Cikkek
 

Barbivá plasztikáztatta magát

Cindy Jackson 1988-ban döntötte el, hogy aláveti magát néhány szépészeti műtétnek. Az ohiói farmer lányát csúfolták az iskolában nagy orra miatt, és elege lett abból, hogy mindenki azt mondogatta, hogy a nővére mennyivel csinosabb nála. Számtalan arcfelvarrás, zsírleszívás, kollagén és botox injekció után Cindy az a nő, aki a világ legtöbb plasztikai beavatkozásán esett túl. Ma pedig úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

Több, mint 50 műtéte 100 000 fontba került. "Nem akartam én Guiness rekorder lenni, de számtalan embernek tetszik ez a dolog. Csodálnak, hogy ennyiszer képes voltam kés alá feküdni" mesélte a 54 éves nő a Sunnak. Tagadhatatlan, hogy Cindy 11 év alatt teljesen megváltozott. A szőke bombázóban nem lehet felismerni az egykori farmerlányt.
Cindy 21 éves korában költözött Londonba, ahol rögtön otthon érezte magát. Megalapította Dollz nevű bandáját, és évekig csak a zenének élt. "A 20-as éveimben egy punk rocker voltam, nem érdekelt a külső. De aztán 30 lettem, ennek minden nyomasztó terhével. Amikor pedig 40 lettem, az emberek állandóan azt kérdezték a táskás szemeim miatt, hogy miért nem alszom többet" - meséli. Végül 1988-ban Cindy édesapja elhunyt, és Cindy elég tekintélyes összeget örökölt. És ez a pénz indította el a műtétek sorozatát. "Rájöttem, hogy fantasztikusan akarok kinézni, így plasztikai sebészhez fordultam."
Az első műtét egy szemhéj korrekció volt, amelyet zsírleszívás, ajakfeltöltés, mellnagyobbítás követett. 11 év alatt sor került még számos ráncfelvarrásra, arcműtétre, orrplasztikára, fogfehérítésre, lézeres kezelésekre, kozmetikai tetoválásokra, fenék, csípő implantátumokra illetve botox injekciókra.
Az első műtét után nem látott nagy változást, de már érezte, hogy a plasztikai sebészek segítségével bármit elérhet.
"A legnagyobb megdöbbenést az okozta, hogy míg belül ugyanaz az ember voltam, ahogyan szépültem, úgy lettek velem egyre kedvesebbek az emberek" – írta a mon.hu.