Cikkek
 

Elegáns étterem a bőrgyári villában

Kiskastély Máris vonzó a menükínálat és a varázslatos esküvői helyszín A pécsi bőrgyárban mindig csodájára jártak a műemlékjellegű kastélyépületnek. Az impozáns Ereth villa most belül teljesen megújulva újra hasznos funkciót kapott, étteremként üzemel. A retro berendezés jól illeszkedik az összképhez, a finom ételek pedig Krúdy Gyula világába röpítik a vendéget.

a Kiskastély Kávézó és Étterem üzemeletetőjétől megtudtuk, jó ötlet volt életre kelteni ezt a helyet, mert a január elején indított három választékot kínáló menüs étkeztetésnek már közel száz rendszeres igénylője van, a környékbeli cégek dolgozói örömmel vették birtokukba a hiánypótló szolgáltatást, mely jó minőséget kínál, elérhető áron. A Kiskastély mellett szól az is, hogy a város szívében van, ugyanakkor még sincs gond az ingyenes autóparkolással. A fiatalok pedig onnan ismerhetik a helyszínt, hogy a Pécsi Egyetemi Napok bázisa volt az elmúlt esztendőkben. A gyönyörűen újjávarázsolt villa nagy tereivel, higiénikus kiegészítő egységeivel már várja nap mint nap 10 és 18 óra között az érdeklődőket, enni-inni vágyókat.
Az épület méreteinél fogva esküvőkre, klubestekre, kulturális rendezvényekre különösen alkalmas. Az első ilyen esemény a divatbemutatóval összekapcsolt nyitóbuli lesz január 21-én, melyre a városban egyedülálló újdonságként elvárják a 2012-ben házasodókat, no és mindenkit, aki szeret jó hangulatban táncolni és mulatni.
– Az esküvői vacsorák kiemelt helyen szerepelnek az étterem profiljában, hiszen minden a rendelkezésre áll másfélszáz vendég fogadására, esküvőknél azonban inkább száz férőhellyel számolunk, a táncparkettet is figyelembe véve. Ugyanakkor igény szerint a szabadtéren sátoros résszel is növelhető a befogadó méret. Ami a kulturális eseményeket illeti, fiatal zenekaroknak teremtünk rendszeres fellépési lehetőséget és fotóművészeknek szervezünk bemutatkozó tárlatokat.