Cikkek
 

Esküvői különkiadás

Kedves Mindenki!

Újra itt vagyunk, csak azért is, hogy vidáman zárjuk az évet, és kezdjük el az újat.
Igen, mi is tudjuk, hogy válság van, és hogy most talán mindenkinek nehezebb, de egyszer majdcsak túl leszünk rajta. : ) Mert régi igazság, hogy az a jó a rosszban, hogy a rossz után, már csak a jó jöhet. Mi sem adtuk fel, sőt az ügyfeleink közül nem egy tovább fejlődött, vagy új szolgáltatással bővítette a tevékenységi körét. Januártól új külsővel jelentkezik a web oldalunk, változunk, alakulunk mi is, hogy minél hatékonyabban tudjunk továbbra is az Önök szolgálatában állni. (keresi.hu - keresi információs portál, cegmester.hu – cégmester cégkereső, iceg.hu – céginformációs adatbázis)

Még mindig hiszünk abban, hogy amit csinálunk az hasznos, és működik, hiszen aki nálunk keres(i) az talál! Mis is kerestük a megoldást, és úgy néz ki, hogy meg is találtuk. Mindenkinek csak azt tudjuk ajánlani, hogy ne csak próbálja, hanem tegye is meg, amit szeretne, mert ha tényleg hisz benne, és tesz is érte, akkor bármi sikerülhet.

Egy fontos dologra bukkantunk ebben a nehéz helyzetben. Ami szép és igaz is, kicsit kizökkenthet minket a hétköznapokból, mert nem változik, és segít túlélni a nehéznek tűnő helyzeteket is: a szerelemre, és a szeretetre. A közös élet lehetőségére, az esküvőre, ennek az érzésnek a megpecsételéseként, és felvállalásaként, így ebben a magazinunkban, most ez lesz a központi téma.

Próbáltuk összegyűjteni azokat a dolgokat, amelyekre szükség lehet ahhoz, hogy létre jöhessen ez a feledhetetlen nap és olyan szolgáltatókat, akiket nyugodtan tudunk ajánlani. A feltett kérdésekre –hogy mi kell az esküvőhöz – a válaszokat megtaláljátok itt a lapban. De tovább is gondolkodtunk, ha a mézes heteknek már vége, egy családnak még rengeteg mindenre szüksége lehet, szakemberekre, akik megoldják a hétköznapokban felmerülő problémákat. A magazinunkban a képes anyagokon kívül, rövid felsorolásban szerepelnek a cégkereső részben, a többieket, pedig keressétek az interneten.

Pár lehetőség, amit tényleg jónak találtunk:

Az esküvő helyszínére a mi tippünk a Cserkúti Csárda Étterem és Panzió, ahol több esküvői menüből is választhattok, valamint az esküvői pár számára egy szobát biztosítanak, és a vendégek szállásolása is megoldható helyben. Jó idő esetén a kert is rendelkezésetekre áll, és itt lehetőségetek van a polgári szertartás megtartására is, a száz éves gesztenyefa alatt esküdhettek örök hűséget egymásnak.

A Countur Saloon bemutatkozását megnézhetitek az újság közepén. Ők a modellből menyasszonyt varázsoltak, akit Sinkovits Zoltán fotográfus fényképezett le a Tizsami Szalon különleges menyasszonyi ruhájában és egyedi kiegészítőivel.

Nagyon hasznos dolog, ha írtok egy ajándéklistát, ami nagy segítség a vendégeknek. Praktikus és egyedi nászajándék lehet az Artdrobtól egy mágikus gardrób, ami nemcsak hasznos és praktikus ajándék lehet – az összeköltözésnél, vagy a lakás bútorainak a bővítésénél – hanem még esztétikus látvány is, és a legfontosabb, hogy akár egy életre is szólhat.

Ha már a lakásnál tartunk, jó tanács, néha jobban megéri, ha igénybe vesszük a hozzáértők segítségét a lakberendezésben, akár az Ambientnél Cservenka Éva személyében, vagy szólhatunk Nárai Zsanett lakberendezőnek is, mert sok időt és energiát spórolhatunk meg. Hiszen ha az otthonunk szép, akkor mi is jobban érezhetjük magunkat, mert igazából ez az a hely, ahol kicsit kizárhatjuk a külvilágot, és csak egymással foglakozhatunk. Hiszen nagyon fontos, hogy feltöltődjünk, és kikapcsolódjunk a szeretteinkkel, a párunkkal, vagy a családdal, esetleg a barátokkal együtt.

Mindenkinek kitartást, sok erőt, csodaszép ünnepeket és sikeres újévet kívánunk!

Végezetül pedig, ajándékként, itt a siker egyik titka még több a keresi.hu oldalon + tippek, tanácsok, ötletek, az esküvőről és még sok minden másról…)
„ Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz! És higgy abban, amit csinálsz! Igen ilyen egyszerű ez.” (Will Rogers)

Keresi Team

Találtuk...

Érdekes : )

http://www.hazasodunk.hu/album/view.php?vReferer=%2Fbazar%2Fshow_entry.php%3FvEntryID%3D467556%26vReferer%3D%252Fbazar%252Findex.php&vImageID=3684688#navigator