Cikkek
 

Tavaszi Varázs

Újra itt a tavasz és 2010- ben Pécs is Európa egyik kulturális fővárosa lett, és mi ünnepelni szerettünk volna. Véletlenül találtunk rá a címlaplányunkra, és az próbáltuk meg bebizonyítani, hogy igenis minden nőben ott van a szépség, csak észre kell venni, és meg kell találni azokat a profikat, akiknek a segítségével át tudjuk varázsolni őt.

Ha szeretnéd követni az ő példáját, akkor most itt az alkalom, használd ki a lehetőséget és használd fel az általuk felajánlott kuponokat, és hagyd magad egy napra elvarázsolni…

A tavaszi varázslatot egy különleges tavaszi napon Zsanetten követtük el, pont azon  a napon amikor  ismét esett a hó. De mit nekünk a télies időjárás, hiszen mi már a tavaszra készültünk… Az első utunk a Hajnalfény Szépségszalonba (www.hajnalfenyszalon.hu) vezetett, ahol a szalon kreatív tulajdonosa és hajszobrásza Sziklainé Bán Hajnalka elvállalta, hogy átvarázsolja a bátor pécsi nőt. 10-tól kezdődött az átváltoztatás és este 18-kor ért véget. Először Hajni előkészítette Zsani természetes barna színű haját, megmosta, és becsavarta és hajszárító búrában alaposan megszárította.  Majd 1 óra száradás után, még csavarókkal a hajában átment a szalon kozmetikájába és Zita hozzákezdett a smink elkészítésének. Az alapozás után a ruha színével harmonizáló alkalmi smink emelte ki a szemek formáját, ami világos rózsaszín és bordó színekből lett elkészítve. Fekete szempillaspirállal lettek még jobb kiemelve a cicás szemek, így a szájra csak kontúr és szájfény került. Ezután csak vissza kellett tipegnie a fodrászatba és már csak a frizura végleges formáját kellet kialakítani. Az alkalmi frizurák közül erre a nőies fél oldalra eltűzött, loknisan a vállra omló hajkölteményre esett a választásunk, mert Zsani arcformájához, ez illet a legjobban. Hajni egy hirtelen ötlettől vezérelve 3 db csatos póthajat helyezett el a haj jobboldali részének meghosszabbításához. Az alkalmi modellünk haja eredetileg a válláig ért, de manapság egy kis csalafintasággal, már a rövid hajat is lehet pillanatok alatt hosszúvá átalakítani. A látvány varázslatosra sikeredett: fiatalos-elegáns-nőcis!
 
A ruha már ott volt a nálunk, hiszen reggel már elhoztuk a Tizsami Szalonból (www.tizsami.hu), de a címlaplányunk az időjárásra való tekintettel csak a fotózás előtt vette fel, amelyre egy különleges műteremben került sor. Az elegáns alkalmi ruhára azért esett a választásunk, mert ez emelte ki legjobban Zsanett alakját.  (Úgy gondoltunk, ha már egy kulturális fővárosban élünk, ünnepeljünk meg elegánsan, hiszen nemcsak Budapesten lehet ilyen báli ruhában megjelenni, hanem Pécs is méltó arra, hogy az ünneplők, a bálokon résztvevő hölgyek, asszonyok igazi nagyestélyit húzzanak fel. A délutáni időpontokon lehet rövidebb coctail ruhában is megjeleni, de az estélyeken, és bálokon a hosszabb ruha illendőbb, úgyhogy inkább most ezt választottuk.) A bordó szatén ruha két részből áll, gazdagon és modern stílusban gyöngyözött miederből és az egyszerű, A-vonalú aljból. A nyakbavaló, egyedi készítésű nyakdísz, amely a ruha anyagához és díszítéséhez hangolva lett kiválasztva, hogy még különlegesebbé tegyük az összhatást.

Elérkezett a pillanat, hogy a varázslatot megörökítsük. A haj és a smink már adott volt, a ruhában is jól érezte magát Zsanett már csak ki kellett magából hoznia a maximumot, ebben nagy segítségére volt a profi fotós, Gyarmati Csaba (www.gyarmatifoto.hu), aki kedvesen próbálta oldani a hangulatot. Rengeteg jó kép készült, és elég nehéz volt választanunk, de szerettük volna bebizonyítani, amit már sokan tudnak, hogy a magyar lányok szépek, de a pécsi nők még szebbek is tudnak lenni, ha megbíznak a profik munkájában és elfogadják a tanácsaikat.  És akkor volt egy pillanat, amikor Zsanitól azt kértük, hogy mutassa meg, hogy tényleg jól érzi magát a bőrében, felemelte a fejét és megmutatta, hogy milyen az a büszke nő, aki bevállalta, hogy egy napot most csak saját magára szán, és megbízik azokban, akik hozzá segítették, és bebizonyították neki, hogy gyönyörű.  Az eredmény a címlapon látható. (Köszönjük mindenkinek, aki részt vett ezen a napon, és a munkájával hozzájárult ahhoz, hogy ez a kép elkészülhetett!!!)