Cikkek
 

Győzike visszatért

A Győzike című műsor reality komédia, amely Gáspár Győző és családja életének mindennapjait dokumentálja. Aki figyelemmel kíséri a műsort, annak minden esetben felhőtlen szórakozásban lesz része. Na, ez biztos...?! Ilyen is csak nálunk van... : )

A tavalyi házassági válság után rendeződött a családi béke. Gáspár Győző, a családfő, aki azt hiszi, hogy mindent ő irányít, miközben felesége, Bea asszony a háttérből mozgatja a szálakat. Virág már ovis nagylány, míg Evelin a felső tagozatot tapossa. Gáspárék nem nevezhetők hétköznapi családnak. Ők a problémáikat vagy óriási vitákkal, vagy túlzott érzelmi kitörésekkel, olykor váratlan szeretethullámokkal, vagy éppen humorral oldják meg.

Az aktuális rész ismertetője: Gáspár Győző igazi öltönyös businessman lett: koporsókat árul. Mivel irodája nincs, Salgótarjántól 25 km-re lévő otthonukban fogadja a megrendelőket, és intézi az üzletet. Ezt Bea egyáltalán nézi jó szemmel, és amikor találkozik néhány vásárlóval, egyértelmű utasítást ad: a koporsó bizniszt intézze máshol. Győzi természetesen mindent megígér. Másnap reggel épp készülődik a család, amikor egy koporsót szállítanak a házhoz. Bea elzavarja a szállítókat, Győző magyarázkodik, hogy tévedés volt, de miután a lányok útnak indulnak, becsempészi a pincébe a koporsót. Nem kell sok idő Beának, hogy rátaláljon, így fogja a holmikat és a gyerekeket, és elindul a salgótarjáni házba, hogy koporsó-mentesen élhessenek.

Szereplők:
Gáspár Győző - Győzike
Gáspárné Balla Beáta - Győzike felesége
Gáspár Evelyn -  Bea asszony és Győzike nagyobbik lányja
Gáspár Virág - Bea asszony és Győzike kisebbik lányja

Reality komédia - 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott!!!

Nehogy rémálmuk legyen tőle a gyerekeknek, agyilag kellően leterhetlt felnőtteknak ajánljuk.