Cikkek
 

Biohajvágószalon bemutatkozása

A bio fodrászat gondolata elsőre talán különösen hangzik, az új idők új elvárásai azonban megteremtették Magyarország első bio fodrászatának igényét, ahol természetes és vegyszermentes hajápolásban lehet részünk.

Több mint 15 éve dolgozom a fodrász szakmában, és az ez idő alatt szerzett tapasztalat arra inspirált, hogy egy olyan fodrászatot hozzak létre, ahol csak természetes anyagokat használunk. A természetben megtalálhatók azok a növények, melyek tökéletesen ápolják a hajat és a fejbőrt. A bio fodrászatban Faith in Nature termékekkel dolgozunk. Hajmosáshoz a Bio Aloe Vera sampont használjuk, melyben az aloe vera növény ellenőrzött biogazdálkodásból származik. Az aloe hatékonyan hidratálja a fejbőrt, erősíti a hajat és antibakteriális hatással rendelkezik. Enzimekben és fehérjékben gazdag. Segít a faggyútermelés szabályzásában, így használatával a haj nem lesz se túl száraz, se túl zsíros.

Azért esett a választásunk az angol származású Faith in Nature termékekre, mert tiszta növényi alapanyagokból készülnek, kiváló minőséget képviselnek, mégis elérhető áron kaphatók. Ezek a bio- és natúrkozmetikumok teljesen vegyszermentesek, nem tartalmaznak parabéneket (kőolaj származékokat), mesterséges színezékeket és szintetikus illatanyagokat. A készítményekben természetes összetevők vannak - igazi bio elemekkel, tiszta növényi és aromaterápiás összetevőkkel. Lágy és finom, többszörösen díjnyertes készítmények, melyeket a környezetvédelemre gondoló fogyasztók is elfogadnak..

Perger Gabriella

Árlista:

http://szolgaltatasok-arak.biohajvagoszalon.hu/