Cikkek
 

Ezotéria

Összesen 9 hír van az adatbázisban
Angyal vagy? - tovább >>>

Talán többször mondták már neked, hogy „te egy angyal vagy!”. Gondoltál ilyenkor arra, hogy ebben akár lehet is igazság? Biztosan nem, pedig állítólag élnek köztünk olyan emberek, akik valójában angyalok.

Szösszenetek az reinkarnációl - tovább >>>

Mi történik a halál után?A halált követően a lélek visszanézni jelen életének eseményeit, s megtudja azt is, hogy mi volt az az életfeladat, amit a leszületésekor vállalt, s hogy azt milyen mértékben teljesítette. Itt senki más nem mond ítéletet, csak a lélek saját maga.

Szösszenetek a szabad akaratról - tovább >>>

Minden ember szabad akarattal születik, maga választja meg a születése körülményeit és az életét meghatározó legfőbb eseményeket. Minden ember a maga szerencséjének a kovácsa.

10 milliószoros nap!!! - tovább >>>

2010. július 15. csütörtök
Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat!

A Tarot kártya - tovább >>>

A Tarot története napjainkig - A Tarot és szimbólumai ősidők óta léteznek az ember lelkében és gondolataiban; kártyáit közvetítőként használhatjuk belsőnk felé. Nem a kártyák, hanem a magasabb rendű bölcsesség adja meg a választ: a Tarot szimbólumai csak közvetítőként szerepelnek a megértésében.

Egy autóbaleset akár égi jel is lehet - tovább >>>

Egy autóbaleset elkerülését néha őrangyalunknak köszönhetjük. Néha azonban az égiek pont egy koccanással figyelmeztetnek valamire! Véletlenek nincsenek!

Testünk hét kereke - tovább >>>

A szanszkrit eredetű "csakra" szó jelentése nem véletlenül "kerék".

Palacskó András: Az életünk feladata - tovább >>>

Két dolgot tartok nagyon fontosnak, amikor próbáljuk az életünket valamilyen módon jó irányba terelni. Az egyik a személyes, egyéni hitrendszerek kérdése, amit nagyon finom szinteken kell kibontani, és átformálni igényeink szerint.

Miért is különleges a hetes szám? - tovább >>>

Hétévente megváltozol -  Hétévente megváltozik az emberi szervezet, sőt a lélek is hétévenként igényel újabb erőforrásokat az orvosok szerint. Aki tehát ismeri saját hétéves ritmusát, az sok mindent tudhat önmagáról és jövőjéről.