitelezésére. Generálkivitelezői és építésszervezési tevékenységünk hatékonysága, hogy az Ön háza nemcsak szép és kényelmes lesz, hanem ingatlan piaci értéknövelő beruházás.
  
Energiatakarékos házépítés