Cikkek
 

Berkenyefa IV. 1-10. és X. 4-13.

A tettek embere. Törékenynek látszik, pedig erős, kitartó, tántoríthatatlanul állja az élet viharait. Mindig vezető szerepet akar játszani. Érti is a módját annak, hogy a vezetést magához ragadja. Könnyedén az ujja köré csavarja az embereket.

Nyugtalan, élénk és szinte mindig kész meglepetésekkel szolgálni. Nyitott a világ felé. Mindig kész befogadni, sőt keresi is az újdonságot mindenben. Szereti a függetlenséget, a folytonos változást. Nyugtalan kutató természetű, állandóan keresi az újabb kihívásokat. Alkalmazkodó. Mindenre azonnal reagál. Érzékenysége művészi adottságokban is megnyilvánul. Megbízható, de nehezen éri el céljait, mert elvész a hétköznapok apró ügyeiben, illetve mások kívánságának teljesítésében.
Szerelmi élete: A szerelemben féktelen, heves, szenvedélyes, sőt érzelmes is. Mivel állandó keresésben van, nem talál beteljesülést a szerelemben. Folyton arra gondol, hogy vannak még olyan partnerek, akik újat, olyat tudnak, amit ő még nem ismer. Nem szabad féltékeny társat választania. Ha nem sikerül megtalálnia a tökéletes társat, akkor két partner között osztja meg a szívét, és ők ketten jelentik számára az "igazit". Ha szakít, az egy életre szól.