Cikkek
 

Pár-kapcsolatok

Összesen 10 hír van az adatbázisban
A 10 leggyakoribb hazugság - tovább >>>

Ha nem akarja, sosem tudod meg, milyen volt a kedvesed bizonyítványa az általános iskolában, ha ő úgy akarja, akkor azt mondja, hogy végig kitűnő volt. De az is lehet, hogy azért füllent, mert nem akar megbántani. Vagy mert így kényelmesebb, nem akar veszekedni.

A negatív érzelmeink hasznosítása - tovább >>>

A negatív érzelmek a maguk nyers formájában sokat árthatnak egy kapcsolatnak, de vannak kivételek is - míg a haragot muszáj "megpuhítani" és jól kommunikálni, és a félelem is taszító tud lenni, a bánattal könnyű hatni a másikra.

Csak barátság? - tovább >>>

„Amit mások életében vetünk, saját életünkben aratjuk le:
MEGSOKSZOROZVA!”

Elmélkedés a barátságról - tovább >>>

A mai életben egyre nehezebb igaz barátra lelni. Az emberek többségének nincs ideje a kapcsolataik ápolására. Pedig ez fontos lenne.

A női tettek értelmező szótára - tovább >>>

… avagy, miért nem nyerhetnek a férfiak a nőkkel szemben?!
Ha megcsókolod, nem vagy úriember…
Ha nem csókolod meg, nem szereted.

A férfiak nem vágynak a házasságra? - tovább >>>

A pasik igenis szeretnének gyereket, közös háztartást, sőt még a házasság gondolata sem áll távol tőlük. De ugyanúgy szeretik a szinglilétet is, és nem szívesen adják fel az ezzel járó előnyöket.

Lehet-e idomítani a férfit? - tovább >>>

Ki ne álmodott volna arról, hogy valami varázspálcával engedékennyé, együttműködővé varázsolja kedvesét? Nos, a varázspálcát ezennel átnyújtjuk – ráadásul ő semmit sem fog észrevenni a mesterkedésedből.

A boldogító nem! - tovább >>>

Előfordul, hogy egy viszony egyszerűen csak kiüresedik, és senki nem veszi észre, hogy rég ki kellett volna mondani a boldogító nemet. A kapcsolat nem féltétlenül gyors és kegyetlen szakítással ér véget. Van úgy, hogy egyszerűen elhalványulnak az érzelmek, kifogy a kakaó, és szűkös rossz érzés, hogy valami hiányzik a kapcsolatotokból, szépen lassan nyomja rá a bélyegét az együtt töltött napokra. Figyeld az árulkodó jeleket, ha pedig álompár helyett inkább egy porlepte helyett leginkább egy porlepte panoptikum üvegszerű figurára hasonlítotok, mondd ki a megkönnyebbülést jelentő végső szót, és szakíts!

Nagy szerelem, külön ágy, és külön kassz - tovább >>>

Van, akiknek az a természetes, hogy saját bankszámlájuk van, és keresetükkel maguk rendelkeznek, csak a háztartási költségeket felezik a párjukkal. Mások a hálószobán nem kívánnak osztozni, vagy a péntek estéiket tartják meg szigorúan maguknak. Arra a kérdésre keressük a választ, hogy mennyi függetlenség kell a boldogsághoz?

Párkapcsolati problémák - tovább >>>

...Megváltoztatni a másikat?...