Cikkek
 

Férjhez megy a barátnőd?

Hetek, sőt hónapok óta tervezitek már a nagy napot a barátnőddel: az esküvőjét. Már megtalálta a legszebb menyasszonyi ruhát, a hozzá illő csokrot, sőt a fodrászával is kipróbáltak már többféle, csodaszép frizurát. Még egy-két kötelező kiegészítő, smink, és biztos, hogy ő lesz a legszebb menyasszony.

Egy probléma azonban még útjába áll örömödnek: a megfelelő ruha kiválasztása - neked, a te ruhád, a te külsőd. Nem szabad elfelejteni az aranyszabályt, hogy egy esküvő mindig a menyasszonyról szól. Előfordulhat, hogy csinosabb és szebb vagy házasodni készülő barátnődnél,rokonodnál, mégis ügyelj arra, hogy ne ragyogd túl őt. Fogadd meg tanácsainkat, és biztos, hogy nem kerülsz kínos helyzetbe sem az öltözékeddel, sem a sminkeddel, frizuráddal.
 
Semmiképp se viseld:
Tilos a fehér ruha! A fehér szín a menyasszonyt illeti az esküvőn, senki mást. Ha fehérben szeretnél pompázni, könnyen előfordulhat, hogy valaki összekever az arával.
Szintén tiltólistás szín a piros: elsősorban a menyecskeruha, és a szín tüzessége, szexissége miatt.
Kerüld a túl kihívó sminket, az extrém frizurát és a dögös kiegészítőket.
Végzetes hiba, ha átlátszó ruhába bújsz, amely alól átsejlik, kilátszik a fehérneműd.
Felejtsd el a dögös, mély dekoltázsokat és a miniruhákat.

Válaszd helyette a következőket:
Bújj egyszínű - galambszürke, fekete, sötétkék - ruhába. Nem fontos, hogy a bokádig érjen, kivéve, ha az elegáns, hosszú ruhákat szereted. Természetesen a mintás ruhákról sem kell lemondanod: csak arra figyelj, hogy a kiegészítőid egyszínűek és visszafogottak legyenek.
Részesítsd előnyben a klasszikus színeket, mintákat, kiegészítőket.
Válassz egyszerű, könnyed sminket; a vörös ajkakat és füstös szemet tartogasd valamelyik esti buliba, de ne  a barátnőd esküvőjére. Ugye te sem akarod, hogy minden szempár rád irányuljon? Ez nem az az alkalom.
Ugyanez a szabály érvényes a frizurára is: elég, ha megmosod a hajad és megszárítod, vagy a fodrászodtól egy könnyed, kiengedett tavaszi frizurát kérsz.
Csinos és elegáns viselet a szűk ruha, de ne akarj túl sok mindent megmutatni.
Elegáns és klasszikus kiegészítő a kalap. Viseld bátran, hozzá illő cipővel, táskával és ruhával.