Cikkek
 

Horoszkóp

Összesen 27 hír van az adatbázisban
1 | 2 | 3 | oldal
Kelta Fahoroszkóp - tovább >>>

Az időszámítás előtti évszázadokra nyúlik vissza a kelta horoszkóp eredete. A kelta papok, druidák alakították ki azt a kalendáriumot, amelyhez igazodva leírták az úgynevezett "fa jegyeken" alapuló horoszkópot.

Tölgyfa III. 21. (tavaszi napforduló) - tovább >>>

A tölgy a fák királya. Pompás és életerős. Ereje és energiája mellett bátor is. Bátorsága büszkeségén és nem vakmerőségén alapul. A változást nem szereti.

Mogyorófa III. 22-31. és IX. 24. - X. 3. - tovább >>>

Mindig tetszeni szeretne és megfelelni mások elvárásainak, annak ellenére, hogy nem az a személyiség, aki azonnal magára vonja mások figyelmét. Mihelyt beszédbe elegyedünk vele, kitűnik bája és különleges sugárzása.

Berkenyefa IV. 1-10. és X. 4-13. - tovább >>>

A tettek embere. Törékenynek látszik, pedig erős, kitartó, tántoríthatatlanul állja az élet viharait. Mindig vezető szerepet akar játszani. Érti is a módját annak, hogy a vezetést magához ragadja. Könnyedén az ujja köré csavarja az embereket.

Juharfa IV. 11-20. és X. 14-23. - tovább >>>

Nem mindennapi ember. Kitűnik a többi közül fantáziájával, eredetiségével. Egyrészt visszahúzódó, sőt szinte szemérmes, másrészt óriási ambíció, büszkeség és önérzet jellemzi.

Diófa IV. 21-30. és X. 24 - XI. 11. - tovább >>>

Egoista, hajthatatlan, sőt néha kifejezetten agresszív. Már kora ifjúságában a saját útját járja. Erről senki sem tudja letéríteni. Szellemi horizontja tág, szinte a lehetetlent akarja.

Jegyenyefa V. 1-14. és VIII. 5-13. és II - tovább >>>

A jegenyefa első pillantásra a magasba nyújtózkodva erősnek, szívósnak tűnik. Ez azonban csak a látszat. Tulajdonképpen olyan, mint a mimóza. Védelmet, elismerést, harmonikus környezetet keres.

Cédrusfa II. 9-18. és VIII. 14-23. - tovább >>>

Kiválóan alkalmazkodik minden élethelyzethez. Magabiztos, zárkózott, olykor viszont türelmetlenül mások befolyásolására törekszik. Öntudatossága olykor arrogánsnak hat. Elszántan, bátran járja saját útját. A függetlenség és szabadság mindenekfölött való számára.

Erdei fenyő II. 19-29. és VIII. 24 - IX. - tovább >>>

Két lélek lakozik benne: az egyik egyszerű, igénytelen, kevéssel beéri. A másik élvhajhász, aki vágyódik a komfort, a kényelem, a luxus után. Hivatásában határozott, gyökereit nem lehet egykönnyen kitépni.

Szomorúfűz III. 1-10. és IX. 3-12. - tovább >>>

Szépségével és bájával arat elsősorban sikereket. Emberi kapcsolataiban érzékeny, kiváló empátiaérzéke van. Ennek ellenére sosem lehet tudni, hányadán áll vele az ember. Énje kettős: az egyik álmodozó, melankolikus, a másik ugrásra kész, nyugtalan, változékony.

1 | 2 | 3 | oldal