Biztonságtechnika linktár Biztonságtechnika linkgyüjtemény Biztonságtechnika linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Biztonságtechnika
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· 0-24 Ajtónyitás, zárcsere
Non-stop Lakatos Budapesten!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· 10 biztonsági tanács
személyvédelem, vagyonvédelem
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Alfa 333 Group Kft.
Adósságbehajtás, Őrzés-védelem, Takarítás, Magánnyomozás, Testőrszolgálat, Sofőrszolgálat...
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Beléptető rendszer - Tűzjelző
Electropoint vagyonvédelmi raktáráruház Budapest. Digitális rögzítő és beléptető rendszerek. Biztonságtechnika és vagyonvédelem: objektív, optika, riasztó és kamera.
· Biztonsági ajtó beszerelés
A legtöbb biztonsági ajtó 10 ponton záródik, ezért megsokszorozza lakásunk értékeinek védelmét...
· Biztonsági ajtók nagy választékban beépítéssel
Amennyiben lakásába vagy irodájába biztonsági bejárati ajtót szeretne, jó helyen jár! Az https://ajtoneked.hu/ oldalán széles választékban rendelkezésre álló hisec ajtók között biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Szakmai tanácsadás, többféle szín, rövid átfutási idő. Áraink az állapotfelmérés és a beszerelés költségeit is tartalmazzák. Forduljon szakképzett munkatársainkhoz biztonsági ajtókkal kapcsolatosan személyesen bemutatótermünkben, vagy weboldalunkon keresztül.
· Biztonsági rács és ajtó
A biztonsági ajtó beépítését kizárólag olyan szakértő végezheti, aki jártas ebben a kérdésben, és képes oly módon beépíteni az ajtót, hogy az semmiképpen ne legyen áthatolható.A biztonsági rács elsősorban mechanikusan véd a behatolók ellen, főként, ha az kovácsolt vas, mely szakszerű lakatos munka eredménye, és szinte eltávolíthatatlan.
· Biztonságtechnika (Budapest-Tatabánya)
Vállaljuk családi ház,lakás,üzlet,bolt,iroda,csarnok,üzem,gyár riasztórendszer telepítését és szervizelését szakszerűen. Tatabánya - Budapest Biztonságtechnikai szerelő tevékenységet csak rendőrségi szakhatósági engedéllyel rendelkező szerelő végezhet!!!Önjelölt riasztó szerelő NEM! Biztonságtechnika szakterületen belül alábbi tevékenységeket végezzük: (Tatabánya-Budapest) - Riasztó rendszer telepítés - szerelés - Kamera szerelés - telepítés (CCTV,DVR,IP kamera , megfigyelő rendszer) - Beléptető rendszer telepítés - szerelés - Nővérhívó rendszer telepítés-szerelés - Továbbá segíteni tudunk biztonsági rács beszerzésben és beépítésben. - Bútorszéf (páncélszekrény,trezor) telepítés,beszerelés,riasztóval védve.
· Biztonságtechnika, lakásriasztó
Kislakás és butik riasztó. Lakás és iroda riasztó. Családiház és kisvállakozás riasztó.Társasház, irodaház és vállalkozás riasztó. Vezetéknélküli riasztó. 24 órás távfelügyelet telefonvonalas átjelzés 24 órás kivonuló szolgálat. 24 órás kivonuló szolgálat.24-órás tűzoltósági távfelügyelet . 24-órás segélyhívó rendszer .
· Biztonságtechnikai Kft.
Biztonságtechnika,CCTV,Tűzjelző
· Biztonságtechnikai Nagy- és Kiskereskedés
A Magyar Biztonságtechnika.Biztonságtechnikai szolgáltatások és kereskedelem, minden védelmi területen.
· Bolti kamera
Üdv ezen a weboldalon! Kérlek figyelj egy kicsit, szeretném, ha jobban megismernéd a Riasztóboltot. A riasztóbolt - ahogyan a címe is jelzi - egy olyan webshop ahol biztonságtechnikai termékeket tudsz vásárolni. További termékeink: füstérzékelő, kamerák, ablak automatizáció, tűzálló széf, gázérzékelők, kapuk.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Elektromos kerítés
A Mester Alarm Kft. a vagyonvédelem területén nyújt kiemelkedő szolgáltatásokat riasztó rendszerek és elektromos kerítés tervezésével és kivitelezésével. A video megfigyelő rendszerek szintén fontos részét képezik tevékenységünknek, amelyeket a műszaki technikai fejlődéssel lépést tartva, a legmodernebb eszközöket felhasználva tesszük elérhetővé megrendelőink számára.
· Elektromoszár csere
Ha költözött vagy felújította a lakását, a zárcsere legyen az első dolga! Kulcsaink az évek során sok illetéktelen kézben megfordulhatnak. Ha maximális biztonságra törekszünk, érdemes megfontolni a korszerű zárcserét, ami nagyban növelheti otthonunk és ezáltal családunk, valamint legfontosabb értékeink védelmét. Szolgáltatásainkat ingyenes kiszállással kínáljuk Budán és Pesten. Legyen az elektromoszár csere, ajtó- vagy hevederzár csere, számíthat magas színvonalú munkánkra, amire garanciát is adunk! Éjjel-nappal elérhetőek vagyunk, így bármikor is van szüksége ránk, azonnal segítünk! Minősített zárcsere Budapesten!
· Épületautomatika
Épületautomatikai, biztonságtechnikai és villamos hálózatok teljes kivitelezése az Ön igényeinek megfelelően.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Hevederzár
Hevederzárakat szerelünk fel a lakások ajtajára garanciákkal, éjjel nappal kiszállási díj nélkül rakjuk fel a hevedert belül az ajtóra. A hevederzár felszerelését a lakás vagy a ház ajtajaira, megrendelheti tőlünk telefonon az év minden napján. Azért tartunk záros ügyeletet 0-24 órában, mert a biztonság nem tűrhet halasztás. Ha olyan környéken él, ahol a bűnözés és a betörések száma igen magas, nem érdemes haboznia ha rossz a hevederzárja, vagy ha még nincs is felszerelve. Kérje tőlünk a hevederzár felszerelését, szinte bizonyos hogy nálunk kapja meg a legolcsóbban.
· Hola - Online nyomkövetés
Legyen Ön is lépéselőnyben a GPS alapú autós helyzetmeghatározó nyomkövetéssel!Szolgáltatásaink: flottakövetés,GPS nyomkövetés, gyermek védelem, járműkövetés, mobil nyomkövetés, telefon nyomkövetés. Nyomkövető technológiánk lényegesen leegyszerűsíti elszámolásait, vele könnyebben ellenőrizheti munkatársai feladat végzését, hatékonyabbá teszi feladatkiosztását és az autós nyomkövetés is könnyedén megvalósítható. Megvédi munkatársait és az Ön gépjármű parkját, mivel a flotta biztonság az autós nyomkövetéssel és a flotta követéssel eredményesen megvalósulhat.Bármikor, bárhonnan nyomon követheti autói útvonalát, sebességét, kikalkulálhatja fogyasztását, benézhet az utastérbe. A szolgáltatás már mindössze havi nettó 3300 forinttól igénybe vehető.
· Hörmann acél bejárati ajtó
Hörmann bejárati ajtó megoldások
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· JUSTICE Security Vagyonvédelmi, Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
Biztonságtechnikai eszközeinket, módszereinket védelmi szolgáltatásainkkal hangoljuk össze a hatékony értékvédelem elérésére. Kiskereskedelmi üzletek részére leltárhiány megelőzésére, okának kinyomozására költséghatékony, eredmény centrikus vagyonvédelmi rendszert és saját fejlesztésű megoldásként intelligens kasszafelügyeleti rendszerünket kínáljuk. Magas kockázati kategóriába tartozó objektumok, áruházak, gyárak, raktárak, telephelyek fokozott őrzés-védelmét, felügyeletét 24 órás ügyfélszolgálatunkkal, járőrszolgálatunkkal és képzett vagyonőreinkkel látjuk el. Magánnyomozói tevékenységünk magába foglalja céginformációk beszerzését, cégtörténetek vizsgálatát, vagyonfelmérést, konkurencia figyelést és elemzést , személyek lojalitásvizsgálatát. Partnereink belföldi és külföldi szállítmányait szállítmánykíséréssel biztosítjuk a biztonságos célba jutásig.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kapás és Kapás Kft.
Tűzvédelem, Munkavédelem - Kapás és Kapás Kft.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Lakásriasztó, riasztórendszer
Oldalunkon riasztórendszer (pl.: lakásriasztó, kamera rendszer, biztonsági kamera) csomagokat az Ön igényeinek megfelelően állítottunk össze. Segítségünkkel megtalálja az Ön elvárásainak megfelelő termékcsoportot, és személyesen is bemutatkozhatunk egy ingyenes és kötelezettségmentes helyszíni tanácsadáson. Az Ön nyugalmához kell, mert…. A riasztórendszer ("betörésvédelmi jelzőrendszer") feladata az illetéktelen behatolás lehető leghamarabb történő biztonságos (téves riasztás nélküli) jelzése. A felhasznált érzékelőket a védendő helyiségekbe, a lehetséges behatolási pontokra kell telepíteni úgy, hogy a szakmai, kriminalisztikai valamint esztétikai szempontokat figyelembe vesszük.
· Lakatos munkák
Lakatos munkák alatt itt elsősorban a biztonsági rácsokat, kapukat, és kisebb munkálatokat kell érteni, melynek szükségessége szintén a biztonság témakörébe tartozik.Lakatos munka, zárszerelés, zárnyitás, hevederzárak szerelése. Ajtónyitás most kedvezménnyel. Lakatos munkák Budapesten és a környékben.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Müller Biztonságtechnika
Cégünk fémtermékek, és biztonságtechnikai termékek gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Főbb termékeink: páncélszekrények, széfek, fali és bútortrezorok, banktechnikai termékek, pénzkezelők, pénztárak, kasszák, fémszekrények, irattárolók, fegyvertárolók, értékmegőrzők, postaládák, fürdőszobai fedrácsok, csatorna és csőelzárók, csatornatönkök, kerítések, kapuk
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nod32 vírusirtó szoftverek
Töltse le és használja Európa egyik leggyorsabb Antivirusát. Ismerkedjen meg a Nod32 Antivirus illetve Smart Security megoldásokkal. A NOD32 Antivirus hatékony vírusvédelemmel és kémprogramvédelemmel, míg az Eset Smart Security a vírusvédelem és kémprogramvédelem mellett tűzfalvédelemmel és levélszemétvédelemmel kiegészítve óvja meg PC-jét a betolakodóktól. NOD32 antivirus és Smart Security biztonsági megoldások otthoni és vállalati számítógépek számára. A NOD32 antivírus rendszer kitűnő megoldást jelent a számítógépes rendszerek megóvására. A vírusirtó gyors és hatékony védelmet nyújt nem csupán a vírusokkal, de a kémprogramokkal, rootkitekkel, a kéretlen reklámlevelekkel, valamint az interneten terjedő más kórokozókkal szemben is, miközben a felhasználó számára szinte észrevétlenül működik. Töltse le ingyenes nod32 antivirus demonkat weboldalunkról.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Panda vírusirtó szoftverek
Látogasd meg a Panda Security vírusvédelmi termékek weboldalát,ahol számos hasznos információ mellett lehetőséged van letölteni az ingyenes ill. demó vírusirtókat, tesztelni a Panda Antivirus megoldásait, ill. megvásárolni bármelyik Panda Security terméket. Honlapunkon folyamatos antivirus akciókkal, nonprofit ill. oktatási kedvezményekkel várunk. Panda Security megoldások a panda-online.hu oldalon. Panda szoftverek teljes választéka, ingyenes Panda vírusirtó letöltés. Ingyenes megoldás: Panda Cloud Antivirus. Otthoni megoldások: Antivirus Pro 2010, Internet Security 2010, Global Protection 2010. Vállalati megoldások: Security for Business, Security for Business with Exchange, Security for Enterprise, Gatedefender.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Redőnykapu
Redőnykapuk felépítése úgy lett kialakítva, hogy rugalmasak és egyben szilárdak is. Redőnykapu felületét úgy tervezték meg, hogy nem tud felmászni rajtuk senki, ennek köszönhetően az esetleges betörések, sérülések is elkerülhetők a hörmann redőnykapu termékekkel. A redőnykapu profiloknál kiemelten fontos a biztonságvédelem, emiatt a redőnykapuk fel lettek szerelve ujj-becsípési védelemmel, mely első sorban a síneknél és a redőnykapu szemöldök részénél található. Tudjon meg többet Ön is a redőnykapukról a hörmann honlapján: http://www.redonykapu-redonyracs.hu/redonykapu
· ReVision kamerarendszerek
Biztonságtechnika kamerarendszerek tervezése, kivitelése családi háztól az ipari létesítményekig.
· Riasztók Szakértőktől
Biztosan járt már úgy, hogy megvett valamit, és nem úgy működött, ahogy szerette volna. A Biztonságtechnika nem játék! Szakértőink kiválasztják Önnek a legjobb készülékeket, hogy a biztonsági szint a legmagasabb legyen, és az Ön igénye is teljesüljön. Ingyenes tanácsadás, hatalmas választék, magas fokú szakértelem.
· Riasztók Szakértőktől
Biztosan járt már úgy, hogy megvett valamit, és nem úgy működött, ahogy szerette volna. A Biztonságtechnika nem játék! Szakértőink kiválasztják Önnek a legjobb készülékeket, hogy a biztonsági szint a legmagasabb legyen, és az Ön igénye is teljesüljön. Ingyenes tanácsadás, hatalmas választék, magas fokú szakértelem.
· riasztórendszerek
riasztórendszerek
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Security
"A Rokko Vagyonvédelmi Cégcsoport működése közel 10 éves múltra tekint vissza, teljes egészében magyar tulajdonú biztonsági vállalkozás, mely rendelkezik minden olyan engedéllyel, amelyet a hatályos törvények és jogszabályok a vagyonvédelmi tevékenység ellátásához feltételül szabnak. Vezetőink szakmai tapasztalatát a rendőrségnél eltöltött több éves munkaviszony alapozza meg. Így elmondhatjuk magunkról, a vagyonvédelem a szakmánk."
· Strauss Metal - Biztonságtechnikal
A ma már kb. 300 féle saját gyártmányú termékkel rendelkező cégünk számára természetesen a lakosság is kiemelkedően fontos célpiac. Nemcsak bankoknak, cégeknek gyártunk termékeket. A lakosság széles rétegeinek is szüksége lehet a betörések, besurranó tolvajok ellen olyan megbízható biztonságtechnikai eszközökre, amelyek megvédik a vagyontárgyakat, pénzeszközöket, fontos és nélkülözhetetlen iratokat. A falba és bútorba építhető széfek ugyanabból a precizitást és minőséget megkövetelő üzemből kerülnek ki, mint a banki eszközök. A termékek MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) által bevizsgáltak, ellenőrzöttek és minősítettek. A belkereskedelmen kívül jelentős exporttevékenységet is folytatunk. Széfek, értéktárolók, páncélszekrények forgalmazása. Minőség - Megbízhatóság – Biztonság
· Szénmonoxid érzékelő
AuTherm webáruházunkban különböző termosztátok, érzékelők, fűtési szerelvények és vízvezetéki szerelvények közül válogathatnak. A nálunk kapható termosztátok és érzékelők megkönnyítik az életét. Szénmonoxid vészjelzőnknek köszönhetően biztonságban érezheti magát otthonában. Látogassanak el áruházunkba és tekintsék meg kínálatunkat.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Térfigyelő kamera
Iroda megfigyelés, ipari objektum, családi és társasház, vendéglátó egység védelme! Erre tökéletes az általunk forgalmazott térfigyelő kamera. Nem csak kültéri megfigyelésre alkalmas. A külső kivitelezése megfelel a beltérben való elhelyezésének, alkalmazkodik a berendezési tárgyakhoz. Számos ügyfelünk ingatlanát védte már meg ez a kamerarendszer. A kamera telepítése akár három havi kamat mentes részletre is igénylehető.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Vági És Fiai Biztonságtechnikai Kft
Cégünk egy biztonságtechnikával foglalkozó családi vállalkozás. 20 éve működünk Szombathelyen és környékén. Telepítünk riasztó, kamera, tűzjelző rendszereket. A tűzjelző rendszerek tervezését is vállaljuk. A nem általunk épített tűzjelző berendezések karbantartását is elfogadjuk, egy állapotfelmérés után.
· Vagyonbiztonság - Őrszem program
Az MNS Védelem Kft mint az Őrszem program létrehozója és üzemeltetője a következő biztonságtechnikai, vagyon és személyi védelmet fokozó szolgáltatásokat kínálja ügyfeleinek: Kamera rendszer, társasházi kamerarendszer, 24 órás távfelügyeleti rendszer, analóg és digitális, kamerával felszerelt beléptető és megfigyelő rendszerek megelőzésre és ellenőrzésre.
· Vagyonvédelem, magánnyomozás, ATS
Cégcsoportunk vagyonvédelmi részlege, kiemelt jelentőséget tulajdonít a kellemes, kulturált megjelenésnek, az udvarias magatartásnak, a partnerek és ügyfelek munkája során fellépő szolgáltatásbeli nehézségek hatékony megoldásának.
· Vírus Kommandó kiképzőtábor és tudásbázis, igényes felhasználóknak
A felhasználókat mindenhol azzal kábítják, hogy a vírusirtó szoftverek védenek meg legfőképp a számítógépes kártevőkről. Mára már bebizonyosodott, hogy leginkább a felhasználó felkészültsége a döntő. A Vírus Kommandó oktatással, ismeretátadással segíti a felhasználókat, hogy elkerüljék őket a számítógépes vírusok. Az oldal minden anyaga teljesen ingyenes
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Zárcsere
Professzionális zárcsere és zárszerviz ügyelet a fővárosban és környékén. A zárcsere kérhető akár éjszaka is, kiszállási díj nélkül.
· Zárcsere
Zárcsere blog a bővebb információk érdekében. Tegye biztonságosabbá otthonát, tanuljon mások hibájából, olvassa rendszeresen információinkat a zárcsere blogon.
· zárcsere azonnal
Zárcsere azonnal Budapesten. Gyakorlott szakembereink előre nem látott időpontokban fellépő nehézségek elhárítására készen várják hívását Budapesten és vonzáskörzetében, nap bármely szakaszában akár hétvégén és ünnepnapokon is!
· Zárcsere, Zárcsere Budapest
Zárcsere || Zárcsere Budapest Zárcsere a város egész területén gyors kiszállással. Zárcsere Budapest,Zárcsere azonnal.Zárcsere Kiszállási Díj Nélkül! (70) 237 74 71. http://www.zarcsere.eu
· Zárcsere, zárszerelés
Zárcsere, zárszerelés, zárszervíz
· Zárnyitás
Sürgősségi ajtónyitásunkat és zárnyitás szolgáltatásunkat, a nap 24 órájában igénybe veheti, az év 365 napján ünnepnapokon és hétvégén egyaránt. Természetesen felárak nélkül!
· Zárnyitás szolgáltatások
. Szolgáltatásunk arra épül, ha kedves ügyfeleink nem tudnak bejutni lakásukba, elhagyta, ellopták, vagy elromlott a zár. Zárnyitás kedvezménnyel. zár,zárcsere,zárnyitás,szerviz,javítás,ügyelet
· Zárszerelés
Zárszerelés gyorsszolgálat Budapest egész területén éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is. Zárszerelés kérdésében keressen minket, akár sürgős zárnyitásról van szó, akár előre tervezett zárszerelés a feladat.
  
Biztonságtechnika