Duguláselhárítás linktár Duguláselhárítás linkgyüjtemény Duguláselhárítás linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Duguláselhárítás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· 0-24 Duguláselhárítás
Fürdőszobai, konyhai dugulások elhárítása, beltéri és kültéri csatornák tisztítása.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Duguláselhárítá
Kihez fordul, ha egy komoly szennyeződés zárja el lefolyóját? Ha gondban van, akkor most segítségére leszünk! Expressz Duguláselhárítás Budapesten és környékén, Briák László csapatának jóvoltából. A duguláselhárítás mellé 30 napos garanciát kapnak a megrendelők, hogy a ráncok biztosan menjenek!
· Duguláselhárítás
Duguláselhárítás - gyorsan Budapesten és vidéken! Célunk, hogy a duguláselhárítás költségeire a leggazdaságosabb megoldást kínáljuk Önnek! A duguláselhárítás, fölösleges bontások nélkül végezzük és precíz gépesített eszközöket alkalmazunk.
· Duguláselhárítás falbontás nélkül.
NON-STOP DUGULÁSELHÁRÍTÁS! NON-STOP Duguláselhárítás falbontás nélkül,vízszerelő szakszerűen. Fizetési kötelezettsége csak abban az esetben van ha a duguláselhárítás sikeresen megtörtént.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Magyar Endre a duguláselhárító szakember Budapesten
Duguláselhárítást bízza Duguláselhárító szakemberre! Budapesten, Pest megyében hétvégén és ünnepnapokon is garanciával, kiszállási díj nélkül. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Csatornatisztítás, Kamerás csatornavizsgálat, csatornakamerázás, kút kamerázás, Csatornaszag felderítés, Pincei vizek eltávolítása, víz szivattyúzás, Gyökérvágás, Nyomvonalkeresés, nyomvonal meghatározás, Csővezetékek és kábelek felkutatása, Fertőtlenítés és szagmentesítés, Betonfúrás, Vasbetonfúrás.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Pesti vízszerelő
Budapesti duguláselhárítást vállalok, womával, csőgörénnyel. További tevékenységeim: csőtörés elhárítás, fürdőszoba felújítás, wc szerelés, mosogató szerelés.
  
Duguláselhárítás