Cikkek
 

A Party-Boom II. Jegyesek bálja

A Party Boom bemutakozása: Közel 20 évvel ezelőtt kezdtük virágkötészettel, majd az évek során folyamatos képzéseknek köszönhetően bővítettük az egymásra épülő szolgáltatásokkal üzletünket. Cégünk a virágkötészet mellet, dekorációval, léggömbdekorációval, tűzijátékkal, játszóházzal és rendezvényszervezéssel foglalkozik.

Ennek gyümölcseként 2007-ben megnyitottuk a Party-Boom parti kellék és ajándéküzletünket, ahol a rendezvények, esküvők dekorációs kellékei széles körben megtalálhatóak.

Nagy örömmel osztom meg a Pécs környékén élő emberekkel, hogy az országban több helyen hagyományokkal rendelkező jegyesek bálját Party-Boom II. Jegyesek bálja Pécs néven a régióban 2010 november 20-án szombaton 18 órai kezdettel megszervezzük.

Ezen hagyományteremtő rendezvénnyel a házasodni kívánó jegyes párok részére szeretnénk segíteni az esküvői előkészületben. A Party-Boom II. Jegyesek bálja Pécs profin megszervezett előhírnöke lesz a januárban megszervezendő esküvő kiállításoknak.

Az érdeklődő jegyespárokat vőfélyek várják a HOTEL PÁTRIA szálloda főbejáratánál. Hagyományos köszöntők, legény és leánybúcsúztatók, pogácsa, kalács, aprósütemények kóstoltatása után a vőfélyek és hostessek felkísérik a vendégeket az úgynevezett lakodalmas házba. Itt a szolgáltatók: menyasszonyi ruhaszalonok, férfidivat, virág és dekoráció, léggömb és tűzijáték, meghívó, fotó-videó, tánctanár, fodrász, kozmetikus, fény-hangtechnika, ékszerész zenészek, utazási irodák … képviselői várják szeretettel vendégeinket.

A dekoráció fenséges kavalkádjával találkozhatunk, rengeteg színvilágot bemutatva a legújabb divat szerint.
A Party-Boom II. Jegyesek báljára vendégeink belépője a szponzoroknak köszönhetően 6000 Ft/ pár jelképes összeg egy vacsorával, rengeteg programmal, meglepetéssel, ajándékokkal, mulatsággal. A belépő, mely egyben tombolasorsoláson való részvételt biztosít minden vendég számára, ahol rengeteg értékes ajándékot nyerhetnek meg az álmaik esküvőjének lebonyolításához.

Fantasztikus divatbemutató show mellett zenekarok és dj-k teszik felejthetetlenné az estét. Betekintést nyerhetünk egy bő kínálatot rejtő lakodalmas menü ínycsiklandozó ízeibe, mely a hagyományos és különleges fogásokat is tartalmazza.

A Party-Boom II. Jegyesek bálja Pécs azért jött létre hogy a jegyes párokat elegáns környezetben egy fergeteges mulatság keretében ismertessük meg Pécs élenjáró esküvői szolgáltatásokat biztosító vállalkozásaival.

Jegyek csak elővételben vásárolhatóak a  Party-Boom parti kellék és ajándéküzletünkben Pécs Rákóczi u. 66. szám alatt.

www.partyboom.hu

 

Addig is készüljön velünk a Húsvétra!
Üzletünkben minden kelléket megtalál, hogy a tavasz, az Ön otthonába is beköltözzön.
Ha dekorációról van szó, akkor ne csak otthonával, hanem rendezvényeivel , munkahelyével, kirakatával kapcsolatba is mi jussunk az eszébe!

Küldjön virágot!Nincs ideje, de valamivel meg kellene köszönni üzleti partnerének a segítségét, anyósának a finom vacsorát, felköszönteni ismerősét.
De hogy lehetne ezt egyszerűen gyorsan és elegánsan?! Küldjön virágot és bonbont!
Ne a kifogásokat keresse, hogy miért nem volt ideje egy apró figyelmességre! Inkább vegye fel a telefont és küldessen virágot!

+36-30/632-4565