Kárpitozás linktár Kárpitozás linkgyüjtemény Kárpitozás linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Kárpitozás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Autó Kárpitozás
Ajánlom szíves figyelmébe honlapunkat ahol megtekintheti többek között az autóülés kárpitozás referenciáinkat illetve eddig végzett kárpitos munkáinkat! Arra törekszünk, hogy minden megrendelőnk elégedett legyen és a lehető legolcsóbban a legjobb minőséget nyújtsuk. Műhelyünk Budapest XIII. kerületében található! Látogasson el hozzánk, ha minőségi autó kárpitozást szeretne és vegye fel velünk a kapcsolatot!
· Autóülés javítás
Autóülés javítás Autóülés javítás gyári minőségű, UV stabil bőrrel. Autóülés javítással kapcsolatban keressen minket bizalommal!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Bútor felújítás-rugó csere
A rugók acélhuzalból készülnek, rendszerint vörösrézzel galvanizálva. A magaskárpitozáshoz használt rugó legfelső és legalsó karikájának átmérője azonos, középen kisebb a rugó átmérője. Ezért ezeket a rugókat duplakúpos rugóknak is nevezik. A rugókat úgy készítik, hogy összenyomásnál a karikát, rugómenetek ne ütközzenek és nem súrlódjanak, tehát használat közben zörej ne keletkezzék. A bútorrugó gyári megjelölése két számjegyből áll. Az első jelzi, hogy milyen átmérőjű acélhuzalból készült, a második, hogy hány karikából (menetből) áll a rugó. A 38/8-as jelzés pl. 3,8 mm átmérőjű huzalból készült, 8 menetes rugót jelent. Magyarországon általában nyitott végű rugókat, külföldön csomózott végűeket gyártanak.
· Bútor javítás-felújítás
A jó kárpitosnak nemcsak az egyes bútordarabok készítéséhez kell értenie, hanem a kellemes összhatás, a szép interieur kialakításához is. Mindez elméleti tanuláson kívül sok évi gyakorlattal, szorgalmas munkával sajátítható csak el. Aki azonban kevesebbel is beéri, aránylag rövid idő alatt megszerezheti a legszükségesebb szakmai ismereteket. A szakembereknek igen sokféle anyag tulajdonságait és megmunkálási módját kell ismernie (fa, textil, töltelékanyagok, műanyagok, fémek stb.). De munkájánál figyelembe kell vennie a berendezendő lakótér lélektani hatásait is, a színek és formák összhangját, a mai ember életmódját, A1 Kárpitos Kft.
· Bútor kárpitos
A mindennapos használat során bőr kanapé, kárpitozott kanapé ülő felülete kopik repedezik szét legelőszőr. Nem ritka a varrás szétfoszlása vagy a varrás mellet a bőr marha bőr elvékonyodik és elkezd szétszakadni. Cégünk vállalja sérült, kopott, szétszakadt kanapék részleges javítását szivacs cseréjét, rugó javítását. Az esetek 90%-ba találunk megfelelő árnyalatú bőrt . Minőségi munka garanciával
· Bútor kárpitos-kárpitozás
Modern és antik bútorok textillel, bőrrel, műbőrrel történő kárpitozását, csak a kopott, kiült ülőfelület áthúzását, javítását az ön által hozott vagy az általunk biztosított szövetből vagy anyagmintából. A1 kárpitos Kft.
· Bútorfelújítás rugó csere
A rugók acélhuzalból készülnek, rendszerint vörösrézzel galvanizálva. A magaskárpitozáshoz használt rugó legfelső és legalsó karikájának átmérője azonos, középen kisebb a rugó átmérője. Ezért ezeket a rugókat duplakúpos rugóknak is nevezik. A rugókat úgy készítik, hogy összenyomásnál a karikát, rugómenetek ne ütközzenek és nem súrlódjanak, tehát használat közben zörej ne keletkezzék. A bútorrugó gyári megjelölése két számjegyből áll. Az első jelzi, hogy milyen átmérőjű acélhuzalból készült, a második, hogy hány karikából (menetből) áll a rugó. A 38/8-as jelzés pl. 3,8 mm átmérőjű huzalból készült, 8 menetes rugót jelent. Magyarországon általában nyitott végű rugókat, külföldön csomózott végűeket gyártanak. A támlarugók vékony anyagból készülnek. Régebben (elvétve ma is) használtak kézimunkával előállított rugókat is. A1 kárpitos Kft.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Karcher - Kárpittisztítógépek
Kárpittisztítógépek
· Kárpitos-Budapest
Vállaljul kárpitozott bútorok teljes kőrű felújítását vagy akár részleges javítását. Legen szó akár bonell rugó vagy habszivacs cseréjéről az eredeti kárpit anyag megtartásával amennyiben úgy kívánják. Továbbá antik bútorok hagyományos kárpitozással való elkészítését,restaurálását. És nem útólsó sorban bőr ülő garnitúrák részleges javítását, mint például kiszakadt karfák, ülő felületek bőr elemeinek cseréjét a többi ép bőr megtartásával. De vállalunk több funkciós fotelek vas szerkezetének javítását is. Írjon nekünk és küldjön képet előzetes árajánlatért.
· Kárpitozás Budapest
Kárpitozott bútorok részleges vagy teljes átkárpitozása javítása.Megkopott kiült kanepék ülő garnitúrák felújítása javítása. Teljes átkárpitozás vagy csak részleges felújítás mi vállaljuk, minőségi munka rövid határidővel. Lehet szó rugó, szivacs cseréről úgy hogy a régi kárpitot megtartjuk. Vasalatok nyitó szerkezetek,bovdenek javítása. Síkrugók,bonellrugok cseréje javítása. Relax fotelek töltelékének cseréje, tartószerkezetek javítása.
· Kárpitozás bútorjavítás
Macskája az Ön kedvenc kárpitozott bútorán élesítette karmait és szétfoszlott az ülő- vagy más, kárpittal borított része? Kiszakította az eltört rugó a pamlag ülőfelületét, esetleg más miatt vált használhatatlanná? Bízza ránk a bútor kárpitozását! A1 kárpitos Kft.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· sylver-butorkarpitos
Régen használt bútora megsérült, eltört, kiszakadt, kattog a rugózat és nem szeretne megválni tőle? Akkor nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot és mi megoldást találunk sérült bútorának helyreállításában a lehető legrövidebb időn belül. Forduljon hozzánk bizalommal, egyszeri ingyenes helyszíni felmérés alkalmával szakemberünk egyeztetett időpontban az ügyfél lakásán vagy telephelyén felméri a teendőket, meghatározza az anyagszükségletet, bemutatja széles skálájú szövet és bőrmintáinkat. Szakemberünk segít Önnek a lakás stílusához leginkább megfelelő szövet-bőr kárpitanyagot kiválasztani, de a bútor formai megjelenésének esetleges változtatásában is segítségére szolgál. Természetesen az Ön által hozott anyagból is elkészítjük kedvelt bútorát. Honnan lehet tudni, hogy bútora javításra, felújításra szorul? Amennyiben az alábbiakban felsorolt jelenségek valamelyikét tapasztalja bútorán, akkor biztos hogy ránk van szüksége: * Fa szerkezet nyikorgása * Feslett szövet * Összeesett rugózat * Elhasználódott szivacs * Szakadások a varrások mentén * Szövet fakult állapota * Bőr bútorokon repedezett felületek megjelenése * Külső szennyeződés okozta foltosodás * Kattogó rugózat (amely később a szövetet is kiszakíthatja) Amennyiben ránk bízza régóta használt kedves bútorának felújítását, akkor a felméréstől a visszaszállításig a következő munkafolyamatokat követjük: * Bútor állapotának felmérése * Megoldási javaslatok felvázolása * Kárpit csere esetén a kárpit anyag kiválasztása * Árajánlat * Bútor elszállítása * A megbeszélt javítási munkálatok elvégzése * Vissza szállítás előtt időpont egyeztetés * A kész illetve javított bútor vissza szállítása Amennyiben még több információra van szüksége munkáinkkal kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az "Elérhetőségek" menüpont alatt, hogy minél hamarabb megoldást találjunk problémájára.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Varró Kárpitos Műhely
Varró Kárpitos Műhely!- Ahol első osztályú bútorok születnek! Saját modellválaszték+egyedi tervezésű bútorok!Kárpitos bútorok áthúzása, javítása és felújítása!Klasszikus, elegáns stílusú ülőgarnitúrák, fotelek, és ágyak. Minőség, megbízhatóság, kiváló ár-érték arány! Tekintse meg kínálatunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot!
· VELÜNK AKÁR INGYEN!
VELÜNK AKÁR INGYEN! PARTNERPROGRAM - 100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL! Kárpitozott bútorok javítása és felújítása, Bőrbútorok javítása és felújítása, Antik és stíl bútorok restaurálása, Ajtókárpitozás, Hajók és yachtok kárpitozása, ponyvák készítése és javítása, Autókárpitozás, Egyedi beépített szekrények és polcok készítése, Egyedi beépített konyhabútorok készítése, Szállodák, éttermek bútorzatainak készítése, javítása, felújítása. DÍJTALAN FELMÉRÉS, TANÁCSADÁS ÉS SZÁLLÍTÁS!
 
Kárpitozás