Cikkek
 

BRINGA TÚRA

1990 óta működő üzletünkben, családias hangulatban, szakértő kiszolgálással és óriási választékkal várjuk kedves vásárlóinkat.

Kerékpárjaink menetkészek, a beüzemelésért külön fizetni nem kell. A nálunk vásárolt alkatrészeket, kiegészítőket díjmentesen felszereljük. Rövid határidővel vállaljuk kerékpárok szervízelését, felújítását.
Több száz felnőtt és gyerek kerékpár közül választhatnak.
Ha szeretne barátságos környezetben, segítőkész szakértő kiszolgálás mellett vásárolni, látogasson el hozzánk

Egyszerű részletfizetés
Mi megbízunk Önben, Ön is bízzon bennünk!
A városban egyedülálló, mindennemű pénzintézet bevonása nélkül működő részletfizetési lehetőséggel állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.
Mindössze egy személyi igazolvány és egy adókártya szükséges a vásárláshoz. A vételár 50%-ának befizetésével már viheti is kerékpárját.
A fenn maradó 50% törlesztése kamatmentesen, négy hónap alatt történik, a törlesztő részleteket havonta üzletünkben személyesen kell befizetni.
Ez az egyszerű és nagyszerű fizetési lehetőség bárki részére fennáll, minden felnőtt, gyermek, használt és új kerékpárunk megvásárolható ily módon.
Gondolja meg, ennél jobb lehetőséget keresve sem találhat!      

Minden, ami a bringázást kényelmessé, sportossá, komfortossá teheti. Minden, ami kötelező a közúti kerékpározáshoz. Minden, ami jól néz ki és hasznos. Minden, ami megkönnyíti kerékpárja szállítását, javítását, felújítását.
PROWELL, TACK, TRINITY, POLISPORT, SKS, CATEYE, SCHWALBE, RUBELLA, ZOOM, RST, ROCK SHOX, SHIMANO, KENDA, MAGUTA...

Bringa túra adatlapja

http://bringa-tura.hu/