Belsőépítészet linktár Belsőépítészet linkgyüjtemény Belsőépítészet linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Belsőépítészet
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A befújható kőzetgyapotról.
A befújható kőzetgyapotnak köszönhetően a szigetelési módszer nem jár a zajos mellékmunkákkal. Kattints a honlapra és ismerd meg ezt a nagyszerű és új technológiájú szigetelő anyagot.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Bagoly Lajos belsőépítész
Stúdiónk profiljába - a konkrét engedélyezési és kiviteli tervek magas szintű elkészítésén túl - beletartozik meglévő (műemlék) épületek felmérése, átalakítása, belsőépítészeti kialakításának kidolgozása.
· Belsőépítész Iroda
A Geppetto Belsőépítész Iroda Budapest egyik elismert belsőépítész stúdiója. Segítségünk végig kíséri Önt az ingatlan lehetőségeinek feltárásától a tervezésen át a kivitelezésig. Az igények, és lehetőségek ötvözetéből készítjük el a tervet, mely véleményezés után valósul meg.
· Belsőépítészeti Webáruház
Indecor belsőépítészeti webáruház, és bemutatóterem. Stukkók, Világítástechnikai termékek kiegészítők, és segédanyagok találhatóak. Rejtett világítást készíthet speciálisan erre a célra készült díszléceinkkel, melyeknek ki vannak alakítva a helyei a led szalagok fogadására. Már egy egyszerű sima dísz lécel, rozettával is hangulatosabbá teheti otthonát, környezetét. Termékeinket megtekintheti, megvásárolhatja webáruházunkban, bemutatótermünkben. Ha kell a kivitelezésben is tudunk segíteni, csak bízza ránk.
· Beltéri falfesték színezék, élvédő, fugafelújító, élvédő, díszléc
Webáruházunk termékei: Beltéri falfesték színezék, fugafelújító, betonfesték, blakszigetelő, purhab, szilikon, tetőjavító anyag, ragasztástechnika, építőipari adalék, háztartási kellék, szúnyogháló, kerti szerszám, kőműves szerszám, mérőeszköz, burkolószerszám, élvédő, vágókorong, festék, festőszerszám, fólia, zsák, kötél, zsineg, vízszerelési anyag, dűbel, csavaráru, villanyszerelési anyag, szellőzéstechnika. Ne feledje! Az EUPLAZA a sikeres termékek tárháza 3 nap alatt házhoz szállítja.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Duralbau szárazépítési szaküzlet
Építkezik? Felújít? Válaszfalat szeretne építeni? Álmennyezet építésén gondolkodik? Nézzen be hozzánk, és mi segítünk! Hatalmas árukészlet, megfelelő áron!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· GAMOVEX építőipari szolgáltatások
Lakás-, és házfelújítás egyszerűen, gyorsan, kulcsrakészen, a legkedvezőbb feltételekkel! Mindent egy kézből: Önnek nincs más dolga, csak kiválasztani a falak színét, vagy a berendezést. De ha szükséges, mi ezt is megoldjuk Ön helyett. Cégünk rövid határidővel, magas színvonalon vállal ingatlan értékbecslést az ország egész területén. Gyors és hathatós segítséget tudunk nyújtani ingatlanvásárlási és hasznosítási döntései megalapozásához. Kérjen ingyenes árajánlatot tőlünk!
· Geppetto Belsőépítész Iroda
Belsőépítész tervezés, kivitelezés, lakberendezés, egyedi bútortervezés a Geppetto Belsőépítész Irodától.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Hegedüs konyhastúdió
Vállalunk konyhabútorok és egyedi felépítésű bútorok készítését egyedi igények szerint kiválló minőségben. Vállalunk továbbá gipszkarton mennyezetek, válaszfalak és egyéb design alkotóelemek elkészítését is.
· Hőszivattyú
A hőszivattyú működési elve gyakorlatilag megegyezik a hűtőszekrénnyel csak technikailag "ki van fordítva".
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Információk a Kőhomlokzat Kft. szolgáltatásairól.
Tekintsd meg a honlapot, ahol megismerheted a kőburkolatok jellemzőit, valamint a Kőhomlokzat Kft. szolgáltatásait. A társaság 13 éve foglalkozik kőburkolatok kivitelezésével, a lakossági megrendeléseket is teljes körű szolgáltatásokkal vállalja. A kőburkolatok természetes, több száz éve az építőipar alapvető anyagai.
· Itthome.hu
Kivitelezők, Lakberendezők, Belsőépítészek egyedi munkái
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kovácsoltvas és rozsdamentes lakásfelszerelés
Kovácsoltvas és rozsdamentes acél lakberendezési elemek, térelválasztók, belső szerkezeti elemek, polcrendszerek készítése egyedi igények szerint.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Lakásdekoráció
Lakásdekoráció webáruház http://lakasdekor.boltaneten.hu/ Ahány ház, annyi szokás. Mindenki úgy igyekszik kialakítani az otthonát, hogy az ne csak kényelmes, hanem szép is legyen. Ám körülményeinkkel együtt változik az ízlésünk is, így a sima felületek, jellegtelen burkolatok helyett manapság a mozgalmasabb összhatású lakóterek kedveltek. Ezek kialakításához pedig a korszerűbb díszítőanyagok illenek igazán. Klasszikus és modern vonalú húzott szegélylécek, mintás hablécek a lakás belső felújításához. Szobafestés során ezek segítségével eltüntetheti a kisebb hibákat, kábelcsatornákat. Szép mennyezetet tud kialakítani a stílusos rozetták, a bordűrök, a sarokelemek felhasználásával. Álmennyezet lapok nagy választékban! Beltérre egyszerű saroklécek, mintás holkerlécek, karnistakarók, rejtett világításhoz való lécek, változatos rozetták. Kültérre, homlokzatdíszítésre többféle keretező léc, különböző méretű díszlécek, konzol, kváder. Újdonság a 3D falpanelek. Gyönyörű vászonképek, amiket akár saját digitális fotóiról is elkészítünk. Vállaljuk egyedi elképzelések megvalósítását. Kérjen ajánlatot! A jó ár, a széles választék, a garantált minőség és a gyors kiszolgálás alapvető. Jöjjön, és tekintse meg teljes kínálatunkat. Webáruház: http://lakasdekor.boltaneten.hu/
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· M2Design - Belsőépítészet, lakberendezés, design
Belsőépítészet, lakberendezés, design
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· OtthonDepo.hu Webáruház
Az otthon felépítéséhez és felújításához szükséges termékek: csempék, padlólapok, szaniterek, fürdőkádak, zuhanykabinok, építőanyagok és ezek kiegészítői.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Panelszigetelés - Kimmel Insulation.
A hőszigetelés egy fontos része az építkezésnek. A honlapon a legújabb technológiát ismerhetjük meg.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Stein&Co magyarországi forgalmazója a Stokk2000 Kft
&Co Magyarországon! Természetes kő a világ minden tájáról! Kínálatunkban megtalálható: márvány, gránit, porphyr, travertin, hommokkő, blustone, pannonia grün, kvarcit, bazalt, pala. Több, mint 1500 féle természetes kőből készült termékkel várjuk Önöket: térkő, kültéri és beltéri járólap, falpanel, kis kocka kő, lépcsőlap, ablakpárkány, kerti díszek, medence köré járólap,..... Stein&Co: Wir setzen Trends. We set trends.
  
Belsőépítészet