Cikkek
 

Ments meg - Tabáni István első albuma

"Egy homokszemben lásd meg a világot,
Egy vadvirágban a fénylő eget,
Egy órában az örökkévalóságot,
S tartsd tenyeredben a végtelent!"

Megjelent Tabáni István első albuma Ments meg címmel.
Az albumon található dalok: Elfelejtett dal / Fényév távolság / Ments meg / Ez itt az én hazám / Kinőtt a szárnyunk / Hosszú még az út / Legyen ünnep / Várj, míg felkel majd a nap / Könnyű álmot / Csillagóceán / Ments meg Homage A’ Queen
2 új dal és a híres magyar dalok gyönyörű átirata István tolmácsolásában igazi gyöngyszem a magyar zene világában. Azt hiszem sokan vártunk erre. Ne hagyjátok ki!

Tabáni István Ments Meg! lemezbemutató koncert:
2010. május 13-án 20 órától Budapesten a Syma Rendezvénycsarnokban.
Jegyinformációk: http://www.ticketpro.hu/events.php?event=372

Jegyárak:
104-109 szektorok 7,500 Ft.-
állóhely 5,000 Ft.-
204-209 szektorok 4,000 Ft.-

Továbbá VIP jegyeket lehet nyerni az alábbi módon:

Koccintson Tabáni Istvánnal a színfalak mögött!

Tabáni István, a Csillag Születik győztese a műsor alatt belopta magát az emberek szívébe őszinteségével és vitathatatlan tehetségével. Ezt a rengeteg szeretetet szeretné most meghálálni azzal, hogy azok között, akik április 15-ig megvásárolják a "Ments meg" című bemutatkozó albumát és jegyet váltanak a budapesti SYMA csarnokban 2010. május 13-án megrendezendő lemezbemutató koncertjére, kisorsol 15 tiszteletjegyet, mellyel a koncertet követően a színfalak mögött személyesen is találkozhatnak a szerencsések Istvánnal, és egy pohár pezsgő mellett beszélgethetnek az énekessel.

Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy a jegy sorszámát valamint a nevüket és az elérhetőségüket legkésőbb április 16-ig elküldik a balazs.sebesteny@umusic.com címre, a tárgy mezőbe pedig írják bele "Koccintson Tabáni Istvánnal"

További információ: http://www.universalmusic.hu/index.php?page=page&id=40